Řasy - jak zhustit?

2858
23.10.11 12:12

Řasy-jak zhustit

Ahoj Holky,
prosím prosím, nevíte, jak docílit hustějších řas? Docela mi řasy padaj a mám to jak koště :) Existuje na to něco? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
23.10.11 12:28

Nalepit umělé:-) taky mám s tím problém.

• Citovat
  • Upravit
2858
23.10.11 12:30

Taky mě to už napadlo,ale to se musí chodit nějak často na to vyměnovaní ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.10.11 12:36

Já nevím jak to funguje,ale párkrát jsem je viděla v drogérce.Zkus se zeptat nějaké kosmetičky.

• Citovat
  • Upravit
1797
23.10.11 12:40

klovaso
prodloužit pomocí vlepování trsů do vlastních řasů. Kdybys měla zájem písni, dělám to .-)
vydrží to cca 2-3 tydny podle toho jak se k nim chováš.Ty z drogerky, celé, jsou na prd, a spíše jen na nějakou příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.10.11 12:42

Já vím,že existují kapky na šedý zákal,a jejich vedlejší účinek je,ži ti po nich rostou řasy.Kamarádka si kapala jednou denně na horní víčko(ne do oka)a za měsíc už byl vidět účinek.Vlastní zkušenost nemám a nevím jak je to bezpečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
23.10.11 12:42

Pokud si necháš nalepit od kosmetičky řasy formou - řasa na řasu, tak se musí chodit na doplnění. Doplnění je závislé na tom jak ti vypadávají tvé vlastní řasy - tj.: s vlastní řasou ti vypadne i ta nalepená a také na tom jak se k nim chováš(nesmíš je moc žmoulat, třít ručníkem.....atd). Doplnění probíhá tak cca 1× za měsíc až měsíc a půl. Každopádně také záleží na kosmetičce - jak pracuje, jaké má lepidlo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.10.11 12:43
:lol:

Příspěvek upraven 23.10.11 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.10.11 12:46

Alwxo
ano ale první aplikace nejde většinou pod 2000 doplnení pak 500 a doplnuje se casteji, cca 1 za 3 tydny, trsy jsou levnejsi ( 450)aplikace a 250 DOPLNENI.
napr moje :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.10.11 12:48

Ty jo…to je docela drahé :( Ale jakoje to krasny…tady to má kde kdo :) A ty kapky na ten šedej zákal, ty jsou na předpis nebo jen tak prodejné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.10.11 12:55

Kapky na šedý zákal znám,mamka je po operaci,a používá je snad 5 let.Řasy má fakt krásné.

• Citovat
  • Upravit
SandraM
23.10.11 14:29

a není to nebezpečný?

• Citovat
  • Upravit
3248
23.10.11 14:45

Slyšela jsem,že je dobrý ricinový olej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.10.11 17:28

Tak kapky si myslím,že škodlivé nejsou.Ale používat je nebudu,jen fakt kdybych měla ten zákal:-D možná dlouhodobé kapání do zdravých očí,není dobrý nápad.

• Citovat
  • Upravit
1762
23.10.11 17:31

Ahoj, mám čerstvé zkušenosti.

Loni v listopadu jsem si nechala zhustit řasy pomocí trsů. Trsy začaly odpadávat, po druhém doplnění držely lépe, ale když vypadly tak i s mými řasami. Samozřejmě je mi jasné, že řasy odpadávají i normálně, v tomto případě však častěji a nové nestíhaly narůstat. Vzdala jsem to a vypadala jak oškubaná slepice.

Před dvěma měsíci jsem neodolala a nechala si prodloužit řasy metodou řasa na řasu. Metoda dražší, leč mnohem efektivnější, řasy držely moc pěkně, na doplnění jsem šla po 3 týdnech ikdyž mi jich vypadlo jen pár a nebylo to vidět. Stále vypadaly úchvatně. No a cca 2 týdny po doplnění, mě natekly víčka, začaly mi hnisat oči. Objevila se u mě alergie. Řasy musely pryč, jsem znovu jak oškubaná slepice a v klidu mě nechává jen to, že už vím, že zase narostou.

Mám řas hodně, ale rovných a krátkých. Asi nejlepší efekt byla trvalá, ale i na tu musíš sehnat kosmetičku co ji opravdu dobře drží.

Jen pro doplnění všechny zákroky jsem absolvolala u kvalifikovaných a moc šikovných kosmetiček. Jsem z oboru a řekla bych, že mám přehled. Prodlužování řas není pro každého a pro někoho prostě vůbec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí