Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Katchus píše:
@KPKristy
Mně dorostly, ale až po půl roce a dávala jsem na ně sérum na růst. Měla jsem strašně dlouho krátké štětičky, namalovat to nešloAle já jsem zvláštní případ, mám světlé jemné řasy a fakt už se mi ztrácí
A měla jsi po sundání umělých ty své jiné, než předtím nebo stejné??
@KPKristy
Strašně slabé a krátké. Ta délka se dala dohromady až teď a je to 3/4 roku. Dlouho mi trčely, rovné, řasenka na tom vypadala strašně.
Teď už se točí nahoru a jsou evidentně hustší a pevnější.
@Katchus píše:
@KPKristy
Strašně slabé a krátké. Ta délka se dala dohromady až teď a je to 3/4 roku. Dlouho mi trčely, rovné, řasenka na tom vypadala strašně.
Teď už se točí nahoru a jsou evidentně hustší a pevnější.
Ségra si hodně pochvaluje výživu Talika. Hodně se jí po tom řasy zlepšily a narostly, až se mi nechtělo věřit. Ale stojí kolem 900,– ![]()
@KPKristy píše:
Holky, dost píšete o tom, že se vám vlastní řasy zničily po prodloužení. Já znám pár holek, co to mělo a po sundání mají řasy stejné jako před tím. Není to jen optický klam? Jako že jste si zvykly na óbr řasy a po sundání máte zase vlastní původní, tak se vám zdají horší?
Přesně tak
Nechávám si prodlužovat řasy už čtvrtým rokem a mám svých vlastních stále požehnaně
Přes zimu jsem je nechala odpočinout a určitě nemohu říct, že by se mi moje vlastní zničily
Ale nosit ty krásný dlouhý řasy- to je závislost!!!
a za tři stovky na měsíc jsem nadmíru spokojená ![]()
@KPKristy píše:
Ségra si hodně pochvaluje výživu Talika. Hodně se jí po tom řasy zlepšily a narostly, až se mi nechtělo věřit. Ale stojí kolem 900,–
Taky jsem o tom uvažovala, ale stojí to dost
Já jsem používala Biohar Max, začaly mě růst i v koutku a strašně zhoustly, délka taky povyskočila. Teď mi došel, tak jsem zvědavá, jak to bude bez něj ![]()
@smutnalucy píše:
@KPKristy to je super metoda ale ne pro ty co jim rostou rasy uplne rovne. Vypada to opravdu desne kdyz z toho krasneho obloucku trci ty tvoje nove, jasne ze to vidis prakticky jen ty sama, ale je to des, ja to tak mela. Navic kdyz ma nekdo krasne dlouhe rasy uz prirodni, prestoze rovne, tak je blbost je znicit nalepenim rasy na rasu, vsechny rasy po sundani sly dolu
Pokud trci, tak bylo spatne zvolene zakriveni umele rasy. Trcet nema…umela rasa se vybira prave podle delky a zakriveni rasy prirodni.
@regi_tomi píše:
Přesně takNechávám si prodlužovat řasy už čtvrtým rokem a mám svých vlastních stále požehnaně
Přes zimu jsem je nechala odpočinout a určitě nemohu říct, že by se mi moje vlastní zničily
Ale nosit ty krásný dlouhý řasy- to je závislost!!!
a za tři stovky na měsíc jsem nadmíru spokojená
V kosmetice je spusta optických klamů. Dámy třeba mají strach, že chloupky po depilaci rostou víc, ale není to pravda. Zvyknou si na hladkou kůži, chloupky pak dorostou a ony myslí, že zarostly jako opice kvůli té depilaci. Přitom byly opice i před tím, například. Tak mě napadlo, jestli s těma řasama to nebude stejně… ![]()
@KPKristy píše:
V kosmetice je spusta optických klamů. Dámy třeba mají strach, že chloupky po depilaci rostou víc, ale není to pravda. Zvyknou si na hladkou kůži, chloupky pak dorostou a ony myslí, že zarostly jako opice kvůli té depilaci. Přitom byly opice i před tím, například. Tak mě napadlo, jestli s těma řasama to nebude stejně…
Je to stejne
Zvyknes si na dlouhe mrkacky a po sundani mas pocit, ze jsou ty vlastni kratsi, coz nejsou ![]()
Ahoj, vím, že se tu dlouho nikdo neozval, ale snad i tak mi někdo odpoví, poradí… Letos jsme jeli s přítelem na dovču k moři poměrně brzy, ale bohužel jsem se vrátila se zničenýma řasama. Nevím, jestli je to z hotelových bazénů nebo z mořské vody, každopádně řasy utrpěly nesmírně. Ricinový olej už jsem právě zkoušela, ale žádná změna k lepšímu. Koukám, že píšete i o vyživujících sérech. Narazila jsem na netu na značku revitalash. Mají super recenze, ale zajímaly by mne i osobní zkušenosti. Kdyby se někdo o ně podělil, bylo by to super.
@VlastaKu píše:
Dlouho jsem zvažovala prodloužení řas, metodou řasa na řasu. Mám své řasy dlouhé a husté a bále jsem se, že si je zničím, al když jsem viděla práci Lucie Hélové, nebylo co řešit, až ona mě vyvedla z omylu. Práce od ní je čistá a hlavně řasy jsou přirozené a nevypadáte jako, že jste si špatně nalepila špatné řasy z velkoobchodu. Docházím k Lucii už půl roku a neměnila bych, vždy mi i perfektně upraví obočí a jako obrovský bonus je strašně příjemná! DOPORUČUJI! http://www.relaxbezvrasek.cz/
Tak trochu reklama ![]()
Mě pomohlo sérum na řasy, nejprve jsem zkoušela levnější od Catrice, po tom se mi trochu zhustili, ale žádná velká sláva. Potom jsem zkusila trochu zdraší RevitaLash, ale vyplatilo se to, řasy mam silnější a o dost delší než jsem původně měla. Té investice v žádném případě nelituji.