Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A neexistují třeba nějaké vitamíny nebo nějaká výživa? To je něco…s tou alergii ![]()
Tak samozřejmě vitamínových výrobků na podporu růstu vlasů, nehtů, zlepšení satvu kůže je několik. Mají vliv i na řasy, ale zázraky nečekej. Poraď se v lékárně. Je jich mnoho, každý má své specifikum. Určitě ti poradí.
Mám rovné a dlouhé řasy. Jak jim udělat objem už vím, ale jak je zatočit? Byla jsem na trvalé párkrát, ale blbě mi to drží. Vydrží mi max 2 týdny a to je maximum (měnila jsem i kosmetičky a výsledek stejný, všechny se shodly na tom, že mám typ řas, kde trvalá dlouho nevydrží - a zase mi nedoporučují si je ničit pravidelnou trvalou). O to víc mě to mrzí, protože po trvalé a nanesení řasenky, jsem měla řasy jak mrkací panenka.. ale ta cena ![]()
Existuje nějaká „fixace“ na řasy před použitím kleštiček a řasenky? Mám pár známých, které mi radily kleštičky použít až po nanesení řasenky, ale ruku na srdce, když jsem viděla kolik jedné zmiňované zůstalo řas přilepených v kleštičkách a jak jí to řasy zlámalo, tak to pokoušet nebudu (měla jsem za to, že kleštičky se používají před aplikací řasenky
).
@Maculinka, kleštičky se rozhodně používají před nanesením řasenky.
Co zkusit prodloužení metodou řasa na řasu? Tím se i natočí a odpadnou ti peripetie s natáčením, líčením a odličováním…
A jak jim teda udelat ten objem
byla jsem kdysi mrkacka ale mam to uz proridle.
radu nemam mam stejny problem. Taky chodim na trvalou, ale jak rikas, vynechavam mezi aplikovanim urcity cas, takze chodim s uplne rovnyma. Mam nahrivaci kartacek z Tchibo, kterym si to v takovym pripade natocim pred aplikaci rasenky. Vydrzi to takhle ale kratce, v radu minut. Pak poklesnou.
Klesticky mam doma dvoje ruzny, nepouzivam.
@KPKristy to je super metoda ale ne pro ty co jim rostou rasy uplne rovne. Vypada to opravdu desne kdyz z toho krasneho obloucku trci ty tvoje nove, jasne ze to vidis prakticky jen ty sama, ale je to des, ja to tak mela. Navic kdyz ma nekdo krasne dlouhe rasy uz prirodni, prestoze rovne, tak je blbost je znicit nalepenim rasy na rasu, vsechny rasy po sundani sly dolu ![]()
@smutnalucy Řasenkou. Ono asi ve výsledku s ní je někdo spokojen a někdo ne. Každému sedí jiná řasenka. Já jich vyzkoušela opravdu mnoho a nechala jsem se inspirovat slečnou test řasenek Nakonec se musím s ní shodnout, že pro mě je nejlepší volba řasenka od Rimmel London Volume Accelerator. ![]()
@KPKristy Z toho mám strach, že mi to řasy právě nenatočí - mám je rovné jak hřebíky ![]()
@Maculinka
A co vyzkoušet různé typy řasenek? Ze zkušenosti vím, že některé řasy natočí a po některých to trčí dopředu jak sláma ![]()
Já teda nemám na očích nic a s věkem je to horší a horší
ani řasenky mě už nezachrání ![]()
Edit:aha už to čtu, že test řasenek proběhl ![]()
@Maculinka píše:@KPKristy Z toho mám strach, že mi to řasy právě nenatočí - mám je rovné jak hřebíky
Ty umělé řasy jsou zatočené, a když se přilepí k tvé řase tím způsobem, jak deklarují, tak ji to ohne. Lepí se zhruba do jedné třetiny vlastní řasy. Nemám to vyzkoušené na sobě, nepotřebuji natočit. Třeba se ozve nějaká „odborná lepička“ a upřesní to ![]()
Jinak teď používám řasenku Loreal miss manga a ta zvedá dost dobře. Taky jsme si koupila Rimmel volume Accelerator, ale letěla do koše. Naprosto mi nevyhovovala, nebarvila, nezhustila, netočila, nic ![]()
@KPKristy píše:
Ty umělé řasy jsou zatočené, a když se přilepí k tvé řase tím způsobem, jak deklarují, tak ji to ohne. Lepí se zhruba do jedné třetiny vlastní řasy. Nemám to vyzkoušené na sobě, nepotřebuji natočit. Třeba se ozve nějaká „odborná lepička“ a upřesní to
Nejsem odborná „lepička“, ale řasy jsem umělé měla a dost dlouho
Ze začátku by to asi trčelo, ale postupem času se vlastní řasy oslabí, takže netrčí nic. Ale já bych do toho nešla, ten kdo má vlastní dlouhé řasy, tak zbytečně o ně na nějakou dobu přijde.
Holky, dost píšete o tom, že se vám vlastní řasy zničily po prodloužení. Já znám pár holek, co to mělo a po sundání mají řasy stejné jako před tím
. Není to jen optický klam? Jako že jste si zvykly na óbr řasy a po sundání máte zase vlastní původní, tak se vám zdají horší? ![]()
@KPKristy Právě co se týče těch řasenek, tak by mě zajímalo, proč to tak je. Mojí mamce právě ta moje taky nesedí, kdežto mi ano. Třeba mamka používá nějakou od Max Faktor a ta zase nesedí mi - řasy se mí slepí do jedné
Nikdy mě nenapadlo se zeptat ani kosmetičky, v čem to spočívá ![]()
Nebo je to možná o zvyku na kartáček v řasence nebo nevím. ![]()
@KPKristy
Mně dorostly, ale až po půl roce a dávala jsem na ně sérum na růst. Měla jsem strašně dlouho krátké štětičky, namalovat to nešlo
Ale já jsem zvláštní případ, mám světlé jemné řasy a fakt už se mi ztrácí ![]()
@Maculinka píše:
@KPKristy Právě co se týče těch řasenek, tak by mě zajímalo, proč to tak je. Mojí mamce právě ta moje taky nesedí, kdežto mi ano. Třeba mamka používá nějakou od Max Faktor a ta zase nesedí mi - řasy se mí slepí do jednéNikdy mě nenapadlo se zeptat ani kosmetičky, v čem to spočívá
Nebo je to možná o zvyku na kartáček v řasence nebo nevím.
S řasenkou je to jako s kteroukoli jinou kosmetikou. Neexistuje jeden univerzální krém pro všechny, stejně jako oční stíny nebo make-up, šampón,…
Jako je u každého jiná pleť a vlasy, tak jsou i řasy. A samozřejmě každýmu vyhovuje i jiný kartáček, ale to už je spíš o zručnosti a zvyku, než o jiných řasách…