Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dcera má za sebou první rok života a zatím dělá jen samou radost ![]()
Kdo má dneska ještě rok? Co vaše děti umí a jak jsou veliké?
Dnes jsme byli na roční prohlídce a na očkování, malá má 11,11 kg a 80cm
chodí za jednu ruku, občas se rozeběhne sama a udělá několik kroků, baští všechno, je to všežravec ![]()
Tak malá slonikova, všechno nej a nej. Doufám, že Ti maminka upeče dort
.
EDIT - už jsem si všimla, že je to Simonka. Krásné jméno.
@bumbinka píše:
Dcerce bude rok zítra
Gratuluju![]()
tak to taky moc moc gratuluji
![]()
@danyk píše:
Tak malá slonikova, všechno nej a nej. Doufám, že Ti maminka upeče dort.
EDIT - už jsem si všimla, že je to Simonka. Krásné jméno.
Maminka něco upatlá v pátek na sobotní oslavu, tak jsem zvědavá ![]()
@slonikova píše:
Tak dcera má za sebou první rok života a zatím dělá jen samou radost
chodí za jednu ruku, občas se rozeběhne sama a udělá několik kroků, baští všechno, je to všežravec
Ja mam dneska taky narozeniny ale rok mi neni uz davno
![]()
@slonikova píše:
Tak dcera má za sebou první rok života a zatím dělá jen samou radost
chodí za jednu ruku, občas se rozeběhne sama a udělá několik kroků, baští všechno, je to všežravec
já teda dneska narozeniny nemám, ale to nevadí že ne? baštím všechno, a občas se taky rozeběhnu, no hned se zase zastavím, páč nestačím s dechem ![]()
** „Simonko, všechno nejlepší k narozeninám .{color:red}“ ** a maminka tě teď tak pochválila, tak jí to dej pěkně sežrat ![]()
Všechno nejlepší oslavenkyni!
Nás čeká oslava 1.narozenin za tři týdny. Naše malá je teda spíš drobná, cca 9,5kg, ale neskutečně živá, chvilku v klidu nevydrží. Zatím leze, jen párkrát udělala asi tři krůčky. Už to prostě nejsou ty miminečka, ale malé slečinky…
Krásnou oslavu!
@Hodaka píše:
já teda dneska narozeniny nemám, ale to nevadí že ne? baštím všechno, a občas se taky rozeběhnu, no hned se zase zastavím, páč nestačím s dechem** „Simonko, všechno nejlepší k narozeninám .{color:red}“ ** a maminka tě teď tak pochválila, tak jí to dej pěkně sežrat
dík, se stalo, celé odpoledne proplakala ![]()
@slonikova píše:
dík, se stalo, celé odpoledne proplakala
to jsem nechtěla
já jen žertovala, blbě no
a nebo mám kouzelnou moc
tákže
Simonko, prdelko malá, zítra nech maminku dlouho spinkat, je unavená. A zítra a pozítří, buď zase milé sluníčko, ať má maminka radost, potom už můžeš občas zlobit
tak snad to zabere ![]()
@Hodaka píše:
to jsem nechtělajá jen žertovala, blbě no
a nebo mám kouzelnou moc
tákže
Simonko, prdelko malá, zítra nech maminku dlouho spinkat, je unavená. A zítra a pozítří, buď zase milé sluníčko, ať má maminka radost, potom už můžeš občas zlobit
tak snad to zabere
já vím, že jsi jen žertovala, v poho, ale ve dvě se probudila, jeli jsme ke švagrové a lup a plakala a plakala a plakala, tak jsme jeli za půl hodiny dom. Maminka není unavená, maminka jí jen měla zbytek dne v náručí, protože jinde být nechtěla. No a 11 kilo je 11 kilo. Ale co, zítra bude líp
![]()
@slonikova píše:
já vím, že jsi jen žertovala, v poho, ale ve dvě se probudila, jeli jsme ke švagrové a lup a plakala a plakala a plakala, tak jsme jeli za půl hodiny dom. Maminka není unavená, maminka jí jen měla zbytek dne v náručí, protože jinde být nechtěla. No a 11 kilo je 11 kilo. Ale co, zítra bude líp![]()
![]()
já myslím že to očko a vedro, a tlak
našeho nikdo neočkoval a včera byl zralý na výměnu za jiné zvířátko ![]()