Maminky únorňátek 2013

Twitter
15.6.12 17:46

Maminky únorňátek 2013

Ahoj holky, chtěla bych si vyměňovat pocity a zkušenosti s nastávajícími maminkami, které čekají miminko a termín porodu vychází na únor nebo někdy na začátek jara.
Budu moc ráda, když se někdo přidá :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1262
15.6.12 18:17

Ahoj, já se k tobě ráda přidám. Čekám první mimčo na 12. února. Už mám po první kontrole a zatím to vypadá vpořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.6.12 18:41

Ahojky já bych měla mít termín asi 11.února :mrgreen: u doktora jsem ještě nebyla jdu tam až příští týden,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.6.12 19:08

Ahoj holky, taky se k vam pridam. Je mi 30 a jsem z Prahy.
6.6. jsem objevila //, 13.6. jsem zacala spinit, tak jsem mazala k Dr. a dostala Utrogestan, od te doby jsem doma a lezim a je vse v poradku. :dance:
Na dalsi kontrolu jdu 20.6. No a termin mame 12.2. Bude to naše první a už se oba moc těšíme, i když přítel ještě nechce slavit a moc se o tom nechce bavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.6.12 19:49

Ahoj holky :mavam:
@Zlobísek:)) my jsme se už potkali v jiné diskuzi, že? ;) Ale je vás tam strašně moc a jak jsem přišla nová, tak jsem se tam moc nevyznala :roll:
@baruse.t :mavam: :mavam: taky čekám první mimčo a pravděpodobný termín porodu by měl 13.2. :) Takže to máme všecky tak nějak stejně :)
@ivamina tak ty máš stejný termín jak Zlobísek :pankac: :mrgreen:
Já čekám první miminko po umělém oplodnění. Už mám za sebou mnoho zklamání, tak doufám a věřím, že už bude všecko v pořádku :)
Na první UZ jdu až za 14 dní a moc se těším :dance:

Příspěvek upraven 15.06.12 v 19:59

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.6.12 19:52
@ivamina píše:
Ahoj holky, taky se k vam pridam. Je mi 30 a jsem z Prahy.
6.6. jsem objevila //, 13.6. jsem zacala spinit, tak jsem mazala k Dr. a dostala Utrogestan, od te doby jsem doma a lezim a je vse v poradku. :dance:
Na dalsi kontrolu jdu 20.6. No a termin mame 12.2. Bude to naše první a už se oba moc těšíme, i když přítel ještě nechce slavit a moc se o tom nechce bavit. :roll:

Mě je 28 a jsem ze Zlína :) Už mám za sebou mimoděložní a ZT. Tak snad do třetice všeho dobrého :) taky většinou odpočívám, akorát teďka jsme na zítřek obalovala řízky, všichni jedou máknout na chalupu. Já budu hlídat doma :) A navíc je nějaké to BIO 3, upozorňovali na to i v telce, že si těhulinky mají dávat bacha.
Jinak můj manžel taky říkal, že se začne radovat až po srdíčku, ale stejně si každý večer povídá s mým pupkem a pořád mě po něm hladí :mrgreen: :*
A já to prožívám tak nějak v poklidu, žádný stres :)

• Citovat
  • Upravit
6327
15.6.12 19:55

@Kleofasek jojo akorát nevím v které :mrgreen: že by v červnu? ;) v tom mám trochu zmatek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.6.12 20:02
@Zlobísek:)) píše:
@Kleofasek jojo akorát nevím v které :mrgreen: že by v červnu? ;) v tom mám trochu zmatek :jazyk:

já sem měla jinou ikonu, takové oko :mrgreen:
Teď si nemožu přesně vzpomnět na název diskuze. Mrknu se k sobě :)
Ale je tam Tučňáková a Hanka, je taky po umělém. Jinak si holky moc nepamatuju, je vás tam hrozně moc :D

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.6.12 20:03

Pozitivní testík červen 2012 - tak se jmenuje :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.6.12 20:04

Já jsem byla zatím jen na krev. Tak jsem oficiální těhulka. Ale UZ mi ještě nedělali, vám některé už jo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6327
15.6.12 20:10

@Kleofasek jojo už vím ;) tak že by tu někdo čekal dvojčátka? to se asi takhe brzo nepozná, že? kdyžtak mi vyveďte z omylu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.6.12 20:23

Tak me zatim delala Dr jen UTZ, ale ne krev. Ale to asi bylo tim, ze jsem tam nakracela bez objednani, prave kvuli tomu spineni. Holky, ale uz nejsem spindira :lol: a mam takovou radost! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.6.12 20:26
@Kleofasek píše:
Ahoj holky :mavam: @Zlobísek:)) my jsme se už potkali v jiné diskuzi, že? ;) Ale je vás tam strašně moc a jak jsem přišla nová, tak jsem se tam moc nevyznala :roll:
@baruse.t :mavam: :mavam: taky čekám první mimčo a pravděpodobný termín porodu by měl 13.2. :) Takže to máme všecky tak nějak stejně :)
@ivamina tak ty máš stejný termín jak Zlobísek :pankac: :mrgreen:
Já čekám první miminko po umělém oplodnění. Už mám za sebou mnoho zklamání, tak doufám a věřím, že už bude všecko v pořádku :)
Na první UZ jdu až za 14 dní a moc se těším :dance:Příspěvek upraven 15.06.12 v 19:59

jj, vypada to, ze jsme se tady sesly s podobnymi terminy. :dance:
Ted uz vim, co jste delali, kdyz jsme my delali. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
15.6.12 20:36

No, když si výpočet porodu vypočítám podle délky poslední ms, tak mám termín 11.2. Ono je to stejně jedno, podle utz bude jiný termín a prďola si stejně usmyslí jiný den. V pondělí mě čeká další kontorla (jsem po ZT, hlídají si mě) a snad bude i první fotka. Strašně se těším a doufám, že všichni to už spolu doklepeme do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
15.6.12 20:38
@ivamina píše:
jj, vypada to, ze jsme se tady sesly s podobnymi terminy. :dance:
Ted uz vim, co jste delali, kdyz jsme my delali. :lol:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit