Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, já se k tobě ráda přidám. Čekám první mimčo na 12. února. Už mám po první kontrole a zatím to vypadá vpořádku ![]()
Ahojky já bych měla mít termín asi 11.února
u doktora jsem ještě nebyla jdu tam až příští týden,
Ahoj holky, taky se k vam pridam. Je mi 30 a jsem z Prahy.
6.6. jsem objevila //, 13.6. jsem zacala spinit, tak jsem mazala k Dr. a dostala Utrogestan, od te doby jsem doma a lezim a je vse v poradku. ![]()
Na dalsi kontrolu jdu 20.6. No a termin mame 12.2. Bude to naše první a už se oba moc těšíme, i když přítel ještě nechce slavit a moc se o tom nechce bavit. ![]()
Ahoj holky ![]()
@Zlobísek:)) my jsme se už potkali v jiné diskuzi, že?
Ale je vás tam strašně moc a jak jsem přišla nová, tak jsem se tam moc nevyznala ![]()
@baruse.t
taky čekám první mimčo a pravděpodobný termín porodu by měl 13.2.
Takže to máme všecky tak nějak stejně ![]()
@ivamina tak ty máš stejný termín jak Zlobísek
![]()
Já čekám první miminko po umělém oplodnění. Už mám za sebou mnoho zklamání, tak doufám a věřím, že už bude všecko v pořádku ![]()
Na první UZ jdu až za 14 dní a moc se těším ![]()
Příspěvek upraven 15.06.12 v 19:59
@ivamina píše:
Ahoj holky, taky se k vam pridam. Je mi 30 a jsem z Prahy.
6.6. jsem objevila //, 13.6. jsem zacala spinit, tak jsem mazala k Dr. a dostala Utrogestan, od te doby jsem doma a lezim a je vse v poradku.
Na dalsi kontrolu jdu 20.6. No a termin mame 12.2. Bude to naše první a už se oba moc těšíme, i když přítel ještě nechce slavit a moc se o tom nechce bavit.
Mě je 28 a jsem ze Zlína
Už mám za sebou mimoděložní a ZT. Tak snad do třetice všeho dobrého
taky většinou odpočívám, akorát teďka jsme na zítřek obalovala řízky, všichni jedou máknout na chalupu. Já budu hlídat doma
A navíc je nějaké to BIO 3, upozorňovali na to i v telce, že si těhulinky mají dávat bacha.
Jinak můj manžel taky říkal, že se začne radovat až po srdíčku, ale stejně si každý večer povídá s mým pupkem a pořád mě po něm hladí
![]()
A já to prožívám tak nějak v poklidu, žádný stres ![]()
@Kleofasek jojo akorát nevím v které
že by v červnu?
v tom mám trochu zmatek ![]()
@Zlobísek:)) píše:
@Kleofasek jojo akorát nevím v kteréže by v červnu?
v tom mám trochu zmatek
já sem měla jinou ikonu, takové oko ![]()
Teď si nemožu přesně vzpomnět na název diskuze. Mrknu se k sobě ![]()
Ale je tam Tučňáková a Hanka, je taky po umělém. Jinak si holky moc nepamatuju, je vás tam hrozně moc ![]()
Já jsem byla zatím jen na krev. Tak jsem oficiální těhulka. Ale UZ mi ještě nedělali, vám některé už jo? ![]()
@Kleofasek jojo už vím
tak že by tu někdo čekal dvojčátka? to se asi takhe brzo nepozná, že? kdyžtak mi vyveďte z omylu ![]()
Tak me zatim delala Dr jen UTZ, ale ne krev. Ale to asi bylo tim, ze jsem tam nakracela bez objednani, prave kvuli tomu spineni. Holky, ale uz nejsem spindira
a mam takovou radost! ![]()
@Kleofasek píše:
Ahoj holky@Zlobísek:)) my jsme se už potkali v jiné diskuzi, že?
Ale je vás tam strašně moc a jak jsem přišla nová, tak jsem se tam moc nevyznala
@baruse.t![]()
taky čekám první mimčo a pravděpodobný termín porodu by měl 13.2.
Takže to máme všecky tak nějak stejně
@ivamina tak ty máš stejný termín jak Zlobísek![]()
Já čekám první miminko po umělém oplodnění. Už mám za sebou mnoho zklamání, tak doufám a věřím, že už bude všecko v pořádku
Na první UZ jdu až za 14 dní a moc se těšímPříspěvek upraven 15.06.12 v 19:59
jj, vypada to, ze jsme se tady sesly s podobnymi terminy. ![]()
Ted uz vim, co jste delali, kdyz jsme my delali. ![]()
No, když si výpočet porodu vypočítám podle délky poslední ms, tak mám termín 11.2. Ono je to stejně jedno, podle utz bude jiný termín a prďola si stejně usmyslí jiný den. V pondělí mě čeká další kontorla (jsem po ZT, hlídají si mě) a snad bude i první fotka. Strašně se těším a doufám, že všichni to už spolu doklepeme do konce.
@ivamina píše:
jj, vypada to, ze jsme se tady sesly s podobnymi terminy.
Ted uz vim, co jste delali, kdyz jsme my delali.
Ahoj holky, chtěla bych si vyměňovat pocity a zkušenosti s nastávajícími maminkami, které čekají miminko a termín porodu vychází na únor nebo někdy na začátek jara.
Budu moc ráda, když se někdo přidá