Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč chceš zas něco kupovat, když nato nemáš? Bez mikrovlnky a televize se klidně několik měsíců obejdeš.
Mikrovlnku a televizi nepotrebujes.
Pritel splaci kde co, takze situaci chapu. Ale tohle v domacnosti nepotrebujes.
@blabla123 píše:
Ahoj, nezlob se, ale z čeho to chceš zaplatit?
Si půjčí, třeba u proficreditu .
anebo dalších jiných, co vyletí na googlu.
Mikrovlnka ani tv není k životu nezbytná, spíš než shánět toto, tak bych napnula síly a začala si při MD přivydělat abys brzy splatila dluhy
@hudečice píše:
Si půjčí, třeba u proficreditu .anebo dalších jiných, co vyletí na googlu.
No to je super napad ![]()
Pritel ma zakaz, cokoliv takoveho vyhledavat a soucasne pohledavky platit, platit platit, co jde. Taky ma za sebou teleci roky a je potreba, aby se tehle veci zbavil. Ne delal dalsi hloupe dluhy.
Ani TV, ani mikrovlnku doma nepouzivame. Obejdes se i bez toho, hlavne nic nekupuj a splacej.
@omites když tak nutně potřebuje mikrovlnku, kterou jí zase zabaví exekutor, tak co jiného chceš radit?
Televize je nutná, kor na seriály, co když jí něco uteče, ne? ![]()
@hudečice píše:
@omites když tak nutně potřebuje mikrovlnku, kterou jí zase zabaví exekutor, tak co jiného chceš radit?
Televize je nutná, kor na seriály, co když jí něco uteče, ne?
Clovek zjisti, ze se da vyzit i s malem. K zivotu toho zas tak moc potreba neni. Zaplatit najem, jidlo, benzin, nejake to povyrazeni (vylet, vecere)… Zbytek muze frcet na pohledavky, at je to brzo z krku.
K tomu se da i l vikendu privydelat, kdyz je potreba.
Ja jsem vecer tak zbita, ze TV fakt nepotrebuju. A mikrovlnku nahradi sporak a hrnec.
Jednou chci do vetsiho a v kuchyni zase mycku. A i to bude. Jen nedelat kraviny
TV a mikrovlnku nepouzivame
resila bych ten dluh, jinak vam takto zabavi vse vcetne sporaku a posteli.
Příspěvek upraven 12.05.17 v 13:37
@Terezka1993 píše:
@hudečice a ano bez ulice bych nepřežía
Takova blbost ![]()
@Terezka1993 Muzes si privydelat, kolik chces. Kdo by hlidal? Co otec ditete? A zije se bez tech veci moc dobre.
Jakože bysme měli litovat někoho, kdo si hned na začátku produktivního věku, nasekal desetitisícové dluhy?
Proč bysme to dělali?
Mě myšlení zakladatelky vůbec nepřekvapuje, mám v okolí podobný případy, exekuce na krku, ale kupujou samý ptákoviny.
@Terezka1993 no nezlob se na me, mikrovlnku jsem nemela nikdy a zije se mi bez ni uzasne. A televize rozhodne k zivotu potreba neni.
@Terezka1993 píše:
A to si můžu při rodičovské přivydělávat? Ano máte pravdu že nepotřebuji ale zkuste si bez toho žít, jde to ale špatně. Něco si pořídíme protože potom nám nikdo nic už nezabaví. Tady u této společnosti se domluvím na splátkách a vše ostatní splácím. Jen nevím jak je to s tou prací a navíc nemám kdo by hlídal. :/
Hlídat může v noci přítel a ty můžeš na brigádu, třeba vybalovat zboží atd.