Nález v moči před plastickou operací

57
11.5.17 15:09

Nález v moči před plastickou operací

Pristi ctvrtek jdu na plastiku nosu na kliniku Esthe. Tento tyden jsem byla u obvodni na kompletnim predoperacnim vysetreni, krev, moc, ekg..a v utery jsem si mela prijit pro vysledky. Dnes ale volala matce, ze tam mam jit zitra znovu s moci, ze tam mam nejaky nalez.asi neco zanetlivyho, nevim, matka vi prd, doktorka mi to rekne zitra. Zacinam mit strach, ze tam neco budu mit, cokoliv, a pak na klinice me posle doktor kvuli tomu domu. Co myslite byl by to nejaky problem? Vzdyt moc s tim nema nic spolecnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
11.5.17 15:15

Tak pořádje to zánět v těle, který by měl být řádně vyléčen. Ale před tím, než se zdiagnostkuje infekt moč. cest je třeba řádně odebrat moč, příp. kultivace moče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 15:19

Prave ze prisly vysledky primo z laboratore. Ale zitra mam moc prinest znovu.Ja zadny zanet nepocituji. Achjo, jsem uz ted nastvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
11.5.17 15:22

@burberbo : bylo správně odebráno? (ve sprše, po omytí mýdlem a vodou zachycený střední proud moče)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.5.17 15:22

Třeba máš jen zvýšené nějaké hodnoty, které ani tak nevadí. Já měla myslím bílkoviny? v moči, už nevím a ničemu to nevadilo a na operaci normálně šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 15:23

Jeste presne nevim co to je, rekne mi to zitra. Ale kvuli necemu takovymu si snad doktor nedovoli na miste to zrusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.5.17 15:25

No právě, někdy záleží i na tomto postupu, že když si „neodčuráš“ a hned chytáš tu moč, tak to může být špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
11.5.17 15:32
@burberbo píše:
Jeste presne nevim co to je, rekne mi to zitra. Ale kvuli necemu takovymu si snad doktor nedovoli na miste to zrusit

No, pokud bude mít pocit, že by tvé onemocnění mohlo být rizikem třeba s ohledem na narkozu, tak klidně „dovolí“, protože základní je neriskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 16:28
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 16:37

Vzdyt s narkozou to nema nic spolecnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.5.17 16:52
@burberbo píše:
Vzdyt s narkozou to nema nic spolecnyho

Jak to vis? Muzes mit nejakou chorobu ledvin, nemusi to byt jen treba zanet mocaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
11.5.17 16:52

@burberbo Jasně, to že máš možná nějaké skryté onemocnění nemá s narkozou vůbec nic společného a už vůbec při té narkoze nemůže způsobit žádné komplikace, ono je celé předoperační vyšetření naprostá pitomost, která se dělá jen pro, aby měli doktoři co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 17:02

Uvidim zitra.Jsem pekne na nervy z toho, tak se tesim. Urcite to neni nic zavaznyho, mozna to muze byt i nejaka strevni bakterie, neco takovyho jsem kdysi mela, kdo vi. Kazdopadne to podle me neni rozhodne duvod ke zruseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27624
11.5.17 17:23
@burberbo píše:
Uvidim zitra.Jsem pekne na nervy z toho, tak se tesim. Urcite to neni nic zavaznyho, mozna to muze byt i nejaka strevni bakterie, neco takovyho jsem kdysi mela, kdo vi. Kazdopadne to podle me neni rozhodne duvod ke zruseni

a brala jsi tu moč jak jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.5.17 17:25
@burberbo píše:

Jasne. Ale nastesti ty o tom rozhodovat nebudes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová