Nález v moči před plastickou operací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
11.5.17 17:26

No hned ráno po vstání na zachode..a „odčůrla“ jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 17:27

Ale kdyz mi pak doktorka napise celkovy posouzeni, ze jsem schopna operace, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.17 17:28

Ale kdyz mi pak doktorka(je dobra) napise celkovy posouzeni, ze jsem schopna operace, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.5.17 17:33

@burberbo na kolik te vyjde nos? Taky bych chtela jit :lol: Zatim jsem byla jen na prsach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
11.5.17 17:49
@burberbo píše:
No hned ráno po vstání na zachode..a „odčůrla“ jsem

a umyla jsi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.17 07:45

Tak jsem tam dnes byla znovu s moci, uz to neposilala do laborky, vysetrila to jen tam.Mam pry bilkovinu dost…a myslim leukocyty rikala. v pondeli jeste mam prijit znovu na krevní obraz. Ach boze, jsem na nervy. Bílkovina vadi???Poslal by me operater kvuli tomu domu??

Příspěvek upraven 12.05.17 v 08:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
12.5.17 08:22
@ka2ka píše:
a umyla jsi se?

I kdyby ne, tak tam jen pripisi poucit pacietku o spravne odberu, ale kontaminaci poznaji a neni duvodem pro opakovani, pokud je vse ostatni ok a je jasne ze je to pouze kontaminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.17 08:40

:(co říkáte na ty vysledky? kdyby to v pondeli bylo stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.5.17 10:01
@burberbo píše: :(co říkáte na ty vysledky? kdyby to v pondeli bylo stejne?

Sice chápu, ze chces novy nos, ale mela bys byt asi rada, ze pokud mas nejaky problém, prislo se na to snad včas, dokud se to da resit jednoduse, nez pozde, az budes mit viditelne problémy.
Jako plastika nosu je rozhodne věc, která se da v pohode odlozit, to fakt nespecha.
Delali ti kultivaci moci? Vysledky odberu krve mas v poradku?
Pokud dr. nebude vedet, co mas za problem a jestli to vadi operaci nebo ne, zadne potvrzeni, ze jsi schopna operace, ti logicky neda, není sebevrah, to neukecas, ani kdyby byla jakkoli skvela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.17 10:19

Prave ze specha, pak to bude na prd. Kompletni vysetreni moci v laboratori…bilkovina a asi leukocyty. a krev asi ok, ale asi tam mam taky bilkovinu, protoze v pondeli mam jit na krev znovu
Ona mi potvrzeni muze dat, zalezi na operaterovi az tam prijedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.5.17 10:27
@burberbo píše:
Prave ze specha, pak to bude na prd. Kompletni vysetreni moci v laboratori…bilkovina a asi leukocyty. a krev asi ok, ale asi tam mam taky bilkovinu, protoze v pondeli mam jit na krev znovu
Ona mi potvrzeni muze dat, zalezi na operaterovi az tam prijedu

co spěchá na plánované plastické operaci??
ona Ti žádné potvrzení dávat nebude. Ten, kdo dělá předoperační vyšetření, vydává své stanovisko. A s neobjasněnou bílkovinou v moči těžko může napsat, že jsi úplně ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.17 10:34

Vzdyt bilkovina nic skoro neznamena:(muze se objevit i po nemoci. ja jsem opravdu nestastna. Takze myslite ze operace jen diky tomuhle nevyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.5.17 10:40

@burberbo : aha, zase absolventka google univerzity :zed: bílkovina v moči může být ukazatelem velmi závažných onemocnění ledvin a vždy si zaslouší pečlivé dovyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.17 10:43

Na google kaslu, zajima me jestli me s tim muzou operovat nebo ne, to se nikde nemuzu docit a nedoctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.5.17 10:49
@burberbo píše:
Vzdyt bilkovina nic skoro neznamena:(muze se objevit i po nemoci. ja jsem opravdu nestastna. Takze myslite ze operace jen diky tomuhle nevyjde?

Nezlob se, ale bud jsi hloupa, nebo nechapava. Bilkovina v moci není normalni. Vyfotila jsi svůj nos v jiné diskusi, vypada uplne normalne a i kdyby nevypadal, zila jsi s tim normalnim nosem cely dosavadni zivot a jiste ti takovy vydrzi i nadále. Nikdo se nepusti do v podstate zbytecne operace s rizikem, ze ti odejdou ledviny. Ale mozna by ti konecne doslo, co je v zivote skutecne dulezite.
Mozna by ses spis mela zamyslet nad tim, jestli nejak nepovzbudit k cinnosti mozek, třeba dalším studiem, v devatenacti ještě není pozde, asi by ti to prospelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová