Nález v moči před plastickou operací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
12.5.17 10:43

Na google kaslu, zajima me jestli me s tim muzou operovat nebo ne, to se nikde nemuzu docit a nedoctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
12.5.17 10:49
@burberbo píše:
Vzdyt bilkovina nic skoro neznamena:(muze se objevit i po nemoci. ja jsem opravdu nestastna. Takze myslite ze operace jen diky tomuhle nevyjde?

Nezlob se, ale bud jsi hloupa, nebo nechapava. Bilkovina v moci není normalni. Vyfotila jsi svůj nos v jiné diskusi, vypada uplne normalne a i kdyby nevypadal, zila jsi s tim normalnim nosem cely dosavadni zivot a jiste ti takovy vydrzi i nadále. Nikdo se nepusti do v podstate zbytecne operace s rizikem, ze ti odejdou ledviny. Ale mozna by ti konecne doslo, co je v zivote skutecne dulezite.
Mozna by ses spis mela zamyslet nad tim, jestli nejak nepovzbudit k cinnosti mozek, třeba dalším studiem, v devatenacti ještě není pozde, asi by ti to prospelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.5.17 10:57
@burberbo píše:
Na google kaslu, zajima me jestli me s tim muzou operovat nebo ne, to se nikde nemuzu docit a nedoctu

kolikrát Ti ještě musíme napsat, že ne, abys to pochopila?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.5.17 10:58
@mroe píše:
Nezlob se, ale bud jsi hloupa, nebo nechapava. Bilkovina v moci není normalni. Vyfotila jsi svůj nos v jiné diskusi, vypada uplne normalne a i kdyby nevypadal, zila jsi s tim normalnim nosem cely dosavadni zivot a jiste ti takovy vydrzi i nadále. Nikdo se nepusti do v podstate zbytecne operace s rizikem, ze ti odejdou ledviny. Ale mozna by ti konecne doslo, co je v zivote skutecne dulezite.
Mozna by ses spis mela zamyslet nad tim, jestli nejak nepovzbudit k cinnosti mozek, třeba dalším studiem, v devatenacti ještě není pozde, asi by ti to prospelo.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.17 11:17

Treba to v pondeli bude uz v pohode. Myslim si ze to vyjde. Kdyby ne, tak bohuzel buhvi jak dlouhy odlozeni, rozhodne s tim nosem zit nechci. A jak to bude doktorka resit,(jsem jeste u detsky, takze jeste starosti s prestupem) asi antibiotika…
kazdopadne jsem na dne, tesila jsem se, ze po sundani sadry budu mit za den narozeniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
12.5.17 11:28
@burberbo píše:
Treba to v pondeli bude uz v pohode. Myslim si ze to vyjde. Kdyby ne, tak bohuzel buhvi jak dlouhy odlozeni, rozhodne s tim nosem zit nechci. A jak to bude doktorka resit,(jsem jeste u detsky, takze jeste starosti s prestupem) asi antibiotika…
kazdopadne jsem na dne, tesila jsem se, ze po sundani sadry budu mit za den narozeniny…

Co na to říká mama?
Zit s takovym nosem, to musí byt peklo, fakt. Zit na dialyze a cekat na darce ledviny je proti tomu brnkačka.
Mela bys vzit vazne mou poslední radu, skoda, ze mozek ještě na plastice vylepsit neumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.5.17 07:21

Hockdy opravdu ne. Bude leto, zari skola. Treba to uz v pondeli bude v pohode, ty vysledky. Treba to vyjde…Verim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.5.17 08:30

A vsadím se, že kdybych teda nějaký zanet v tele mela, tak to bude neco gynekologickeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
13.5.17 09:17
@burberbo píše:
A vsadím se, že kdybych teda nějaký zanet v tele mela, tak to bude neco gynekologickeho

Rozumis tomu jako koza petrzeli, bud tak hodna a nech rozhodnuti na lekari. Tvuj nos klidne pocka rok, dva a pak ti mozna docvakne, ze pocka navzdycky.
A zajima me - co na to rika mama? Ona schvaluje tvoje nesmyslne pocinani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.5.17 09:22

:lol: Já věřím že to dopadne. Při nejhorším do konce prázdnin se to stihne určitě. matce to je jedno, moje vec :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
13.5.17 09:22

@burberbo Podívala jsem se na tvé fotky. Jsi opravdu moc hezká holka, s nosem, který máš, rozhodně ne tuctová. Vykašlala bych se na to. Ale já jsem o 25let starší než ty a mám už dávno jiné priority. Ve tvém věku chápu, že je pro tebe vzhled hodně důležitý. Ať tě ale nový nos „vylepší“ nebo naopak, zdraví je na prvním místě a nechápu, proč si tak umanutě stojíš na svém a operaci chceš hned a ne až budeš v pořádku…No nic…držím ti pěsti, ať jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.5.17 09:32

Fakt jsem zvedava, jestli to vyjde. Ty leukocyty(bile krvinky) jsem mela v krvi 15,normal je pry 10,to mi neprijde moc. A bilkovina v moci…jinak jsem zdrava. Tisice lidi starsich tam chodi s buhvi jakyma zdravotnima problemama a me by nevzali kvuli tomuhle, jo. Jeste jdu zitra na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.5.17 10:12

Je to úplně v p+deli, když budu mít pořád 15,tuším že to zruší :cert: :pocitac: :pocitac:
v tom případě nevím, jestli tam ve čvtrtek vůbec jet, nebo jen zavolat doktorovi, je to úplně v P+DELI!!!
Doktorka si myslím že napíše že s tím souhlasí, akorát to tam uvede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
14.5.17 10:22

Holka, v p.deli to bude tehdy, když ty testy ukážou na tvůj závažný zdravotní problém. Moc se nerouhej. Nepřeju ti mít takové zdravotní potíže, aby ti tvůj nos byl u p.dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
14.5.17 10:49

@burberbo chováš se jak malej rozmazlenec to se jinak napsat nedá bud ráda, že jsi zdravá, jestli jednou budeš řešit opravdu závažný zdravotní problém tak si možná vzpomeneš jak jsi se ted úplně zbytečně vztekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová