Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandra277 píše: Více
Většinově ne, ale občas se mi zdá, že už je to skoro půl na půl.
Nebo aspoň před tou školou, když jsem ještě 2 roky zpět vozila dceru a vyzvedávala z družiny, tak ti chlapi vozili a vyzvedávali často.
V mém okolí je to často i tak, že jeden vozí, druhý vyzvedává.
@bigl píše: Více
Když oba pracuji, casto jsou v praci tak, ze ma jeden cas rano, druhý odpoledne
Přijde mi to naopak logické a v pořádku. Taky se podle směn stridame oba, proč bych mela vse řešit jen ja? ![]()
@Sandra277 píše: Více
To jsou zas výkřiky, jak na rodičáku jsou ženský. Kolik žen v tvém okolí se chtělo po mateřský vrátit do práce, aby na rodičáku byl chlap? V mém okolí holky, co chtěly i při dětech kariéru, jí prostě mají. Vzaly si muže, se kterými se dohodly na tom, jak budou na rodičáku fungovat/ jak se vystřídají a oba se plnohodnotně zastupují. A pak mám v okolí holky, které by za žádnou cenu nešly do práce dřív a na rodičák by chlapa ani nepustily, protože s těmi dětmi doma být chtěly. Málokterá je nedobrovolně s dětma doma na rodičáku, protože ten zloun chlap jí k tomu donutil, přestože ona měla našlápnutou zářnou kariéru a chtěla od porodu makat.
@stodvacetjedna píše: Více
Kolik žen má kariéru? Většina ne, pokud většina lidí nedosáhne ani na průměrný prijem. I když je otázka, čemu říkáš kariera. A objektivně, kdo se více podílí na domácnosti a dětech? Ženy. Muže tu nevykouzlí nikdo.
@Luxusnixicht píše: Více
Máš pocit že to není jedno a to samé? Však se podívej na nároky mužů - chci aby byla krásná, uměla vařit, protože jinak na co by mi byla a aby chodila do práce protože zlatokopku nechci.
Jsem si v podstatě jistý, že chlapi jsou daleko méně vybíravější než ženy. Spíš tvým vysokým nárokům vyhoví tak jeden ze sta a pak se strašně divíš, že to vyfiltrované 1 % má taky vysoké nároky
@Tayen píše: Více
Já jsem měla tu čest s několika náročnýma, v té době tedy byli pod 30.
Měla jsem dobrou práci (stejnou nebo lepší než dotyční), ale vadilo jim, že nejsem ze zámožné rodiny - skutečně mi to řekli, že je škoda, že naši nemají barák s bazénem kam bychom mohli jezdit a který bych pak zdědila. ![]()
@smile_xxx píše: Více
Mluvíme o většině.. ne o jedincích. Já tedy neznám žádného..na rodicaku vůbec, ale dobrý, tam je matka normálně, ale většina pořád zůstává na ženě..taky co chtít, když to tak u nás od minulosti. Žena děti a domácnost.
Protože jsme jim to dovolily. Právě proto že jim na to kývete a ještě s radostí to pro ně děláte ty úpravy zevnějšku atd tak holt jsou zvyklý.
Pak narazí na nějakou která ne a už je zle.
To zas začnou fnukat že oni potřebují být potřební takže vlastně ženská by měl bejt sexy zdobnej prvek o kterej se maj starat.
Schopný baby oni moc nemusí 😬
@KaZeAd píše: Více
Já jen doufám, že své děti vychováte tak, aby budoucí generace nemusely klást podobné otázky. konec konců, vždyť si bude moct svobodně vybrat, že chce být třeba kůň a ne chlap.
@smile_xxx píše: Více
my se na RD prostřídali dokonce dvakrát
ve vození se střídáme a na OČR chodí převážně on…
Já bych řekla, že si to svým způsobem dělají i mnohé ženy samy… Chtějí se vyrovnat chlapům. Zejména co kariéry se týče, ale neuvědomují si, že ženská prostě není chlap a nikdy nebude. Jak po psychické, tak i po fyzické stránce. Jaká je nabídka, taková je i poptávka. Pak si ženské stěžují, jak toho mají moc, jak jsou urvané - práce, úklid, děti, vaření… ![]()
@Yasmina21 píše: Více
S tím souhlasím, poměrně dost vztahů je založených na soutěžení a ne na rovnováze.