Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ambruše píše: Více
Nebo třeba schizoid či jiná antisociální diagnóza, tak ![]()
Ted jsem zmatenej, jakou mam chtit teda:krasnou, nebo dobre varici? A oboje nejde?
@Ploskutáček O tom je vlastně i má poslední „báseň“.
https://www.psanci.cz/dilo.php?…
Užij si všechny.
@Sandman1 píše: Více
Svym zpusobem souhlasim.
Cim mladsi, tim menší naroky zena ma.. většinou je to vzhled, „aby byl hodnej“ (to se stejně ukaze až v tech zátěžových situacich, co prijdou az je ruka v rukavu) a aby ji uzivil (to aby se clovek bal nahlas rict, je treba zduraznit, ze ona rada pujde pracovat, ale ze by rada byla doma na tom rodicaku v klidu, zároveň v tom mladsim veku to fakt znamena lehce starsi muž, nebo kluk co ma zazemi od rodicu, ze jo…).
Pokud si vydelas, zároveň za tu dobu na vysce a po ni vystizlivis, ale narozdil od tech co maj deti a nejak se s tou realitou holt musi popasovat, zacnes hledat toho jednorožce 😂.
@smile_xxx píše: Více
Vlastní zkušenost je malý vzorek. To chce tedy statistiku.
@KaZeAd píše: Více
Já si myslím, že takhle povrchně nároční, co chtějí jakoby „dokonalou“ ( ve skutečnosti ne opravdu, ale v očích „společnosti“ )jsou chlapi narcistní povahy. A povrchní hysterky, ochotné se zavděčit za každých okolností, ochotné hrát neurotické hry na objektivní dokonalost, jim na to skočí. A oba hrají hru toho druhého, pitvoŕî se podle požadavků protějška, nejsou samy sebou, ani se vlastně neznají. Ostatním se líbí protějšky s různými zájmy, různých povah, kteří do sebe „zapadnou“
Tak chtít můžou
Myslím, že tolik žen to nebude
@bigl píše: Více
Souhlas, jen bych to nevázala na výdělek. To, že jeden z partnerů vydělává míň, neznamená, že se musí servat, aby to nějak vykompenzoval.
Jako, aby byla v domácnosti a on všechno platil?
To už snad chce minimum žen takovou závislost
@PaníBovaryová
dědictví minulých generací. Být bez muže znamenalo být méněcenná.
Ano…z toho pramení stále se opakující hlášky…zůstaneš sama…myšlené jako největší trest
@Sandra277 píše: Více
Mít kariéru znamená, že máš práci, která je pro tebe důležitá, přináší rozumné peníze a ideálně jsi v ní dobrá. Pokud bereš jako kariéru pouze špičkovou vědu nebo vrcholový management, nepřiměřeně to zužuješ.
@Semtex píše: Více
Tak nemůže chodit do takových restauraci, které nejsou na děti vybavené…popřípadě je tam nechat lítat a řvát
Ale spíš myslím, že dnes je takový kult dítěte, co nikdy dříve nebyl
@Dahlia0409 píše: Více
Taky jsme to tak měli…a to už více jak před třiceti lety
Já jen doufám, že své děti vychováte tak, aby budoucí generace nemusely klást podobné otázky
Já myslím, že u dnešních 30+ už to tak je
My už jsme syny k žádnému mužskému božství nevychovávaly a chlapům služky nedělaly
@PaníBovaryová píše: Více
Cože? Jak si to jako představují ![]()
Nestačí jim erotické služby?…každý chlap přece může mít sex, pokud o to stojí…od toho ty služby jsou už od nepaměti
Máš nějaký odkaz?