Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
Mam prosbu, tento vikend maji byt Dny maminky. Chci dceri objednat nejake darky z obchodu www.bino-drevenehracky.cz.
Bohuzel se mi nedari sehnat listopadovy casopis Maminky, vy co ho mate, nemohly byste mi prosim kouknout, jestli je tam nejaky slevovy kod na eshop ci je nutne jet do provozovny osobne?
Predem dekuji ![]()
@Klokan přiletí fakt jo, já myslela že všechny kupony platí jen do 15.11 ![]()
Nevím, jak vy, ale mně ty kódy přijdou jako mnoho povyku pro nic. Ty obchody, které nabízejí údajné slevy, jsou tak předražené, že když si to samé zboží najdete na vyhledávači, najdete to podstatně levněji. Možná se najde i něco, co jinde nemají, ale to asi půjde o nějakou okrajovou záležitost. Navíc 18.11. bude den bez poštovného u většiny obchodů. Takže já nevyužiji jediný kód a připadá mi to jako pastička pro blbečky, co neznají srovnávače. ![]()
@Pinkie náhodou já sem si třeba objednala v ondálkovi fusak elodie details s 20% slevou a nikde jsme ho pod 3500 prostě nenašla
a mě vyšel na 2800 ![]()
@teepe Však jo, já říkala většinou. Hlavní je, že jsi spokojená. ![]()
@Pinkie Ano jednotlive to mozna vyjde levneji, ale pro me konkretne, je tohle casove zajimave.Mam tam vybrane veci cca za 2500, ceny maji stejne jako v Bambuli, HLAVNE vse na jednom shopu. Dopravu budu mit tusim taky gratis.
Ahoj, zkoušela jste některá uplatnit slevu na aniball? Mě ji to nechce uznat ![]()
@Siisii21 píše:
Ahoj, zkoušela jste některá uplatnit slevu na aniball? Mě ji to nechce uznat
Zkoušela a také mi to nešlo ![]()
Ahoj holky, prosím ty, co mají zkušenosti se slevami časopisu Maminka, jak to bylo s nákupem přes eshop? Chceme zrovna na podzim kupovat kočárek, tak je škoda nějaké slevy nevyužít. Koukala jsem i na dny Marianne, ale tam těch slev na kočárky moc není. Můžou se některé ty kupóny čerpat i přes e shop, např. Spuntík. cz dětský růžek, kašpárek baby apod… Hlavně ti, co měli slevu na vše, protože třeba Ondalek měl slevu jen omezeně. Děkuji;-)
@evcaB - já jsem sice nekupovala kočárek, ale povlečení a věci do postýlky a vše přes e-shop a úplně v pohodě, vyšlo mi to i s poštovným zdarma.. ![]()