Dny Marianne 2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dny Marianne 2018
Zakládám letošní Marianne. Holky, nevíte někdo, co bude všechno v letošních kuponech? Vím, že dnes vyšlo" bydlení". Ikea tam ale není a asi nikdy nebyla, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@smutná máma už vyšlo „bydlení“? A sakra… díky za upozornění, letím pro něj.
Nevzpomínám si, že by tam někdy Ikea byla, ale já ho měla jen párkrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prtulak promiň, vychází 9.8., ale kdo má předplatné, tak už ho asi doma má
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma jeee, v pohodě, už na to koukám, máš pravdu. Ale i tak, děkuji za připomenutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma Hmmm myslím, že Ikea tam zrovna není a ani nebyla, ale jistá si nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha já myslím, že to co potřebujem, tam nebývá. My sháníme televizi. Alza má slev. kupon na malé a velké domácí spotřebiče. Obávám se, že televize nebude ani malý ani velký domácí spotřebič.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi vždyť to má vyjít až 23. 8.
.Už? A kde jsi sehnala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma
taky jsem se divila, ale ve Frýdku na vlakovém nádraží ho v trafice už měli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, není náhodou napsaný v časopise na co se bude vztahovat sleva z obchodu Mohito? na internetu je napsáno pouze na vybrané modely a to nevím co si pod tím pojmem mám představit. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nenakupoval prosím někdo letos nebo loni koupelnové vybavení v rámci Dny Marianne? Nemáte zkušenosti jestli se to vyplatí? Občas ty obchody dost čachrují s cenama nebo se to na půlku zboží vůbec nevztahuje, tak nevím jestli má cenu příští rok na ně čekat s pořízením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@limetka30 píše:
Holky, není náhodou napsaný v časopise na co se bude vztahovat sleva z obchodu Mohito? na internetu je napsáno pouze na vybrané modely a to nevím co si pod tím pojmem mám představit. Díky
to jsou jinak neprodejné hadry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit