Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak jsem založila zas jednu diskusi o ničem, jen si potřebuju postěžovat. Tak napřed sestře vybouchli nájemníci, část příjmu pryč. Pak její manžel přišel o práci. Malé lezou zuby a 4 noci pořádně nespala. Do toho bohužel zemřel tchán, sice před pár měsíci prodělal chemo, ale výsledky byly perfektní a ještě v neděli byl spokojený na houbách v lese, takže docela šok. Naštěstí tam manžel ve středu odjel (ze střední moravy na sever čech), tak se s ním stihl aspoň rozloučit
. Já jsem tím pádem na dítě sama, posečená louka mi zmokla, utěšuju manžela po telefonu, dítě se mě pořád ptá táta a nechce spát
.
A vrchol všeho, chtěla jsem se odreagovat, jela jsem ke kamarádce a píchla jsem. Stála jsem na krajnici u auta půl hodiny s dítětem v náručí, malá řvala jak o život, bo chtěla spát. Otevřenej kufr, s děckem na ruce, trojúhelník za autem, kočár u kufru (ještěže jsem ho měla, nakonec jsem v něm musela malou uvozit na krajnici). A myslíte, že někdo z té snad stovky aut, co projely, zastavil, aby se aspoň zeptal, jestli něco nepotřebuju
?
Já si teda umím kolo vyměnit, ale dlouho mi to trvá. Navíc jsem píchla na dost blbým nepřehledným šikmým místě kolo u řidiče
, takže do silnice. Navíc bych musela dát na hever auto s děckem vevnitř, to jsem si teda netroufla.
Ještěže je ten švagr bez práce
..
Tak vidíš, něco pozitivního na tom přeci je- nezaměstnaný švagr
Já mám takových dnu na nic dost a pak si říkám, že se už ani nedivím, že některé matky propadnou chlastu
Zítra bude zase líp, neboj ![]()
Dámy no nevím.. Dneska se vrací můj zdeprimovaný muž, takže mě čekají ještě perné chvilky. V pátek je pohřeb, budu muset tam odvést i naše, tolik hodin řídit bude po těhotenství a teď na rd šok..
Mé dítě usíná jen v naprostém klidu ve vlastní postýlce (dneska v tom kočárku se nade mnou snad i nebe slitovalo
). A oni budou mít hostinu v malém bytě doma.. A když nespí, řve. A cizích lidí a davů se bojí jak čert kříže
. Si ještě užiju..No aspoň že po tom pohřbu budu muset jet domů, odvést naše
..
@Katka86 Jsem mu to taky říkala.. A takový pozitivum v tom zas neviděl
.
@Katka86 píše:
Tak vidíš, něco pozitivního na tom přeci je- nezaměstnaný švagrJá mám takových dnu na nic dost a pak si říkám, že se už ani nedivím, že některé matky propadnou chlastu
![]()
![]()
![]()
Zítra bude zase líp, neboj
Tak ja se hlasim, ja si dneska pod tihou problemu, daladve male pivka
Kamoska se me ptala, co se stalo, pac s pivem me jen taknikdo nevidi ![]()
Jinak zakl. proste den na hov.no.
by me asi jeblo, se priznam.Ta akce u cesty, to by bylo neco na me, jesteze nemam ridicak ![]()
@blorchi píše:
Tak ja se hlasim, ja si dneska pod tihou problemu, daladve male pivkaKamoska se me ptala, co se stalo, pac s pivem me jen taknikdo nevidi
Jinak zakl. proste den na hov.no.
by me asi jeblo, se priznam.Ta akce u cesty, to by bylo neco na me, jesteze nemam ridicak
A jak se člověku uleví po tom chlastu, že
Já včera šla s kámoškou na vínko, říkala jsem si, konečně na chvíli klid od děcek. Když jsme šly zpátky pěšky, přišel vichr, bouřka, liják a přestalo svítit osvětlení-musely jsem jít po tmě přez les
Takže jsem domů přišla mokrá jak slepice, řasenka až v kalhotkách, zmrzlá, boty mi páchnou jak tchoř
Asi mi je souzeno trčet jen doma s děckama omotanýma kolem nohou
![]()
@Katka86 Taky dobrý
!
Mmch chlastu já se v těchto situacích vyhýbám, neb závislost na něm páchá v naší rodině podobné škody, jak mor na lidské populaci ve středověku
..
Příspěvek upraven 05.10.12 v 17:16
@blorchi píše:Jinak zakl. proste den na hov.no.by me asi jeblo, se priznam.Ta akce u cesty, to by bylo neco na me, jesteze nemam ridicak
Tak to je poprvé, co musím konstatovat, že jsem měla houby co dělat řp
.
@jajul píše:
@Katka86 Taky dobrý!
Mmch chlastu já se v těchto situacích vyhýbám, neb závislost na něm páchá v naší rodině podobné škody, jak mor ve středověku![]()
..
Ja se prave takyvyhybam, ze stejneho duvodu jako ty, ale musim priznat, ze mi bylo dobre
Vecer si asi otevru jednu desitku, nebo co to je ![]()
@Katka86 nerikej,ze ti nebylo dobre, v lese, bez decek, prselo, takova romantIka
a kdy jako udelame tu seJŠN
![]()
Já to včera zabila taky pivama, mám angínu, ale prostě potřebovala jsem off.
@jajul tak snad máš vybráno na dlouho dopředu
jo řidiči jsou hovada, jednou jsem stála na silnici, s půlročním dítětem v náruči(bez kočáru) auto kouřilo jak blázen, rychlostní silnice a za zatáčkou
nezastavil nikdo!!! ale čuměli to zas jo ![]()
@K.Black Tak to na mě taky čuměli, jen z toho neměli takovej zážitek jako u tebe.
Dámy, může mít dítě v roce období vzdoru
? To mouje malé srdíčko začíná být pěkně vzpurné.. Třeba dnes se na mě pěkně zlobila, že jsem ji nenechala motat si kabel nabíječky kolem krku… Já se teda snažím mluvit s ní v pozitivních větách, ale na tohle mě teda nic než Ne! fakt nenapadlo. Já už se na toho chlapa docela těším, i když to bude psycho. Samomatky, klobouk dolů
.