Dny na prd :(

11620
5.10.12 16:36

Dny na prd :(

Ahoj, tak jsem založila zas jednu diskusi o ničem, jen si potřebuju postěžovat. Tak napřed sestře vybouchli nájemníci, část příjmu pryč. Pak její manžel přišel o práci. Malé lezou zuby a 4 noci pořádně nespala. Do toho bohužel zemřel tchán, sice před pár měsíci prodělal chemo, ale výsledky byly perfektní a ještě v neděli byl spokojený na houbách v lese, takže docela šok. Naštěstí tam manžel ve středu odjel (ze střední moravy na sever čech), tak se s ním stihl aspoň rozloučit :,(. Já jsem tím pádem na dítě sama, posečená louka mi zmokla, utěšuju manžela po telefonu, dítě se mě pořád ptá táta a nechce spát :zed:.
A vrchol všeho, chtěla jsem se odreagovat, jela jsem ke kamarádce a píchla jsem. Stála jsem na krajnici u auta půl hodiny s dítětem v náručí, malá řvala jak o život, bo chtěla spát. Otevřenej kufr, s děckem na ruce, trojúhelník za autem, kočár u kufru (ještěže jsem ho měla, nakonec jsem v něm musela malou uvozit na krajnici). A myslíte, že někdo z té snad stovky aut, co projely, zastavil, aby se aspoň zeptal, jestli něco nepotřebuju :zed: :pocitac: :,( :,( :,(?
Já si teda umím kolo vyměnit, ale dlouho mi to trvá. Navíc jsem píchla na dost blbým nepřehledným šikmým místě kolo u řidiče :zed:, takže do silnice. Navíc bych musela dát na hever auto s děckem vevnitř, to jsem si teda netroufla.
Ještěže je ten švagr bez práce :oops: :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
5.10.12 16:44

:hug: To je děs, tak jste si to snad vybrali dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.10.12 16:48

Tak vidíš, něco pozitivního na tom přeci je- nezaměstnaný švagr :mrgreen: Já mám takových dnu na nic dost a pak si říkám, že se už ani nedivím, že některé matky propadnou chlastu :lol: :lol: :lol: :lol: Zítra bude zase líp, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.10.12 16:53

Dámy no nevím.. Dneska se vrací můj zdeprimovaný muž, takže mě čekají ještě perné chvilky. V pátek je pohřeb, budu muset tam odvést i naše, tolik hodin řídit bude po těhotenství a teď na rd šok..
Mé dítě usíná jen v naprostém klidu ve vlastní postýlce (dneska v tom kočárku se nade mnou snad i nebe slitovalo :lol: ). A oni budou mít hostinu v malém bytě doma.. A když nespí, řve. A cizích lidí a davů se bojí jak čert kříže :zed:. Si ještě užiju..No aspoň že po tom pohřbu budu muset jet domů, odvést naše :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.10.12 16:54

@Katka86 Jsem mu to taky říkala.. A takový pozitivum v tom zas neviděl :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.10.12 16:55

@Bábrdl Snad jo :oops: :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.10.12 16:55
@Katka86 píše:
Tak vidíš, něco pozitivního na tom přeci je- nezaměstnaný švagr :mrgreen: Já mám takových dnu na nic dost a pak si říkám, že se už ani nedivím, že některé matky propadnou chlastu :lol: :lol: :lol: :lol: Zítra bude zase líp, neboj ;)

Tak ja se hlasim, ja si dneska pod tihou problemu, daladve male pivka :lol: Kamoska se me ptala, co se stalo, pac s pivem me jen taknikdo nevidi 8)

Jinak zakl. proste den na hov.no. :cert: by me asi jeblo, se priznam.Ta akce u cesty, to by bylo neco na me, jesteze nemam ridicak :P

• Citovat
  • Upravit
20662
5.10.12 16:59
@blorchi píše:
Tak ja se hlasim, ja si dneska pod tihou problemu, daladve male pivka :lol: Kamoska se me ptala, co se stalo, pac s pivem me jen taknikdo nevidi 8)Jinak zakl. proste den na hov.no. :cert: by me asi jeblo, se priznam.Ta akce u cesty, to by bylo neco na me, jesteze nemam ridicak :P

A jak se člověku uleví po tom chlastu, že :lol: :lol: :lol: Já včera šla s kámoškou na vínko, říkala jsem si, konečně na chvíli klid od děcek. Když jsme šly zpátky pěšky, přišel vichr, bouřka, liják a přestalo svítit osvětlení-musely jsem jít po tmě přez les :roll: Takže jsem domů přišla mokrá jak slepice, řasenka až v kalhotkách, zmrzlá, boty mi páchnou jak tchoř :lol: :lol: :lol: Asi mi je souzeno trčet jen doma s děckama omotanýma kolem nohou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.10.12 17:03

@blorchi Tak je hoď klidně do placu, ať nejsem sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.10.12 17:06

@Katka86 Taky dobrý :lol:!
Mmch chlastu já se v těchto situacích vyhýbám, neb závislost na něm páchá v naší rodině podobné škody, jak mor na lidské populaci ve středověku :oops: :roll:..

Příspěvek upraven 05.10.12 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.10.12 17:08
@blorchi píše:Jinak zakl. proste den na hov.no. :cert: by me asi jeblo, se priznam.Ta akce u cesty, to by bylo neco na me, jesteze nemam ridicak :P

Tak to je poprvé, co musím konstatovat, že jsem měla houby co dělat řp :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.10.12 17:11
@jajul píše:
@Katka86 Taky dobrý :lol:!
Mmch chlastu já se v těchto situacích vyhýbám, neb závislost na něm páchá v naší rodině podobné škody, jak mor ve středověku :oops: :roll:..

Ja se prave takyvyhybam, ze stejneho duvodu jako ty, ale musim priznat, ze mi bylo dobre :oops: :mrgreen: Vecer si asi otevru jednu desitku, nebo co to je :pankac:

@Katka86 nerikej,ze ti nebylo dobre, v lese, bez decek, prselo, takova romantIka :lol: a kdy jako udelame tu seJŠN :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
5.10.12 17:29

Já to včera zabila taky pivama, mám angínu, ale prostě potřebovala jsem off.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
5.10.12 18:09

@jajul tak snad máš vybráno na dlouho dopředu :hug: jo řidiči jsou hovada, jednou jsem stála na silnici, s půlročním dítětem v náruči(bez kočáru) auto kouřilo jak blázen, rychlostní silnice a za zatáčkou :zed: nezastavil nikdo!!! ale čuměli to zas jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
5.10.12 19:47

@K.Black Tak to na mě taky čuměli, jen z toho neměli takovej zážitek jako u tebe.

Dámy, může mít dítě v roce období vzdoru 8o? To mouje malé srdíčko začíná být pěkně vzpurné.. Třeba dnes se na mě pěkně zlobila, že jsem ji nenechala motat si kabel nabíječky kolem krku… Já se teda snažím mluvit s ní v pozitivních větách, ale na tohle mě teda nic než Ne! fakt nenapadlo. Já už se na toho chlapa docela těším, i když to bude psycho. Samomatky, klobouk dolů :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová