Do kdy autosedačku/podsedák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
balabab
16.9.15 21:30

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, v kolika letech jste vyměnili autosedačku za podsedák. Máme 6 ti letou, 125 cm, 23 kg. S babičkama jezdí jedině na podsedáku, ty sedačku nemají, takže řeším sezení v našem autě. Jde mi o to, že začíná mít svou hlavu v ohledu co se týče sezení v sedačce. Kamarádi do školy už v tý pitomý sedačce sedět nemusí a ona chce taky podsedák, měla jsem v plánu minimálně aspoň do těch 10 let v sedačce vytrvat, vzhledem k bezpečnosti, ale reálně si nedovedu představit, že by mi v ní opravdu seděla. Kdy tedy dát dítě na podsedák aby se necítilo jako exot? :oops:

• Citovat
  • Upravit
10482
30.9.15 09:11

@balabab nikdy.
moje osmileté dítě se necítí v autosedačce jako exot. jde taky i o to, jak mu to člověk podá.. To moje dost dobře ví, že auto = autosedačka = připásovat se. tečka. A taky ví, že o tom se prostě nediskutuje. Ví, proč tu sedačku má, a kdyby náhodou prudil, tak já jsem zas taková, že mu klidně pustím ty testy, kde by viděl, co by se mohlo stát, kdyby v ní neseděl. Jeho kamarádi jezdí i nepřipoutaní tady po obci, babičce na sedačce bez sedačky, ale přesto mu to není trapné, protože chápe ten smysl…

POdsedák je nanic, měli ho dávno zakázat. :nevim:
Prudit může ohledně bundy, bot nebo aktovky, ale do věcí, v čem bude sedět v autě, mi prostě ani v 8 letech kecat nebude.. :-)

Zkusila bych jí vysvětlit, k čemu v autě sedačka je, proč je podsedák špatný, a případně (podle povahy dítěte) bych i slíbila nějakou odměnu :oops: ale vytrvala bych hlavně v tom, že bude jezdit v autosedačce AŽ DO KONCE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí