Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
mám možná trošku hloupý dotaz,ale zajímalo by mě, do kdy se mám mimčům dávát Infadin. Někde píšou, že do 1 roku, někde, že do dvou let. Nám před týdnem došel
, tak nevím, jestli zajít ještě pro další předpis…
Díky moc za odpověď. Doufám, že pokud je to do dvou let, tak ten týden pauzy nevadí… ![]()
Wendula píše:
Ahoj,mám možná trošku hloupý dotaz,ale zajímalo by mě, do kdy se mám mimčům dávát Infadin. Někde píšou, že do 1 roku, někde, že do dvou let. Nám před týdnem došel
Díky moc za odpověď. Doufám, že pokud je to do dvou let, tak ten týden pauzy nevadí…, tak nevím, jestli zajít ještě pro další předpis…
No o tom by měl rozhodnout pediatr. Obvykle to bývá cca do 18-24měsíců. Ale nějaká ta pauza fakt nevadí:)
G
Já nevím, ale nám doktorka na roční prohlídce řekla, že Luk ještě nemá zcela zarostlou fontanelu, takže máme pořád dávat. Už máme třetí balení. ![]()
Ahojky
my ho brali jen do roku, pak řekla doktorka přestat.
No vidíte a my máme dr, co chce aby děti brali Dčko do 3 let. Vítek ho ještě dobírá. zavolej zítra dr.
Do roka, pak nahradit mořskými rybama a „plody moře“. My jedli mořské ryby už od 9m, opatrně jsem vyzkoušela, alergická reakce žádná, spokojenost s novou chutí…
Bára
Ahoj. Nám doktorka také říkala, že se má dávat aspoň do 3 let věku dítěte. Ale prý hlavně přes zimu. Na jaře a v létě je dost sluníčka, tak se prý dávat nemusí.
Náš pediatr doporučuje Infadin přes podzim a zimu myslím až do 5 let věku. Dceři (3,5) ho dávám (tedy ne Infadin, ale nějaký ekvivalent - Vigantol. Dávám 1 kapku denně, když teda nezapomenu).