Do kdy nočník?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
7.5.19 09:11

@smurfka já myslim, že to třeba do léta odbouráme, ale nechápu co tě na tom tak rozčiluje :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.5.19 09:18
@Laurie píše:
@smurfka já myslim, že to třeba do léta odbouráme, ale nechápu co tě na tom tak rozčiluje :think: :mrgreen:

jako rozčiluje.. :think: jak říkám mé dítě to není, ale blbě bych se dívala…
si tady přijde postěžovat, že to a to, ale sama píše že mu to brát nechce, takže to zřejmě ani nezkusila..vezmu a vyhodím, v pěti letech prostě bude chodit na záchod jako člověk. :nevim:
to je jako když si přijdou stěžovat, že nemůžou oddudlíkovat třeba 3 leté dítě..ale nemají odvahu na to, dudel vzít a prostě ho vyhodit a není.. Navíc to nechali sami dojít tak daleko, čím dřív to člověk vezme, tím dítě rychleji zapomene a zvykne si na jinou věc.

• Citovat
  • Upravit
1742
7.5.19 20:26

Můj starší syn se odplenkoval až ve 2 a čtvrt roce a prakticky hned z plenek přešel na záchod. Nočník používá na noc nebo když je zachod obsazeny a tak. Ale mladší syn se odplenkoval v 18 měsících a naučil se na nočník. Teď má 3 roky a stále chce jen na nočník. Asi tím že je na něho prostě už rok a půl zvyklý. Třeba jsme byli na návštěvě u babičky a tam jsme s sebou nočník nebrali a on tam odmítal jít na záchod, říkali jsme mu že nočník jsme s sebou nevzali, tak ať jde na zachod ale on se seknul že jedině nočník, takže radši nešel čurat vůbec a vydržel to až domů. Ale když jsme třeba někde ve městě, tak tam na veřejný zachod jde když mu fakt nic jiného nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.19 21:12
@Rive píše:
Jojo, i dospělý by si měl pod nohy na záchodě dávat stupínek, je to i prevence hemoroidů.
A turecké záchody jsou na to nejlepší.

pokud na nich neztratíš rovnováhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.5.19 21:16
@Burj Chalifa píše:
pokud na nich neztratíš rovnováhu :mrgreen:

To maji na plazich v italii, dira v zemi a ani tak se do ni lidi netrefi. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12072
11.5.19 08:33
@spiritt píše:
Je tu spousta témat kdy začít s nočníkem, ale já mám opačnou otázku- do kdy myslíte, že je ještě tak nějak tolerovatelné, že dítko používá nočník místo wc?

Dokud ho nerozsedne? :mrgreen: Úplně upřímně mě nikdy nenapadlo tohle řešit. Proč by měla být nějaká norma, na délku období chození na nočník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
11.5.19 08:36
@smurfka píše:
V peti na nocnik 8o mazec. Taky bych se blbe divala, ale co uz, vase dite, vase vec :nevim:

Nemáš se co na koho blbě dívat. Něco to vypovídá jen o tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.5.19 09:21
@Kakachna píše:
Nemáš se co na koho blbě dívat. Něco to vypovídá jen o tobě.

Dobre, me to je fuk i tak se budu blbe divat, stejne jako na petileteho c kocarku, petileteho s dudlem nebo petileteho kojeneho :dance:

• Citovat
  • Upravit
241
13.5.19 20:49

U nás se syn naučil na nočník až ve 2 a třičtvrtě a sotva začal chodit do školky v čerstvých 3 letech, tak začal chodit na velký záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí