Do kdy používáte NANNY?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
12.4.10 22:20

Do kdy používáte NANNY?

Maminky chci se zeptat do kdy jste používali monitor dechu NANNY já ho mám když byl samuel malinký zapínala jsem ho pořád teď už opravdu jen občas. Ale nevím kdy ho dát pryč nevíte kdy je minimální riziko SIDS?? je dobré ji mít nebo jí mám dát pryč? Jsem zbytečně paranoidní když se bojím že přestane dýchat? Díky za rady! :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
12.4.10 22:28

Když už se umí mimi otočit samo na břicho a zpátky tak MUDr. říkala že je to zbytečné, ale někdo ho používá do roka. My už nepoužíváme, malej se točí a cestuje po postýlce i po směru hodinových ručiček, tak je občas hlavou v nohách a to bychom se z toho nevyspali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.4.10 22:29

Já monitor dechu používala dokud jsem měla malýho v kolíbce (cca do 6 měsíce). Pak jsem ho přesunula do postýlky a tam se tak vrtulil, že z té podložky pořád utíkal, takže to falešně sepínalo. Kupovat kvůli tomu tu druhou (aby byly 2 za sebou) se mi nechtělo, takže jsem to používat přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.4.10 22:30

Míšo to naše Eli bude mít NANNY asi až do puberty jsem matka magor, ale máme 9 měsíců a zrovna včera v noci nám NANNY řvala a to se malá z ní ani nehla, takže já asi ještě dlouho. Jsem posera!!Raději to přeženu než podcením, ale jinak prý do roka! Tím nemyslím, že ten kdo ho nepoužívá to podceňuje, to ne! To je jen čistě o mě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
12.4.10 22:34

Vyndali jsme monitor dechu v 18 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
12.4.10 22:34
MikaSipa píše:
Když už se umí mimi otočit samo na břicho a zpátky tak MUDr. říkala že je to zbytečné, ale někdo ho používá do roka. My už nepoužíváme, malej se točí a cestuje po postýlce i po směru hodinových ručiček, tak je občas hlavou v nohách a to bychom se z toho nevyspali :-)

Tak toto přesně mi ten lotr dělá :-) ale naštěstí ne ve spánku jen když si hraji když spí je zatím na místě :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
12.4.10 22:35
LadyRebeka píše:
Míšo to naše Eli bude mít NANNY asi až do puberty jsem matka magor, ale máme 9 měsíců a zrovna včera v noci nám NANNY řvala a to se malá z ní ani nehla, takže já asi ještě dlouho. Jsem posera!!Raději to přeženu než podcením, ale jinak prý do roka! Tím nemyslím, že ten kdo ho nepoužívá to podceňuje, to ne! To je jen čistě o mě!

Hm tak to teda :D do puberty jo :D už vidím jak se na tebe bude tvářit :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
16291
12.4.10 22:36

My používáme Nanny doteď… A ještě asi dlouho budem. Při tom kolik zde je temat ala zemřelo mi miminko… Nechci být další účastnice. Není to jen SIDS co může hrozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
12.4.10 22:36
Wiolla píše:
Já monitor dechu používala dokud jsem měla malýho v kolíbce (cca do 6 měsíce). Pak jsem ho přesunula do postýlky a tam se tak vrtulil, že z té podložky pořád utíkal, takže to falešně sepínalo. Kupovat kvůli tomu tu druhou (aby byly 2 za sebou) se mi nechtělo, takže jsem to používat přestala.

No asi ho nechám ještě tak měsíc dva a pak uvidím :-) snad nebudu jako LADY REBEKA :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
12.4.10 23:10

My jsme ho měli půjčený z porodnice na půl roku, takže jsme používali do půl roku :mrgreen: To je prý to riziko největší, pak ještě cosi hrozí do roka, ale už ne tolik. Každopádně je to (myslím) do 10 kg. Údajně se pak někdy v roce mění i způsob dýchání dítěte, takže může házet falešné poplachy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.4.10 23:37
Angua píše:
My jsme ho měli půjčený z porodnice na půl roku, takže jsme používali do půl roku :mrgreen: To je prý to riziko největší, pak ještě cosi hrozí do roka, ale už ne tolik. Každopádně je to (myslím) do 10 kg. Údajně se pak někdy v roce mění i způsob dýchání dítěte, takže může házet falešné poplachy… :think:

Tak to s tou váhou jsem nevěděla. Ale je fakt, že syn měl 10 kg v 7 měsících a když člověk vidí takovýho kus chlapa, jak si spokojeně chrupká, tak jsem se už tak moc nebála. 8-) Na druhou stranu ještě teď mě občas chytá blbá a když mám pocit, že třeba přes den nějak dlouho spí (dýl než 3 hodiny), tak panikařím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
12.4.10 23:51

Zatím používáme-a plánuji používat tak do roka.Je pravda,že občas z desky utíká a je falešný poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.4.10 00:14

Ale víte co je zajímavý? Že ty falešný poplachy snad záleží na dítěti a ne Nanny… Protože se starším byly falešné poplachy několikrát a s mladším ani jeden… A to byl starší touto dobou už asi měsíc bez Nanny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
13.4.10 00:35

Zajímavá úvaha.
Myslím,že Nanny funguje dobře poplachy jsme měli asi tři,když byl hodně malý.Teď už jsou jen proto,že sleze mimo desku,nebo že jí zapomenu vypnout,než ho vyndám z postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
13.4.10 07:10

Používáme ho pořád. Plánuju ho dát pryč až bude v posteli. Zatím spí v postýlce. Problémy s poplachy nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí