Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, no podle me na to aby se budila v novi na mlicko velka je
ale vecer bych klidne jeste u sunaru zustala…my davame rano na snidani, vecer uz ne pouze kasi. Zkudila bych xustat u toho hrnicku vecer, mudis jen vydrzet zvykne si… ![]()
Ahojky, moje dceri je 11 mesicu a pije mleko pred spanim cca 180 ml a to same rano. Nekdy ji ho dam jeste pred spanim do postylky dopo, ale to je treba jen 100 ml a jeste trochu osizene. Ale nevim, hezky ji a nastesti se na mleko vetsinou nebudi v noci. Chci ho davat tak do dvou let, takze zatim neresim. Tvoje dcera mi pripada uz trochu velka na piti mlika v noci, ale asi bych ho taky davala, kdyby bez nej neusnula
@elis_an3, ja bych ji nechala flasku, vecer teda urcite
moje holky pijou teda kasi z kravskyho a krupicky, ale taky z flasky a ja jsem rada, ze to vubec jeste chteji. prijde den, kdy flasku odmitnou…..
V noci je to horsi, podle me teda jen kvuli zoubkum. Moje uz se tak rok v noci na piti nebudi, ale starsi pila taky v noci mleko az do doby kdy zvracela a mela mlicko zakazany, tak jse dala do flasky vodu a pila ji stejne jako to mliko
, nechapala jsem
, tak jsem samo zustala u te vody
a tu pila snad do 3…..
Já od roka kupuji mléko z automatu
známá povídala, že to pravidelně kontrolují
mléko převařím a jak jí chutná ![]()
@elis_an3 Malé jsou dva a pije Sunar ráno a večer, jen ne před spaním, ale dříve, aby se ještě stihla vyčůrat a nepočůrala se v noci
Pije z flašky, tu se nám zatím nepodařilo odbourat, přestala by ho pít a to se mi nechce. Noční pití jsme odbourali v 15ti měsících. Na tom bych na tvém místě zapracovala, jinak myslím že OK.
Dcera mela 2 r v kvetnu a take vyzaduje sunar „mlicko“ jeste vecer. Davam, jednak se i toho „naladi“ na spani a jedna to obcas trochu supluje i veceri, kdyz toho malo sni k veceri, kdyz ma zlobivou a nechce jist. V noci se jen obcas vzbudi na dudlik nebo cajik. Vcera sunar dosel, nestihla jsem dnes koupit, a vecer byl kraval, ze chce mlicko. Musela jsem slibit, za zitra koupime. Takze taky jeste zustavame zatim u mlicka.
Já teda nevím, mě připadají dvouleté děti na sunar a ještě k tomu z flašky už docela staré
, ale tak to je jen můj názor. Náš prcek byl do 14 měsíců večer před spaním kojený a pak se sám odstavil, od té doby pije čerstvé kravské mléko přímo z kravína, nepřevařené!!, ale z hrníčku a většinou jen ráno a přes den, ani mě nenapadlo mu ho dávat večer před spaním do postele, a ještě k tomu do flašky s dudlíkem, tohle teda fakt nechápu… ![]()
Ja mam kamaradku ktera ma chlapecka 3 roky a stale dava mleko vecer ikdyz ma normalni veceri to mliko musi mit a mudr ji to schvalila ze pokud ho vyzaduje ma podavat.
Od 6 mesicu zadne mlicko nemame a zije i bez nej.
UM neni vubec nutný, mléko taky ne, stačí pestrá strava a mléčné výrobky typu jogurty a žervé.
@Lolllo no to je prave to. Ja do dcery skoro zadny mlecny vyrobek nedostanu. Obcas nejaky jogurt, syry ne, takze jsem za sunar vdecna. ![]()
Ty, co kojily dlouho to vidi urcite jinak, my kojili 14dni a to asi ani ne…to nocni mliko odboutat nejde
uz jsme zkouseli, co se dalo…dr. radila, kamaradky…nepomohlo lehat k ni, menit za piti, vysvetlovat, nechat vyrvat…niiic asi bude sunarovat do puberty
s tou flaskou jste mi nepomohly…cekala jsem jednohlasne, ze to je divne, nebo ok ![]()
@elis_an3 e
Jednohlasne nebudes mit nikdy nic
a ja nekojila vubec a malej v noci mliko teda nechce a anivlastne nikdy nechtel…v tom to asi nebude ![]()
@elis_an3 tak malá měla 2r v květnu, v noci mlíko nepije dlouho, cca od 18m ale večer když jde spát tak má plnou dávku um z lahve. Ona pije ze všeho ale um má spojené s lahví a těžko by usnula u hrnečku
a zatim jí ho nechávam, v noci bych nedala, taky dopije lahev a kouká že by si dala ještě tak řeknu že zase zítra
. Jedou jsme zapomněla a hned letěla k mikrovlnce a ukazovala směrem na sterilizátor kde ví že jsou lahve
. V noci se nebudí ![]()