kojící podprsena

3
7.7.08 18:42

kojící podprsena

Maminky, prosím poraďte. Kojící podprsenku si mám koupit ve stejné velikosti, jakou nosím běžně, nebo větší košíčky? Děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
7.7.08 19:02

ja cekala tak mesic pred porodem, pak jsem jednu riskla koupit podle rozmeru, kterych jsem dosahla…a po porodu kupovala jeste jednu s o cislo vetsimi kosicky nez tesne pred porodem. vetsinou je (objednane pres net ) dodali do 3 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
7.7.08 20:33

Já jsem si také kupovala asi měsíc před porodem. Brala jsem tu, aby mi byla dost volná, takže minimálně o jedno číslo větší. Měla jsem značku Triupf nebo jak se to píše :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.7.08 20:51

Ahoj, mam zkusenost, ze u podprsenek bez kostic staci kosicek jako pred porodem (vytahne se), ale musela jsem si koupit o cislo vetsi objem ( i kdyz jsem nepribrala)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
8.7.08 08:55

Mně obvod zůstal stejný a košíčky jsem kupovala o 2č. větší - lepší je do porodnice nějaká hodně elastická,protože tam mi byla i ta koupená těsná a nepohodlná. Pak se to upraví…co si pamatuji, po půl roce mi stačila o 1č. větší než před těho…a teď už jsem na stejné, jako dřív 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.7.08 10:42

Kupovala jsem měsíc před porodem. Košíčky jsem zvolila podle velikosti, kterou jsem právě měla, a byly docela elastické, takže v poho. Jenže jsem problém měla s objemem. Koupila jsem podprsenku tak, aby mně byla trochu těsnější, první dva dny po porodu mi byla akorát, ale už po týdnu volná, i když jsem ji zapnula na nejtěsnější háček, a za další dva týdny jsem přešívala, padala už totálně. Skoro si říkám, že jsem si měla koupit pro začátek nějakoufakt levnou a po těch dvou třech týdnech teprve nějakou „doopravdy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.7.08 11:28

tak já si koupila jednu o číslo větší a pak sem narazila ještě na kojící podprdy za 69 Kč, tak sem si koupila dvě jednu o číslo větší a jednu na mě.. stejně sem je moc neužila. malému jsou skoro dva měsíce a já už nekojím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
15.7.15 21:51

koj koj podprda :)

Maminky - kdyby jste měla některá zájem o koj koj podprdu temer nenosenou - vyrobce italie za dobry peniz + tehu rifle k tomu - pisnete mi do zprav o foto :) udaje mam v bazarku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová