Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj Radku!
Odpověď jak zastavit laktaci najdete tady: http://www.kojeni.net/databaze.php?… . Já bych hned prášky asi nevolila…
Radku,
já se zeptám mimo téma - proč se nesmí kombinovat Sab Simplex s Baby Calmem? Já to kombinuju, tak ať když tak zavčas přestanu.
Děkuji
Martina
Ahoj Martino.
ja presne nevím nekde jsme to cetli na foru. ze to neni dobry ale jestli to Vase ratolest snasi dobre tak to asi nevadi. Jen Vojta na to reagoval silnou kolikou. Tak ja dodam teda sem to asi uplne zvoral rikala moje zena ze pry by se nemel Sab kombinovat s probiotickyma kapkama.
tak je to ted snad správně.omlouvam se za zmatek
Ahoj Maminy.
ja nevim jesli vas ti nebudu nejak obtezovat nevim jesli me hned neodsoudite ale potreboval bych poradit od nekoho fundovaného.
Mame 3měsice a kousek starého syna Vojtíka, od natrození v Kladenské nemocnici mame pocit ze jdeme z extremu do extremu. Hnedle po narození nam Vojtika stehovali do Krce kvuli otrave krve, v krci nam synka krmili pres strikacku ale hned jak ho perevezli na kladno tak aby byl klid tak mu vrazili flasku a tak to i zustalo. Moje Manzelka a ja jsme se snazili o kojení ale on proste vi ze z flasky je to hned a rychle. takze jsme zakoupili odsávacku a zapocali odsávat syna dokrmovat z flasky na stridacku UM a vlastní mlíko. toto moje zena vydrzela delat az do ted tedy do 3.5 mesice věku. Jenze tato situace se nedala udrzet. pravdepodobnou zmenou síly dudliku nam syn prestal jist obvyklou dávku 90ml za krmení ale 70, 50 a 40 poslední 4 dny nejedl vic ale nejevil známky hladu, byl asi spokojeny protoze nemel koliku na kterou jsme davali SabSimplex ale ten nezabíral tak jsme koupili Baby Calm ale ten se nesmi kombimovat se Sabem. po zakoupení Probiotickych kapek se situace narame zlepsila tim jsme vyresili Koliku ale to krmení nám dělá starost. ted ta otázka zena zvazovala zdali neprerusit kojení kdyz do 3 mesice dala synovy preváznou cást mleka sveho a UM. takze vcera zacala brát prásky na prerusení nevím název ale vim ze tam jsou 2 a bere se pulka po 12hod. jenze nezádouci ucinky na tyto prásky jsou dost brutální. nevolnost, unava, tvrdy spanek a bolest prsů a „zduření“ . tak bych potreboval poradit zdali se s tim da neco delat ješte jineho nebo se proste musi pockat az to prejde. diky Radek