Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
no ja nevim, ja si od kojici podprsenky slibuji hlavne to, ze se mi ty prsa snad tolik nevytahaji
ale je fakt, ze velikost 75D (zatim) je asi jina vaha nez 75A
já měla taky takový prsa i na konci těhu, ale pak se mi tak strašně nalily…
já měla tři kojící podprdy. Jednu za 298 Kč a dvě za 69 Kč byla sem ráda že sem je měla ale stejně sem je nosila jen chvíli. došlo mi mlíko… taky sem potom nosila svoje normální push up podprdy, ale ty kojící sou váně suapr. sou moc pohodlný…
ty za těch 69 sem koupila u nás v obchodě (vše za 39) u nás jich mají ještě dost, tak skus kouknout tam.
U Ady jsem nosila jen ty, u Pepi jsem to střídala a u Elči je nenosím
Tak si vyber ![]()
A prsům kojo podprda nepomůže, to mi věř…
L.
Já mám jednu a tu jsem pořizovala jen kvůli tomu, abych nebyla v porodnici za exota.
Doma jsem jí vůbec nenosila. Záleží na tobě, jestli si vystačíš s normální, bude s ní akorát horší/složitější manipulace při kojení, ale žádná tragédie to není. ![]()
ja si myslim ze na prsa kojo podprdy nemaji zadny vliv ![]()
Akorat jsou pohodlnejsi pokud kojis,jste nekde venku-rozepnes a je to
Já nosila jen lambady - jsou nejpohodlnější. Taky nevíš dopředu, jak moc se ti prsa nalijí. Já měla předtím 75B, pak asi tak C, teď po kojení mám A
A lambada se dá v pohodě shrnout na stranu, takže s kojením jsem problémy neměla.
Ahoj,
já jsem si u nás v Qulle koupila jednu kojo podprdu za 200 korunek a pak jsem měla k tomu dvě lambády a stačilo mi to bohatě…drahou kojo-podprdu bych si ani nekupovala…já jsem přestala úplně kojit před třemi týdny, takže jsem i tu obyč dlouho neužial, za to lambádu nosím na doma pořád ![]()
Ahojky,
souhlasím s holkama,je to jen a jen na tobě. Já jsem kojo podprdy zakoupila a byla jsem s nima moc spokojená, dokonce jsem si koupila od Anity(je fakt,že byla dražší)vyztuženou a když jsem měla přiléhající tričko,tak nebylo vidět,že tam mám tampon, byla fakt skvělá.
Ale je asi fakt, že i bez kojo podprdy bych to zvládla ....... a na prsa to opravdu žádný vliv nemá, po 14 měsících kojení vypadají i s kojo podrpdou dosti žalostně
![]()
No nevím, jak by kójo podprdy měli ovlivnit tvar prsou
Já jsem třeba snesla jednu dobu jenom lambady, pak nám bohužel klasické koejní stejně nevyšlo, takže nebyly potřeba a hlavně, dopředu bych si pořídila maximálně jednu, protože výslednou velikost kojících prsou je těžké odhadnout.
Kojo podprsenku bych chtěla, ale fakt na sebe neseženu. Dělají max do D, ale já mám F a jsme zvědavá, co po porodu. U první holky mi prsa narostly pomalu o 3 čísla. Tak zůstávám u svých normálních s kosticema.
Evisku, já jsem kupovala asi taky ve vel. F.
Určitě se i takové dají sehnat.
Zkus pohledat…
U Vítka jsem měla tři a nenáviděla jsem je už po krátké době:) u Fandy jsem je ani nevytáhla, používám nejčastěji podprdy bez kostice, v pohodě se v tom kojí, teď, když už nekojím tak často, tak to zvládnu i s pushupkou či kosticovou… pokud nejsi vybavená jak Dolly Buster (že je nutné mít pevnou podprdu s kosticí) tak bych je nepořídila, max. jednu a pak případně přikoupit.
tak to já si to bez kojopodprsky neumím ani představit -ve dne, v noci…při kojení mi teče mléko vždy i z druhého, takže být třeba i jen v noci bez nebo v lambadě, kde bych neuchytla vložku, tak mám vše mokré…no a i přes den už kvůli tomu, aby měla prsa nějako oporu, i když je mám spíš menší B-C, tak je to znát - nosím s kosticí a paráda. Ze začátku jsem ještě občas nosila jednu obyč. elastickou, ale při kojení, kdy jsem ji jen vyhrnula, tak mě to škrtilo apod. Zkrátka je to fakt pohodlné a dají se sehnat i levné a docela pěkné variany. ![]()
Mrkni ještě tady…
http://www.luxusnipradlo.cz/
Dá se tam vyhledávat podle velikosti.
Ahoj, blížím se ke konci těhotenství a přemýšlím nad koupí kojící podprsenky. Kamarádka, co má dvě malé děti říkala, že ač si kojící podprsenky ke konci těhotenství pořídila, pak je vůbec neunosila a nenosila buď žádnou nebo používala lambády, které se jí zdály pohodlnější, ke konci kojení pak už nosila svoje normální podprsenky. Tak nevím. Výběr kojících podprsenek se mi zdá špatný, jsou většinou ošklivé a drahé. Já jsem zvyklá nosit push-upky nebo občas nenosím žádnou podprdu. Během těhotenství (teď jsem 38tt) se mi prsa vůbec nezměnila, stále mám 75 A-B. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Teď nejvíce uvažuji nad koupí pár lambád za 200-300 Kč. Díky!