Do kdy zavinovačka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
5.11.09 11:51

My do roka a půl se starší :oops: . Ne a ne bez ní být, pak už to samozřejmě nebyla zavinovačka, ale deka omotaná a přivázaná k tělíčku.
Vyrostla z toho bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.10.11 23:56

Co v noci na spaní?

Zdravím všechny maminky, potřebuji poradit ohledně zavinovačky pro větší dětičky,mám 5ti měsíční dceru, našla jsem na internetu takovou větší zavinovačku, ale neuložila jsem to a nemůžu se jí dohledat, malinká se ve spacím pytli budí a normální zavinovačka už je malá, potřebuju něco jako fusak ale ne tak teplý, prosím o nějaký typ. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra_Praha_1980
3.11.11 18:35

My na 5 měsíční holčičku používáme k zavinutí bambusovou KIKO velkou osušku. Obsahuje trochu lykry, takže dobře obepíná tělíčko. Jednoduše ji přepůlím na trojúhelník, na něj položím malou ve spacáčku, zavinu jednu ruku přes tělo a konec dám pod zadeček, pak druhou ruku a opět pod zadeček. Funguje to bezvadně, v postýlce na ní dám ještě deku, kdy její konce po stranách zastrčím mezi matraci a špricle :-) Spí mi pokaždé do 5 minut :-)) Rozhodně jí to takhle vyhovuje, odcházím od postýlky ona se usmívá.

• Citovat
  • Upravit
7240
11.11.11 23:17

Malá spala v zavinovačce jen ten první týden, co jsme přišly z porodnice. Pak už normálně pod dekou (plus peřinkou, když bylo v pokoji chladno), ale na boku a zapřená, aby se nepřekulila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí