Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, na internetu píšou v každém článku něco jiného, tak já už nevím, tak se chcu zeptat tady. Je mi 16, tak jestli je ještě možný, že mi vyroste, když ještě já porostu. Někde totiž píšou, že jo a jinde, že ne a já už fakticky nevím, kde je pravda. Hledal jsem i tady v diskuzích no a nic, tak budu rád za všechny odpovědi i když jsou tady spíše ženy, ale některé to můžete vědět nebo je tu nějaká doktorka?
Jakýho má tvůj táta?
@Anonymní píše:
Dobrý den, na internetu píšou v každém článku něco jiného, tak já už nevím, tak se chcu zeptat tady. Je mi 16, tak jestli je ještě možný, že mi vyroste, když ještě já porostu. Někde totiž píšou, že jo a jinde, že ne a já už fakticky nevím, kde je pravda. Hledal jsem i tady v diskuzích no a nic, tak budu rád za všechny odpovědi i když jsou tady spíše ženy, ale některé to můžete vědět nebo je tu nějaká doktorka?
To takhle nejde říct, to máš jako se vším, někdo má vousy v 15 někdo ještě v 18 ne, někdo v 18 ještě roste, jiný už ne. To je podle mě individuální.
Partner mi odpovedel, ze v 19ti. Je to ale asi velice individuální.
Individuální. Přítel mi odpověděl že v 15 ti. Jeho tělo rostlo dal až do 190 cm. Penis ne.
Dobry den chci se zeptat je mi 17 let a poroste mi ještě penis měří mi asi 13 cm a ani není ňak tlustý tak se chci zeptat jestli je tam nějaká šance někde píšou že jo někde že ne