Do kolika let roste penis?

Anonymní
16.10.21 21:21

Do kolika let roste penis?

Dobrý den, na internetu píšou v každém článku něco jiného, tak já už nevím, tak se chcu zeptat tady. Je mi 16, tak jestli je ještě možný, že mi vyroste, když ještě já porostu. Někde totiž píšou, že jo a jinde, že ne a já už fakticky nevím, kde je pravda. Hledal jsem i tady v diskuzích no a nic, tak budu rád za všechny odpovědi i když jsou tady spíše ženy, ale některé to můžete vědět nebo je tu nějaká doktorka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
16.10.21 21:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, na internetu píšou v každém článku něco jiného, tak já už nevím, tak se chcu zeptat tady. Je mi 16, tak jestli je ještě možný, že mi vyroste, když ještě já porostu. Někde totiž píšou, že jo a jinde, že ne a já už fakticky nevím, kde je pravda. Hledal jsem i tady v diskuzích no a nic, tak budu rád za všechny odpovědi i když jsou tady spíše ženy, ale některé to můžete vědět nebo je tu nějaká doktorka?

Jakýho má tvůj táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
16.10.21 21:38
@Anonymní píše:

To takhle nejde říct, to máš jako se vším, někdo má vousy v 15 někdo ještě v 18 ne, někdo v 18 ještě roste, jiný už ne. To je podle mě individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.10.21 21:44

Do 15 let, pak mi přestal růst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
16.10.21 23:07

Partner mi odpovedel, ze v 19ti. Je to ale asi velice individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.21 17:30

Individuální. Přítel mi odpověděl že v 15 ti. Jeho tělo rostlo dal až do 190 cm. Penis ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.22 18:46

Do konce puberty, pak konec. :D

• Citovat
  • Upravit
18097
18.11.23 19:37

Troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233211
18.11.23 19:44

Penis ve 13 letech

Nejsem troll… myslím to vážně @azaleila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 06:43

Anonym

Dobry den chci se zeptat je mi 17 let a poroste mi ještě penis měří mi asi 13 cm a ani není ňak tlustý tak se chci zeptat jestli je tam nějaká šance někde píšou že jo někde že ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová