Do obchodu bez dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3529
16.9.15 08:36

Šla bych, chodím věšet prádlo na dvůr i pro poštu skočím, do obchodu ne, ten máme daleko. A rodiče se mi přiznali, že jak jsem byla malá, tak věděli, že spím celou noc a chodili do kina :lol:. Jiná generace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
16.9.15 08:40

Nešla - můžeš se zaseknout ve výtahu, může se zlomit klíč v zámku, může tě venku přejet auto a nikdo nic nebude vědět. Je to prostě o náhodě a o ty není nouze.

Když jsem po baráku, tak jdu samozřejmě otevřít poště, pověsit prádlo atd, ale mám chůvičku a jsem jen v domě a okolo.

• Citovat
  • Upravit
26574
16.9.15 08:45

Nešla-může se ti po cestě cokoliv stát.
Když něco nemám, tak to prostě počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
16.9.15 08:48

Taky bych nešla. Pokud by bylo třeba, šoupnout dítě do kočáru (neoblékat, max. čepičku), přikrýt a nakoupit. Pokud to dítě vzbudí, nahradí si spánek později.
Vidím to teď u mladšího, taky se musí přizpůsobovat starší a různým situacím. Kolikrát ho proberu ze spánku nějakým přesunem, přizpůsobí se…

Jak už tu bylo psáno, dělat velké nákupy či nakoupit při procházce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.9.15 08:53

@martina.se přesně proto bych nešla.. Porad nad tím přemýšlím, co by se asi mohlo stát. Mam obchod na kole půl minuty, ale co kdyby mě srazilo auto? Chlap chodí domů až večer, máme barák a nikdo by ho neslyšel. Ani náhodou. Mám blbej pocit i když jdu na zahradu pověsit prádlo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.9.15 08:53

Ja bych asi vyjímečně šla… ale s tím, že bych zavolala muži nebo mamce, aby věděli, že jdu pryč, kdyby se se mnou něco stalo… a po těch 10 minutach bych je „odvolala“, že jsem doma. oba by mohli byt doma místo mě za chvilku.
ale spíš jen v případě nutnosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.9.15 08:54

Taky bych nenechala malyho doma samotnyho ani 5 minut… stat se muze cokoli, ja chodim nakupovat max 2× tydne a vetsi nakup takze se mi hodi mit sebou kocar do kteryho to narvu a este ten nakup spojim treba s delsi prochazkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
16.9.15 08:57

Já bych do krámu nešla, mám ho daleko. Ale klidně jdu ven něco dělat, když maličká spí. A po diskuzi, co byla tady, jsem byla i párkrát v hospůdce na jedno. Máme jí hned vedle a měla jsem chůvičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.9.15 08:58

První co mě napadlo, aby tě neporazilo auto. Překvapilo mě, kolik lidí uvažuje podobně a dokonce, že se to opravdu stalo - viz příspěvek @martina.se

Nešla bych. Fakt nevíš, co se za těch 5 minut může (spíš tobě tam venku) stát, nebo co tě může neočekávaně zdržet. Prostě mimčo pořád u sebe nebo být pořád u mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.9.15 09:01
@Ebixa píše:
Já bych do krámu nešla, mám ho daleko. Ale klidně jdu ven něco dělat, když maličká spí. A po diskuzi, co byla tady, jsem byla i párkrát v hospůdce na jedno. Máme jí hned vedle a měla jsem chůvičku :-)

Těpéro! Tomu říkám opravdová kuráž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.9.15 09:03
@LadyLada píše:
Těpéro! Tomu říkám opravdová kuráž!

spíš pěkná nezodpovědnost, ještě se tady tím chlubit :roll:

• Citovat
  • Upravit
6836
16.9.15 09:06

Nešla bych. Bydlíme v přízemí, jednou jsem šla do sušárny pro prádlo a nervy jsem měla jako blázen. Nikdy jsem prádlo takhle rychle nesundala :lol: A to bych ho zaručeně slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
16.9.15 09:10

Párkrát jsem vyběhla do vedlejšího paneláku do pekárny, nervy jsem měla jako bejk a to jsem byla pryč asi dvě minuty. Na dýl teda nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
16.9.15 09:11

@Nafrněná tak každá to má jinak…nevím co je na tom nezodpovědné. Malá chrněla v postýlce a my byli do půl hoďky doma a kdyby něco, slyšela bych jí a během minuty bych byla u ní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.9.15 09:44
@Ebixa píše:
@Nafrněná tak každá to má jinak…nevím co je na tom nezodpovědné. Malá chrněla v postýlce a my byli do půl hoďky doma a kdyby něco, slyšela bych jí a během minuty bych byla u ní. :)

ty nevíš co je nezodpovědné na tom jít do hospody zatímco ti doma spí dítě? :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová