Doba čekání na sex v novém vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.14 13:44

My jsme se znali pouze od videni, pak behem 14 dni byly dve schuzky a na treti, jsme se milovali cele odpoledne. To bylo na jare 2013, v lete 2013 jsme se k sobe nastehovali a je to stale laska jako tram :srdce: Jsme proste spriznene duse! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.8.14 13:49

Asi dva týdny a se současným asi půl roku :-) pak jsme se nastěhovali, prcek a jsme spolu 3,5 roku a teď nás čeká svatba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
1.8.14 13:53

2,5 měsíce. Na prvního Máje… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
3.8.14 22:13

S každým chlapem to bylo jinak, poslední dva vztahy jsme spolu na to hupli na prvním rande. Proc se s tím crcat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
3.8.14 22:26

Hned, protože popravdě, na co budu čekat dva nebo víc měsíců, abych pak zjistila, že to v posteli stojí za starou bačkoru? Já vím, jsem divná, ale pro mě je ten sex hodně důležitej. Akorát s tím úplněě prvním cca půl roku, ale tam to bylo pro oba prvně a vázlo to spíš z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.8.14 04:15

Mě to čeká tento víkend :hug:, a to bude měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106535
4.8.14 07:44
@trdlynka píše:
Ahoj, navečer..takové odlehčující téma, které mě teda celkem zajímá :mavam: Jak dlouho jste čekaly než jste se poprvé vyspaly s partnerem v novém vztahu? Nebo váš vztah začal až po poprvé?
Já a tem můj jsme čekali tři měsíce :D Díky za odpovědi :kytka:

u mně vůbec možnost potencionálního vztahu začíná až potom poprvé… moc dlouho nečekám…zaleží na situaci.. někdy je to třeba takový úlet, kdy nad tím moc nepřemyšlím a někdy třeba dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106535
4.8.14 07:45
@Lejaa píše:
My si dávali na čas - rok :-D

to si nedovedu ani představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 05:19

My čekali asi 2 měsíce se současným partnerem asi spíš hlavně z jeho strany, byl ze mě hotový a asi tak nějak věděl, co přijde a bál se toho. :lol: Začátky byly těžší, protože se na mě pokaždé těšil až moc a bylo to rychlé ale teď se mě dokonce ptá, jestli může. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.10.17 16:51

Chci se zeptat jsou mezi vama jeste holky co treba cekaji pul roku na prvni sex nebo i rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.17 16:59
@B4RC3LON4 píše:
Chci se zeptat jsou mezi vama jeste holky co treba cekaji pul roku na prvni sex nebo i rok?

Cože? To je dnes ještě možné? Já jsem prý zaostalá, když jsem měla sex s mužem až na páté schůzce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
9.10.17 17:01

@B4RC3LON4 já mam takovou zkušenost- s mým prvním klukem jsme na to čekali dlouho a byla jsem s nim 7 let - sex za tu dobu ale nic moc žádnou vášeň jsem necítila, pak jsem poznala muže- pracovali jsme spolu a ani jsme se neznali stačili jen pohledy atd a hned jsme se spolu vyspali proste jen tak (já takovy typ opravdu nejsem mela jsem jen jednoho muže za celý zivot) ale proste mezi námi bylo tak Velké sexuální napětí ze se to stalo hned, no a ted jsme manžele Máme miminko a sex je mezi námi porad tak vzrušující… Já nevím ale podle mě to musí zajiskrit už hned… nebo alespoň u mě to tak bylo :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3767
9.10.17 17:02

Já ač ještě mladá, jsem v tomto dost staromódní. Pod půl roku ani náhodou. Líbí se mi to těšení, zkoumání, randění, flirtování, letmé doteky a pusy, které nažhaví. Uspěchaný sex ve vztahu vnímám jako rozbalování vánočních dárků v listopadu. Tu začáteční fázi vztahu jsem si vždycky strašně užila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
9.10.17 17:04
@hafik.mazlivý píše:
Cože? To je dnes ještě možné? Já jsem prý zaostalá, když jsem měla sex s mužem až na páté schůzce. :mrgreen:

No vidíš, tak brzy je pro mě naprosto nepředstavitelné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.10.17 17:09
@Adrasteia píše:
Já ač ještě mladá, jsem v tomto dost staromódní. Pod půl roku ani náhodou. Líbí se mi to těšení, zkoumání, randění, flirtování, letmé doteky a pusy, které nažhaví. Uspěchaný sex ve vztahu vnímám jako rozbalování vánočních dárků v listopadu. Tu začáteční fázi vztahu jsem si vždycky strašně užila. ;)

toto je podle me hrozne hezke i kdyz to musi byt tezke vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria