Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, navečer..takové odlehčující téma, které mě teda celkem zajímá
Jak dlouho jste čekaly než jste se poprvé vyspaly s partnerem v novém vztahu? Nebo váš vztah začal až po poprvé?
Já a tem můj jsme čekali tři měsíce
Díky za odpovědi ![]()
Já jsem čekala cca tři měsíce s prvním, a asi 12 dní s tím současným ![]()
Já u současného partnera (jsme spolu 6 let) měla v plánu počkat asi 2 měsíce, ale to se nedalo vydržet
Takže 2 týdny ![]()
S prvním 2 roky (byli jsme spolu od mých 14 do 16), s druhým rok (od 17 do 19) a teď jsem půl roku se současným a s tím asi jen měsíc ![]()
Asi 4 měsíce… ale teda ne že bych nechtěla dřív (a on taky), jenom byl můj první a já se styděla říct, že neberu antikoncepci a že je potřeba kondom
Pak jsem si všimla, že ho má v peněžence a už jsme to neoddalovali ![]()
Bydleli jsme vedle sebe, vzájemně se nesnášeli. Stěhovali jsme se ve stejný den, já s dětmi, on sám. Takhle jsme se nesnášeli cca 3 týdny. Prý jsme byli moc hlučný
no a on zase prudil. Po třech týdnech jsme se asi začali snášet moooc…No a teď jsme spolu 5 let a máme ročního prcka
S manželem jsme začali sexem… Pak to ostatní. V předchozích vztazích taky většinou sexem…
Po týdnu? Možná dřív. Ale jsme spolu už 15 let a máme tři děti
Takže ničeho nelituju ![]()
3,5 měsíce, tajila jsem to před nej. kámoškou aby si o mě nemyslela bůhví co, ona tehdy čekala rok.. ![]()
Sex byl měsíc před tím, než se odstěhoval od bývalé. Jsme spolu 9 let a máme dvě děti.