Doba čekání na sex v novém vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
9.10.17 20:27

Když jsem byla mladá, byl to třeba měsíc, s manželem na 3. schůzce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
10.10.17 14:08
@Venetia píše:
Ani já ne, musí to být zvláštní typy

A jak by se asi takovy stavel. V nejlepsim vyskocit a vymlouvat se na bolest hlavy nebo se vyhybat dotekum 8o, preci kdyz mate oba chut tak je divne to odsouvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.17 18:27

Já měla s manželem první sex až po půl roce chození. Tou dobou jsme spolu už i bydleli :lol: Nelituju, že jsme počkali. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
106525
10.10.17 18:38
@Anonymní píše:
Já měla s manželem první sex až po půl roce chození. Tou dobou jsme spolu už i bydleli :lol: Nelituju, že jsme počkali. :kytka:

to je pro mně nepochopitelné…vstup do soukromí mám v těsné souvislosti se možným sexem…pokud nemám zájem nenechám se zvát, ani nikoho nezvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.17 16:35

Musim se pridat kdyz to ctu :lol: potkala jsem krasnyho chlapa asi po 5 hodinach skoncila u nej v loznici :lol: dnes jsme manzele a jsme spolu 8 let :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
42
3.11.17 20:17

Dnes je úplne normálne mať sex už na prvom rande. A to by som aj odporučal. Tie nudné a dlhé rande, to už ženy dnes nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 08:42

Pred manzelem jsem mela pritele ze kterym jsme si davali na cas asi 6 mesicu NETRPELIVA SEM TEDA BYLA!!a po taak velke touze prislo velky zklamani sex stal za nic!!Manzela jsem si vybrala kvuli sexu jsem zastancem ze pokud to neklapne v posteli nema to pro mne smysl takze zkusit hned a neztracet cas :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.17 08:45

A taky miluju dny v posteli s kupou dobreho jidla a mazleni takze naky rande me fakt nebere :lol: na kavicku si zajdu s kamarádkou a s chlapem uplne jinam :lol: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7205
4.11.17 09:27
@Labtec59 píše:
Dnes je úplne normálne mať sex už na prvom rande. A to by som aj odporučal. Tie nudné a dlhé rande, to už ženy dnes nebaví.

Každá nedá hned, nemysli si 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 11:06

No to je jasny ze ne :D a taky to muze vztahu dost prinest myslim to cekani a oddalování :palec:

• Citovat
  • Upravit
42
5.11.17 08:27
@GabinkaCh píše:
Každá nedá hned, nemysli si 8)

Každá nie, ale väčšina žien áno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
5.11.17 08:56