Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem byla mladá, byl to třeba měsíc, s manželem na 3. schůzce:-)
@Venetia píše:
Ani já ne, musí to být zvláštní typy
A jak by se asi takovy stavel. V nejlepsim vyskocit a vymlouvat se na bolest hlavy nebo se vyhybat dotekum
, preci kdyz mate oba chut tak je divne to odsouvat…
Já měla s manželem první sex až po půl roce chození. Tou dobou jsme spolu už i bydleli
Nelituju, že jsme počkali. ![]()
@Anonymní píše:
Já měla s manželem první sex až po půl roce chození. Tou dobou jsme spolu už i bydleliNelituju, že jsme počkali.
to je pro mně nepochopitelné…vstup do soukromí mám v těsné souvislosti se možným sexem…pokud nemám zájem nenechám se zvát, ani nikoho nezvu
Musim se pridat kdyz to ctu
potkala jsem krasnyho chlapa asi po 5 hodinach skoncila u nej v loznici
dnes jsme manzele a jsme spolu 8 let
![]()
Dnes je úplne normálne mať sex už na prvom rande. A to by som aj odporučal. Tie nudné a dlhé rande, to už ženy dnes nebaví.
Pred manzelem jsem mela pritele ze kterym jsme si davali na cas asi 6 mesicu NETRPELIVA SEM TEDA BYLA!!a po taak velke touze prislo velky zklamani sex stal za nic!!Manzela jsem si vybrala kvuli sexu jsem zastancem ze pokud to neklapne v posteli nema to pro mne smysl takze zkusit hned a neztracet cas ![]()
A taky miluju dny v posteli s kupou dobreho jidla a mazleni takze naky rande me fakt nebere
na kavicku si zajdu s kamarádkou a s chlapem uplne jinam
![]()
@Labtec59 píše:
Dnes je úplne normálne mať sex už na prvom rande. A to by som aj odporučal. Tie nudné a dlhé rande, to už ženy dnes nebaví.
Každá nedá hned, nemysli si ![]()
No to je jasny ze ne
a taky to muze vztahu dost prinest myslim to cekani a oddalování ![]()
@GabinkaCh píše:
Každá nedá hned, nemysli si
Každá nie, ale väčšina žien áno.
@Labtec59 píše:
Každá nie, ale väčšina žien áno.
vysvětleno výše