Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, když jsem měla svůj druhý vztah, tak jsme čekali víc jak půl roku, bylo mi 22.
V dalším a posledním vztahu po měsíci, kdy jsme ale prakticky vídali denně a už to fakt nešlo ![]()
V soucasnem vztahu jsem vydrzela tyden… Ve vztahu, ze ktereho pak bylo manzelstvi, taky tyden.
Kdyz jsem byla panna, tak po pul roce. Ale nejak nechapu, na co jsem se tenkrat mela tesit. Nic moc uzasneho to nebylo ![]()
Jinak ja se na partnera v pocatecni fazi taky moc tesila. Rada se ho. dotykam dodnes. To, jestli spolu spime ci nikoliv, na to mic vliv u me nema…
@B4RC3LON4 já tedy nečekala nikdy..pokud je mě s někým dobře a toužím po něm neviděla jsem důvod proč čekat. S manželem myslím týden s novým partnerem cca do měsíce ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Chci se zeptat jsou mezi vama jeste holky co treba cekaji pul roku na prvni sex nebo i rok?
Myslím, že u těch, které jsou panny se to takhle může vyšplhat..ale třeba u ženský, který je 30 let si neumím představit, že by rok dělala netykavku.
@Denisa76 píše:
@B4RC3LON4 já tedy nečekala nikdy..pokud je mě s někým dobře a toužím po něm neviděla jsem důvod proč čekat. S manželem myslím týden s novým partnerem cca do měsíce
Trošku si odporuješ, když píšeš, že jsi nečekala nikdy, ale s novým partnerem až po měsíci. Nějak jsem to nepochopila.
@Paola21 píše:
Myslím, že u těch, které jsou panny se to takhle může vyšplhat..ale třeba u ženský, který je 30 let si neumím představit, že by rok dělala netykavku.
Tu netykavku si představit umím, ale rozhodně si neumím představit toho chlapa, co by s takovou netykavkou rok vydržel. ![]()
@Pavelkowa píše:čekala z důvodu, že jsme byli od sebe hodně daleko a muselo se to skloubit časově s prací nemůžu jen tak zrušit sezení s klientem
Trošku si odporuješ, když píšeš, že jsi nečekala nikdy, ale s novým partnerem až po měsíci. Nějak jsem to nepochopila.
@Denisa76 píše: čekala z důvodu, že jsme byli od sebe hodně daleko a muselo se to skloubit časově s prací nemůžu jen tak zrušit sezení s klientem
Když příroda zavelí, dá se zrušit i sezení s klientem. ![]()
@Pavelkowa píše:
Tu netykavku si představit umím, ale rozhodně si neumím představit toho chlapa, co by s takovou netykavkou rok vydržel.
To je fakt ![]()
@omites píše:
V soucasnem vztahu jsem vydrzela tyden… Ve vztahu, ze ktereho pak bylo manzelstvi, taky tyden.
Kdyz jsem byla panna, tak po pul roce. Ale nejak nechapu, na co jsem se tenkrat mela tesit. Nic moc uzasneho to nebyloJinak ja se na partnera v pocatecni fazi taky moc tesila. Rada se ho. dotykam dodnes. To, jestli spolu spime ci nikoliv, na to mic vliv u me nema…
Přesně tak, když tam je přitažlivost nějaké čekání nemá smysl a nic se tím. nemůže pokazit…poznávat se dá, i když sex je a funguje
@Pavelkowa píše:
Tu netykavku si představit umím, ale rozhodně si neumím představit toho chlapa, co by s takovou netykavkou rok vydržel.
Ani já ne, musí to být zvláštní typy
My jsme se k sobě dostali nějak po 14 ti dnech. Nechtěla jsem kupovat zajíce v pytli takže jsem si partnera testla hned z počátku oťukávání se. Zjistila jsem že zajíce v pytli kupovat nebudu a to byl jeden z momentů kdy jsem si řekla, že do toho půjdu. Pro mě je sexuální stránka v partnerském vztahu hodně důležitá. Vše klape jak má dodnes ![]()