Doba čekání na sex v novém vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
9.10.17 17:12

Jo, když jsem měla svůj druhý vztah, tak jsme čekali víc jak půl roku, bylo mi 22.
V dalším a posledním vztahu po měsíci, kdy jsme ale prakticky vídali denně a už to fakt nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
9.10.17 17:12

@B4RC3LON4 záleží na věku obou, my vydrželi rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.10.17 17:35

V soucasnem vztahu jsem vydrzela tyden… Ve vztahu, ze ktereho pak bylo manzelstvi, taky tyden.
Kdyz jsem byla panna, tak po pul roce. Ale nejak nechapu, na co jsem se tenkrat mela tesit. Nic moc uzasneho to nebylo :jazyk:

Jinak ja se na partnera v pocatecni fazi taky moc tesila. Rada se ho. dotykam dodnes. To, jestli spolu spime ci nikoliv, na to mic vliv u me nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.10.17 17:47

@B4RC3LON4 já tedy nečekala nikdy..pokud je mě s někým dobře a toužím po něm neviděla jsem důvod proč čekat. S manželem myslím týden s novým partnerem cca do měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.10.17 18:08
@B4RC3LON4 píše:
Chci se zeptat jsou mezi vama jeste holky co treba cekaji pul roku na prvni sex nebo i rok?
:oops: na tohle uz su asi stara :mrgreen: ale to teseni se, doteky a vsechno kolem je strasne fajn 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
9.10.17 18:30

Myslím, že u těch, které jsou panny se to takhle může vyšplhat..ale třeba u ženský, který je 30 let si neumím představit, že by rok dělala netykavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.10.17 18:34
@Denisa76 píše:
@B4RC3LON4 já tedy nečekala nikdy..pokud je mě s někým dobře a toužím po něm neviděla jsem důvod proč čekat. S manželem myslím týden s novým partnerem cca do měsíce :mrgreen:

Trošku si odporuješ, když píšeš, že jsi nečekala nikdy, ale s novým partnerem až po měsíci. Nějak jsem to nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.10.17 18:35
@Paola21 píše:
Myslím, že u těch, které jsou panny se to takhle může vyšplhat..ale třeba u ženský, který je 30 let si neumím představit, že by rok dělala netykavku.

Tu netykavku si představit umím, ale rozhodně si neumím představit toho chlapa, co by s takovou netykavkou rok vydržel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.10.17 18:49
@Pavelkowa píše:
Trošku si odporuješ, když píšeš, že jsi nečekala nikdy, ale s novým partnerem až po měsíci. Nějak jsem to nepochopila.
čekala z důvodu, že jsme byli od sebe hodně daleko a muselo se to skloubit časově s prací nemůžu jen tak zrušit sezení s klientem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.10.17 18:50

@Pavelkowa psala jsem do měsíce cca po 3 týdnech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.10.17 19:03
@Denisa76 píše: čekala z důvodu, že jsme byli od sebe hodně daleko a muselo se to skloubit časově s prací nemůžu jen tak zrušit sezení s klientem ;)

Když příroda zavelí, dá se zrušit i sezení s klientem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
9.10.17 19:10
@Pavelkowa píše:
Tu netykavku si představit umím, ale rozhodně si neumím představit toho chlapa, co by s takovou netykavkou rok vydržel. :D

To je fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
9.10.17 19:12
@omites píše:
V soucasnem vztahu jsem vydrzela tyden… Ve vztahu, ze ktereho pak bylo manzelstvi, taky tyden.
Kdyz jsem byla panna, tak po pul roce. Ale nejak nechapu, na co jsem se tenkrat mela tesit. Nic moc uzasneho to nebylo :jazyk:Jinak ja se na partnera v pocatecni fazi taky moc tesila. Rada se ho. dotykam dodnes. To, jestli spolu spime ci nikoliv, na to mic vliv u me nema…

Přesně tak, když tam je přitažlivost nějaké čekání nemá smysl a nic se tím. nemůže pokazit…poznávat se dá, i když sex je a funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
9.10.17 19:13
@Pavelkowa píše:
Tu netykavku si představit umím, ale rozhodně si neumím představit toho chlapa, co by s takovou netykavkou rok vydržel. :D

Ani já ne, musí to být zvláštní typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
9.10.17 20:20

My jsme se k sobě dostali nějak po 14 ti dnech. Nechtěla jsem kupovat zajíce v pytli takže jsem si partnera testla hned z počátku oťukávání se. Zjistila jsem že zajíce v pytli kupovat nebudu a to byl jeden z momentů kdy jsem si řekla, že do toho půjdu. Pro mě je sexuální stránka v partnerském vztahu hodně důležitá. Vše klape jak má dodnes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí