Doba kojeni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
4.7.10 17:33

to si napsala super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.10 06:10

Ale je to fakt, stejně jak někdo odsuzuje spaní dítěte s rodiči. Náš malej taky spává s náma, někdy sám v pokojíčku. Ale na to taky říkám, že až bude mít třeba 5 nebo 6 roků a víc, tak se na nás vyprdne, aby se šel za náma pomazlit nebo spinkat a proto ho teď necháváme s náma a nevyhazujem ho pryč.
Já to prostě beru tak, že to, co je teď, když je to dítko malý, se už nikdy opakovat nebude. (kromě toho, že bude potřebovat plínky zase za 60 let :mrgreen: ) ale ty už mu my nevyměníme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.7.10 08:46

tak maly spi taky jeste s nama a to take neresim,stejne to bylo u starsiho syna, ktery sam dospel k tomu ,ze chce spat sam ve svem pokojicku a to mu bylo asi 6 , dnes je mu 13 let a kolikrat se jeste prijde pritulit k mamince.Vzdyt jsou to nase deti at uz je bude odstrkovat kdokoliv tak mama prece nesmi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
5.7.10 20:37

Ahojky, no teda máš můj obdiv, co se týče délky kojení, já bych to tak dlouho asi nezvládla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.7.10 08:24

ahojky no ankasz,ja zas obdivovala nekdy maminky, ze prestaly :-D maly pil a pil, mlicka se vzdat nechtel ,jen jsme doufala ze uz si to necha brzy vysvetlit a nebudu muset jeste za nim chodit do skoly o velke prestavce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
8.7.10 06:52

Mertinka
No super, gratuluji, vydrzela jsi hodne dlouho :-D
Ja jsem teprve na zacatku a jeste ted si pamatuju ty prvni pokusy. Malemu jsou 3 mesice a 2 tydny. Obcas kdyz jdeme ven, tak si mlicko odstrikam a dam mu z lahvicky, ale moc mu to nejede.
Co se tyce nazoru ohledne delky kojeni, je urcite kazdeho vec. Kazdy si svym zpusobem bude hajit to svoje. A vetsinou doktor nebude sdilet stejny nazor s kolegou.
Tak doufam, ze budu mit hodne mlicka i ja a dlouho nam to spolu s mimi vydrzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
8.7.10 10:34

Ahoj Beatita no dekuji ,urcite se vam taky dobre povede,kdyz si vzpomenu na zacatky kojeni,kdy jsem kojila se zatatyma zubama bolesti a drzela se pelesti postele ,malemu trvalo i 20 minut nez se chytil,bradavky jsem mela rozbite , bolave a vidis nakonec jsme se to naucili a byli s toho 3 roky a 10 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
8.7.10 21:09

Jak dlouho kdo kojí, je pouze a jeho vlastní rozhodnutí (tedy spolu s dítětem hi, hi) a nikdo nemá právo mu do toho něco říkat! Natož odsuzovat neřkuli posílat k psychiatrovi. To bych si stěžovala na lék. komoru nebo alespoň změnila lékaře. Každé dítě je jiné a pokud matka nemá problém, nechala bych na něm, kdy se odstaví. KOneckonců světová zdrav. organizace doporučuje kojit do dvou let i déle. Na druhou stranu nikdo nemá právo odsuzovat matku která podává UM.

• Citovat
  • Upravit
mamka Jana
15.7.10 18:05

Rozhodně si zasloužíš pochvalu!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Kojením i v pozdělším věku dítěte mu sice nedáváš hodnotu kalorickou, ale rozhodně a nezanedbatelně imunologickou! A hraje zde i citová složka svou roli… Uplyne asi ještě několik let, než to bude normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová