Sunar?

973
2.7.10 19:42

Sunar?

Ahoj maminy, chtěla sem se zeptat, jaké máte zkušenosti se Sunarem? Kamarádka říkala, že její prcek měl problém s kaděním, baštil nutrilon a šel jednou za 5 dní … přešli na sunar a kadí v pohodě každý den a víc chutná. Malý má 2,5 měsíce a kadí jednou za 4 dny, nijak u toho netrpí, jen mění barvu jak tlačí, ale to asi každé miminko :-). Baští Nutrilon Comfort a na podporu kadění sirup Lactulosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
2.7.10 19:47

Ahojky,já jsem přestala kojit ve 4M,zkoušela jsem nutrilon,ale ten nám nechutnal,tak jsem koupila sunar,a spokojenost.Malá žádné problémy neměla a nemá.Jsme na něm stále a do 3 let určitě budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
2.7.10 19:51

Taky jsem asi od 3 mesicu na Sunaru… zkousela jsem nutrilon ale ten ji nechutnal. Kadění v připadě potřeby s rourkou.ale to i kdyz jsem ji kojila…strasne nas trapily prdiky. ted uz dlouho v pohode a sunar davame dal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.7.10 19:53

po nutrilonu horsi kakani,tuhe bobky,jednou za den,nekdy ob den,sunar - kajdi i trikrat dene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 19:54

Ahoooj :mrgreen: , tak my máme Sunar a v pohodě, ale Honzík je ještě malinký a tam by se mléka neměli moc měnit, zkus se radši poradit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.7.10 19:55

Ja jsem dokrmovala sunarem hned po narozeni, mela jsem malo mleka, pak jsem prestala a zacalo zase od 4 mesice a krmime dodnes, je nam rok. Nezaznamenala jsem jediny problem. Nutrilon jsem zkusila taky a po pravde jsem zadny rozdil nezaznamenala. Nekdo mi rikal, ze deti, ktere trpi na prdy, sunar snaseji hur, to ale nebyl nas problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.7.10 20:02
karolínka.sofinka píše:
Ahoooj :mrgreen: , tak my máme Sunar a v pohodě, ale Honzík je ještě malinký a tam by se mléka neměli moc měnit, zkus se radši poradit s doktorem.

Zdááár :-), vidíš a já myslela, že Vy valíte jen na Nutrilon :-)))). Často se to malému miminku měnit nemá, ale Honzík v podstatě nic jiného než Nutrilon neměl a moc se mi nelíbí, že kadí jednou za 4 dny … prdí pořád a nijak ho kadění nebolí, ale přeci jen je to jednou za 4 dny. Navíc první stolice je hodně hustá, skoro bobek a pak to postupně řídne … nakadí 3 plíny :-)))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.7.10 20:03

Děkuji všem za napsání. Ono asi každé miminko reaguje na vše jinak a je to potřeba zkusit, ale je někdo, komu kadí po cca 4 a více dnech a neřeší to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.7.10 20:03

Ahoj,tak mi jsme byly do půl roka na Nutrilonu-kadění v pohodě,ale pak jí přestal chutnat,tak jsme přešli na Sunar ze začátku teda měla malá zácpu,ale jak si zvykla tak se to srovnalo a je to OK :palec:
Ale jak psala Karolínka Sofinka radši se ještě poraď s dr.. :-)

• Citovat
  • Upravit
973
2.7.10 20:05
christy píše:
Ahoj,tak mi jsme byly do půl roka na Nutrilonu-kadění v pohodě,ale pak jí přestal chutnat,tak jsme přešli na Sunar ze začátku teda měla malá zácpu,ale jak si zvykla tak se to srovnalo a je to OK :palec:
Ale jak psala Karolínka Sofinka radši se ještě poraď s dr.. :-)

Můj doktor moc na rady není … řekl mi, že při UM kadí mimčo i jednou za týden a pokud ho nebolí bříško, tak že to nemám řešit a je to v pořádku … on je to takovej typ doktora, kterej odsuzuje za to, že mimčo není kojené … ale u někoho to kojení holt nejde, jenže to chlapovi nevysvětlíš :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:06

tak když budeš zkoušet měnit - tak napřed 1 dávku mléka denně, pak 2 denně atd. jinak bych ti doporučila mléko Hami - to je levné a složením stejné jak Nutrilon a mnohem levnější. Jinak teď malé po roce kupujeme, co je v akci, protože už mléko pije jen 2 krát denně. Nejhorší na kadění, když jsme ještě testovali byla Beba, ale to je prý strašně individuální a každé miminko to má jinak. Kamarádka hodně chválí mléko Hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.7.10 20:08
karolínka.sofinka píše:
tak když budeš zkoušet měnit - tak napřed 1 dávku mléka denně, pak 2 denně atd. jinak bych ti doporučila mléko Hami - to je levné a složením stejné jak Nutrilon a mnohem levnější. Jinak teď malé po roce kupujeme, co je v akci, protože už mléko pije jen 2 krát denně. Nejhorší na kadění, když jsme ještě testovali byla Beba, ale to je prý strašně individuální a každé miminko to má jinak. Kamarádka hodně chválí mléko Hipp.

Ono jak píšeš, každé mimčo je jiné. Mě by jen uklidnilo, kdyby Honzík kadil každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:08

a na Nutrilonu jsme valili na AR do půl roku, protože blinkala, pak až přestala, tak jsme testovali ostatní mléka.

doktoří propagují většinou Nutrilon, asi jim dává nejvíc peněz na propagaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.7.10 20:09
anlii píše:
christy píše:
Můj doktor moc na rady není … řekl mi, že při UM kadí mimčo i jednou za týden a pokud ho nebolí bříško, tak že to nemám řešit a je to v pořádku … on je to takovej typ doktora, kterej odsuzuje za to, že mimčo není kojené … ale u někoho to kojení holt nejde, jenže to chlapovi nevysvětlíš :-D.

Ztoho si nic nedělej já mám doktorku a její sestra taky dělá vědu z nekojení a nepřipouští nějaký problémy,a když právě při tom přechodu na Sunar měla malá zácpu,tak jsem si taky něco vyslechla :roll:

• Citovat
  • Upravit
973
2.7.10 20:12
christy píše:
anlii píše:
christy píše:
Můj doktor moc na rady není … řekl mi, že při UM kadí mimčo i jednou za týden a pokud ho nebolí bříško, tak že to nemám řešit a je to v pořádku … on je to takovej typ doktora, kterej odsuzuje za to, že mimčo není kojené … ale u někoho to kojení holt nejde, jenže to chlapovi nevysvětlíš :-D.
Ztoho si nic nedělej já mám doktorku a její sestra taky dělá vědu z nekojení a nepřipouští nějaký problémy,a když právě při tom přechodu na Sunar měla malá zácpu,tak jsem si taky něco vyslechla :roll:

Někdy by těm dr. a sestrám patřilo nakopat do sedinky … kdyby člověk kojit mohl, tak kojí … nemusel by vyvařovat sklínky, vstávat a ohřívat jídlo a taky by ušetřil …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová