Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@smurfka Fakt? Tak to je mazec, to je pravda, já už ceny Sunaru nesleduju, ale vím, že Complex byl vždy mnohem dražší.
@NikysekR u nas ve městě je v akcích za 199,– 198,– ale já ho kupuju přes net za 189,– ( bez poštovného - vyzvedávám na pobočce v našem městě )takže já ani akce nesleduju..originál není tak chutný, je menší a dražší no:o)
@vila222 Aha,to je divny, ja kupuju pres feedo.cz pres net..kouknu se jestli maji tam ![]()
A teď je prý nějaký nový Sunar, tuším bílý? Známá mi o něm říkala ![]()
@NikysekR
jj je další bílý to vím..
ale co vím tak normálně ty oranžový complexy ted budou mít nový obal, tak možná se zdá že z obchodů mizí, aby se mohli nahradit novýma..
@smurfka No ten Premium je ale teda docela drahej, na některých stránkách je skoro za cenu Nutrilonu ![]()
@NikysekR to asi bude nějaký ten pre nebo Ha určitě..ty bývají drahé všechny značky..
@vila222 Tak na netu je Sunar compex 3 taky nedostatove zbozi..asi vypadek..mi mame Coplex c 3 tak neni problem..je v lekarnach co jsem vam koukala ![]()
@NikysekR píše:
Našla jsem si toa podle mě je to normální um
tak to nevím
jsme spokojeni s comlexem. o) tak neřeším..a snad už taky brzo budem končit..je to dojič peněz:o))
@smurfka Jo to je. Mě malej přestal chtít mlíko hned nějak po roce ![]()
@NikysekR a co mu dáváš místo toho ráno a večer..( já bych taky přestala dávat, malá někdy ani moc nevypije, ale má pár zubů a moc toho ještě nepokouše, tak nevím co na snídani..už tak má před den samé jogurty nebo mléčné rýže a tak..tak nevím
@smurfka Malá má 10m, zuby má 4 a ráno má normálně pečivo s máslem, čerstvým sýrem, marmeládou,…a fakt nemá problémy to požít, záměrně nepíšu pokousat ![]()
Jinak naše první 3 děti pily taky Sunar Complex a spokojenost. Ale u čtvrtého (bohužel nekojeného) mě přestalo bavit dávat ty šílené prachy, které tady chtějí za UM, takže ta je na německé Bebivitě, 500g stojí v přepočtu 109Kč ![]()
@smurfka Tak teď už má tři a půl, a to jí maximálně jogurt nebo má ve školce kakao. Jo a krupici miluje. Normálního mlíka samotnýho se netkne, takže žádná sláva. Tak mu to propašuju přes jídlo, v omáčkách, kaši apod. Sýry mi nechce vůbec ![]()
A když byl mrně tak měl rád hodně jogurty a z um jsem mu vařila třeba puding, bramborovou nebo batátovou kaši, měl rád ty kaše typu Sunarka, Nutrilon.
Ale štvalo mě, že nechce už mlíko, prostě mi ze dne na den přestal to um úplně chtít, pár dní před tím dost ve flašce nechal a pak jednoho dne to nechtěl vůbec. Ani příchuť to nezachránila.