Sunar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
21.8.10 13:50

moje Kristynka mela po Sunaru brutal zacpu :zed: ,pokazdy kdyz mela jit kakat tak desne brecela az si malem vytlacila snad zadecek pac mela i trhlinky :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: vysadila sem ho a pouzivali jsme Nutrilon ci hami a vse oukej :palec: pokud ho nekdo chcete ten SUNAR,tak mam jeste krabici 12mes.600g do unora 2011 za 150,– pac my uz ho urco nepouzijem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
21.8.10 20:22

Ahojky, kojila jsem do 7měs., pak jsem dala Bebu, ale u druhé krabice začal pít míň a míň, tak jsem zkusila koupit Sunar a supr, zachutnal a jsme na něm stále. S kakáním nikdy problém neměl, ba naopak. Kadí několikrát denně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.12 15:22

ahoj my sme taky na sunaru malý ma 3,5 měsíce a od 1měsíce sme měli hami ale potom měl pořád hlad.po sunaru mi kaka po dvou až třech dnech ale neřeším to přibírá dobře a hlavně že je spokojený i v noci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
22.4.12 20:51

Ahoj, já osobně mám s Nutrilonem velmi dobrou zkušenost, žádné problémy se zácpou po něm ani jedno z dětí nemělo, obě měly pravidelnou stolici každý den. Je pravda, že jsme na Nutrilon přešli až kolem roku, ale v okolí mám docela dost známých, co dávají Nutrilon už od miminka a také si ho velmi chválí i co se týká frekvence a konzistence stoličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pupe
6.2.14 12:13

Já také po kojení najela na sunar a vše bylo v pohodě, spíše naopak malá kadila lépe… :D

• Citovat
  • Upravit
vikinka 1
6.2.14 12:16

Nemyslim si, ze vase Kristynka mela zacpu po sunaru. Spousta maminek si mysli, ze je to po sunaru, ale ono je to hlavne taky o strave toho ditete. Pokud je dite jen na mleku a vy ho nacpete mlikem a nedate mu zadne jine tekutiny tak je jasny, ze to muze zpusobit i zacpu.Dite musi myt dostatek tekutin. Dalsi vec pokud je dite starsi a maminky jim davaji potraviny co opravdu stavi a nejedi zadny ovoce, jogurty atd tak se taky neni cemu divit.Moje mala na sunaru vyrusta od malinka a zadny problemy teda nemame.

• Citovat
  • Upravit
7.2.14 20:47

My jsme sice do 8 měsíce kojili, ale když jsme neměli doma zásoby mateřského mléka a já si potřebovala něco vyřídit, měl přítel doma po ruce Sunar… nemůžu na něj říct žádné křivé slovo. S vyprazdňováním nebyl žádný problém a především nám chutnal.Za mě tedy za 1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pupe
11.2.14 09:27

Moje malá co jsem přestala kojit, tak baští právě Sunar Complex a je vše v naprostém pořádku. Chutná jí a kadí pěkně a pravidelně :potlesk: Ted jí je rok a pije ho stále :D

• Citovat
  • Upravit
347
10.3.16 18:26

sunar????

Mamanky z obchodu mizí modry sunar a nikde ho pomalu nemaji. Nevite co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
10.3.16 18:42

Mi Sunar complex od 4 mesicu kdy jsem prestala kojt a uuplne v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.3.16 19:04

@Jitus.Slavickova
Complex mají všude, ale ten obyčejný modry nemaji skoro nikde. Nam uz je rok a potrebujeme sunar 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.3.16 19:16

@vila222 obyč modrý je pořád v lidlu..ten je jediný který tam je..jinak normální sunar complex je všude..možná mizí, protože ted budou mít nový obal, tak doprodávají zásoby a budou brát ten nový..ale jinak se nic neděje..vidím ho v každém obchodě - já ho kupuju přes net z lékárny a všude je ho plno. mluvim teda o complexu.. modrý nekupujem, ale i tak ten modrý vidím každý den v lidlu

• Citovat
  • Upravit
10631
10.3.16 19:29

@vila222 Modrý, myslíš asi Sunar Original. Mají ho u nás v Kauflandu a na netu taky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
10.3.16 19:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.3.16 19:34
@NikysekR píše:
http://www.aaaleky.cz/…3-500g-81591?…