Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
moje Kristynka mela po Sunaru brutal zacpu
,pokazdy kdyz mela jit kakat tak desne brecela az si malem vytlacila snad zadecek pac mela i trhlinky
vysadila sem ho a pouzivali jsme Nutrilon ci hami a vse oukej
pokud ho nekdo chcete ten SUNAR,tak mam jeste krabici 12mes.600g do unora 2011 za 150,– pac my uz ho urco nepouzijem
Ahojky, kojila jsem do 7měs., pak jsem dala Bebu, ale u druhé krabice začal pít míň a míň, tak jsem zkusila koupit Sunar a supr, zachutnal a jsme na něm stále. S kakáním nikdy problém neměl, ba naopak. Kadí několikrát denně. ![]()
ahoj my sme taky na sunaru malý ma 3,5 měsíce a od 1měsíce sme měli hami ale potom měl pořád hlad.po sunaru mi kaka po dvou až třech dnech ale neřeším to přibírá dobře a hlavně že je spokojený i v noci. ![]()
Ahoj, já osobně mám s Nutrilonem velmi dobrou zkušenost, žádné problémy se zácpou po něm ani jedno z dětí nemělo, obě měly pravidelnou stolici každý den. Je pravda, že jsme na Nutrilon přešli až kolem roku, ale v okolí mám docela dost známých, co dávají Nutrilon už od miminka a také si ho velmi chválí i co se týká frekvence a konzistence stoličky.
Já také po kojení najela na sunar a vše bylo v pohodě, spíše naopak malá kadila lépe… ![]()
Nemyslim si, ze vase Kristynka mela zacpu po sunaru. Spousta maminek si mysli, ze je to po sunaru, ale ono je to hlavne taky o strave toho ditete. Pokud je dite jen na mleku a vy ho nacpete mlikem a nedate mu zadne jine tekutiny tak je jasny, ze to muze zpusobit i zacpu.Dite musi myt dostatek tekutin. Dalsi vec pokud je dite starsi a maminky jim davaji potraviny co opravdu stavi a nejedi zadny ovoce, jogurty atd tak se taky neni cemu divit.Moje mala na sunaru vyrusta od malinka a zadny problemy teda nemame.
My jsme sice do 8 měsíce kojili, ale když jsme neměli doma zásoby mateřského mléka a já si potřebovala něco vyřídit, měl přítel doma po ruce Sunar… nemůžu na něj říct žádné křivé slovo. S vyprazdňováním nebyl žádný problém a především nám chutnal.Za mě tedy za 1 ![]()
Moje malá co jsem přestala kojit, tak baští právě Sunar Complex a je vše v naprostém pořádku. Chutná jí a kadí pěkně a pravidelně
Ted jí je rok a pije ho stále ![]()
Mamanky z obchodu mizí modry sunar a nikde ho pomalu nemaji. Nevite co se děje?
Mi Sunar complex od 4 mesicu kdy jsem prestala kojt a uuplne v pohode ![]()
@Jitus.Slavickova
Complex mají všude, ale ten obyčejný modry nemaji skoro nikde. Nam uz je rok a potrebujeme sunar 3
@vila222 obyč modrý je pořád v lidlu..ten je jediný který tam je..jinak normální sunar complex je všude..možná mizí, protože ted budou mít nový obal, tak doprodávají zásoby a budou brát ten nový..ale jinak se nic neděje..vidím ho v každém obchodě - já ho kupuju přes net z lékárny a všude je ho plno. mluvim teda o complexu.. modrý nekupujem, ale i tak ten modrý vidím každý den v lidlu
@vila222 Modrý, myslíš asi Sunar Original. Mají ho u nás v Kauflandu a na netu taky je.
@NikysekR píše:
http://www.aaaleky.cz/…3-500g-81591?…
dražší než 600g complex:o)) mazec:o)