Sunar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.7.10 20:12

možná to dělá ten Comfort, doktorka říkala - tenkrát kvůli tomu blinkání, že kdyby nezabralo to AR, tak budeme dávat normální Nutrilon a jednou denně Comfort - že on hodně zahuštuje. Nám AR pomohlo bez přidání Comfortu, tak možná bych to zkusila ještě tak. Nám Sofíska kadila vždy 1 za den nebo za 2. A drží ji to doteď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.7.10 20:15
karolínka.sofinka píše:
možná to dělá ten Comfort, doktorka říkala - tenkrát kvůli tomu blinkání, že kdyby nezabralo to AR, tak budeme dávat normální Nutrilon a jednou denně Comfort - že on hodně zahuštuje. Nám AR pomohlo bez přidání Comfortu, tak možná bych to zkusila ještě tak. Nám Sofíska kadila vždy 1 za den nebo za 2. A drží ji to doteď :mrgreen:

My si právě říkali, že počkáme do 3 měsíců a pak mu zkusíme dávat obyčejnej nutrilon (ještě ho máme cca polovinu) a uvidíme, co to s ním provede. Ono přeci jen 230,–kč každé tři dny není málo, ale kdyby nic jiného nepomohlo, tak co naděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:20
anlii píše:
karolínka.sofinka píše:
možná to dělá ten Comfort, doktorka říkala - tenkrát kvůli tomu blinkání, že kdyby nezabralo to AR, tak budeme dávat normální Nutrilon a jednou denně Comfort - že on hodně zahuštuje. Nám AR pomohlo bez přidání Comfortu, tak možná bych to zkusila ještě tak. Nám Sofíska kadila vždy 1 za den nebo za 2. A drží ji to doteď :mrgreen:
My si právě říkali, že počkáme do 3 měsíců a pak mu zkusíme dávat obyčejnej nutrilon (ještě ho máme cca polovinu) a uvidíme, co to s ním provede. Ono přeci jen 230,–kč každé tři dny není málo, ale kdyby nic jiného nepomohlo, tak co naděláme.

mně to vykládej, to samé jsme dávali za ten AR, malá jedla vždy víc, než bylo psáno. Je to hrozný, když kojení nejde a ještě kvůli tomu dostáváš kartáč. Já teda u doktorů jsem s tím problém neměla, ale příbuzní…však víš :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.7.10 20:22

Jj teď jsem si vzpoměla,že kamarádka taky byla na Nut.Comfort a řikala,že jí malou pěkně zabetonoval :roll: přešla na Hami mlíko a pohoda,ale ona měla malou malinko starší :-)

• Citovat
  • Upravit
973
2.7.10 20:23
karolínka.sofinka píše:
anlii píše:
karolínka.sofinka píše:
mně to vykládej, to samé jsme dávali za ten AR, malá jedla vždy víc, než bylo psáno. Je to hrozný, když kojení nejde a ještě kvůli tomu dostáváš kartáč. Já teda u doktorů jsem s tím problém neměla, ale příbuzní…však víš :-?

No tady doktor docela nekojící odsuzuje, teďka už zavřel pusu, ale vždy když to jde, tak mi to předhodí, takže zrovna jeho se takhle ptát nemá cenu :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.7.10 20:24
christy píše:
Jj teď jsem si vzpoměla,že kamarádka taky byla na Nut.Comfort a řikala,že jí malou pěkně zabetonoval :roll: přešla na Hami mlíko a pohoda,ale ona měla malou malinko starší :-)

No asi zkusíme jak mu budou ty 3 měsíce obyčejnej nutrilon a uvidíme, prdí nám jako starej chlap :-), tak třeba mu to kadění ten normální rozjede taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:25

když dáš kombinaci normálního Nutrilonu a Comfortu, tak nic nezkazíš, klidně bych zkusila i teď, vyměnit mu 1 dávku denně, další den 2 a uvidíš, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.7.10 20:27
karolínka.sofinka píše:
když dáš kombinaci normálního Nutrilonu a Comfortu, tak nic nezkazíš, klidně bych zkusila i teď, vyměnit mu 1 dávku denně, další den 2 a uvidíš, co to udělá.

Jasan, však uvidíme. Tady už mě zná paní v lékárně a dala mi tentokrát slevu, protože ten Comfort u nich nikdo nebere, tak mají jen jeden a pořád mi ho objednávají, tak aspoň něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:33

ony někdy ty lékárny si na tom pěkně solí, normální Nutrilon koupíš i v hypermarketech, ale třeba to AR ne a u nás v lékárně, co ji máme téměř tzv. za barákem tak za něj chtěla skoro 240 Kč a v Tescu v lékárně byl za 200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:38

AHOJ,
TAK KOUKÁM DOST STÍŽNOSTÍ NA NUTRILON..JÁ NAPÍŠU PRAVÝ OPRAK..JSME NA NUTRILONU CCA 3.TÝDEN A VŠE V POHODĚ,KADÍ 1X-2X DENNĚ. ZKUSILA JSEM BEBU A PO TÉ MI ZVRACÍ..TAKŽE SE VRÁTÍME K NUTRILONU..TEN ŠMAKUJE I SE DOBŘE KADÍ :mrgreen: :wink: ..KAŽDÉMU MIMINKU PROSTĚ SEDÍ NĚCO JINÉHO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.10 20:41
Ivy.mystery píše:
AHOJ,
TAK KOUKÁM DOST STÍŽNOSTÍ NA NUTRILON..JÁ NAPÍŠU PRAVÝ OPRAK..JSME NA NUTRILONU CCA 3.TÝDEN A VŠE V POHODĚ,KADÍ 1X-2X DENNĚ. ZKUSILA JSEM BEBU A PO TÉ MI ZVRACÍ..TAKŽE SE VRÁTÍME K NUTRILONU..TEN ŠMAKUJE I SE DOBŘE KADÍ :mrgreen: :wink: ..KAŽDÉMU MIMINKU PROSTĚ SEDÍ NĚCO JINÉHO :wink:

normální Nutrilon je OK, ale Nutrilon Comfort je hustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.7.10 20:54

My jsme s první holčičkou byli na sunaru od 3.měsíce a problémy nebyly vůbec zádné. Neblinkala mi, kadila 1-2denně, krásně prospívala,… Nemůžu na něj říct půl slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
2.7.10 23:36

my jedeme také na nutrilonu, a od té doby co ho dávám absolutně bez problému, tak jsem ho doporučila i kamarádce a její malou po něm bolelo bříško a nemohla se vykadit, takže to bude u každého jiné to se musí vyzkoušet

taky jsem slyšela velice kladné ohlasy na Hipp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.7.10 09:26

Asi budu jediná, kdo bude hanět sunar:) malá je vpodstatě od narození na um a první cca tři týdny jsme měli sunar a ty bobiky co dělala, s těma by se snad dalo střílet, jaký to byly kuličky:) do toho jí bolelo bříško, tak jsme sunar opustili a teď máme zároveň nutrilon a hami a není žádný problém. Ostatní značky jsem nezkoušela, nebyl zatím důvod. Takže zkráceně- každý to má jinak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
3.7.10 19:41
Ivy.mystery píše:
AHOJ,
TAK KOUKÁM DOST STÍŽNOSTÍ NA NUTRILON..JÁ NAPÍŠU PRAVÝ OPRAK..JSME NA NUTRILONU CCA 3.TÝDEN A VŠE V POHODĚ,KADÍ 1X-2X DENNĚ. ZKUSILA JSEM BEBU A PO TÉ MI ZVRACÍ..TAKŽE SE VRÁTÍME K NUTRILONU..TEN ŠMAKUJE I SE DOBŘE KADÍ :mrgreen: :wink: ..KAŽDÉMU MIMINKU PROSTĚ SEDÍ NĚCO JINÉHO :wink:

Ahojky, no mě po nutrilonu kadil každý den jednou po dobu tří dnů, ted je to pravidelně po 4 dnech … a to máme comfort, ještě teda zkusím postupně vyměnit za obyčejnej, prdíky netrápí tak uvidíme, co to s ním provede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová