Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám Bosch series 6, je to držák, mám jí přes 5 let, jede každý den několikrát denně - dvě děti s látkovými plenkami za sebou. Má náplň na 8kg. Jde dobře regulovat teplota, takže i materiály „nevhodné do sušičky“ nepoškozuje. Tenkrát stála asi 18k, teď jsem koukala na internetu, že stojí kolem 15k.
Já mám Beko a mamka LG. Obě se mi zdají naprosto skvělý a obě za 14 tisíc. A jsem nadšena)
Moc Vám všem děkuju, já teď našla Bosch z 18tis na 14 a asi ji vezmu.
Nejlepsi Beko a LG.
My mame LG, tchyne Beko a obe jsou skvely 👏🏼
I tak podle recenzi a znamych co jsem se ptala, si nejvic chvali Beko a LG.
Nemám srovnání, ale šli jsme do jistoty. Miele, 23000. Suší dobře a opravdu, až na veliké vyjímky, prádlo nesráží.
Mám LG a super. Za 1h 10m usušené prádlo.
Jak jsem nikdy sušičku nechtěla, tak teď jsem z ní nadšená.
@lea79 píše:
Mám LG a super. Za 1h 10m usušené prádlo.Jak jsem nikdy sušičku nechtěla, tak teď jsem z ní nadšená.
Ani ja, u nás byla nutnost. Ale jsem moc spokojena. Ale jak to, susim venku.
Za mě 100% Beko! Mám ji, stála okolo 14 tis. A je úžasná.. ještě bych šla do AEG, ale jak jsem řekla za mě Topka Beko!!! ![]()
Měla jsem Siemens za 20 tisíc, teď mám Beko myslím za 12. Siemens už po dvou letech (tak od konce záruky
sušil fakt mizerně a údržba byla nákladná (musí se dávat čistit do servisu), ráda jsem se ho zbavila, nakonec po pěti letech, kdy každé sušení i trvalo přes pět hodin a výsledek stejně nic moc. Beko mám rok, dá se čistit svépomocí a suší zatím dobře.
@Aries6 píše:
Ani ja, u nás byla nutnost. Ale jsem moc spokojena. Ale jak to, susim venku.
Přesně jak u nás. Přestěhovali jsme se do nového baráku, kde je pouze podlahové vytápění a prádlo na sušáku ani po dvou dnech nebylo suché. A když má člověk malé děti, tak je ta sušička skoro nutnost.
Ale jinak až bude hezky, tak prádlo půjde zase ven na šňůru. Teda kromě ručníků a osušek, na to je sušička bez konkurence.
Dobrý den, může někdo poradit opravdu dobrou sušičku na prádlo? Cena do 25tis. Některý jsou drahý a recenze nic moc..Díky!