Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ,
muzete mi prosim poradit nejakou dobrou ucebnici pro druhacky? Ja jsem ted zacala doucovat druhacky aj, a vubec nevim, kterou vybrat, normalne ucim velke deti.
Diky predem za tipy ![]()
Ono by to chtělo znát předmět co doučuješ? Nebo je doučuješ všechno.
no, když doučuješ, asi bys měla učivo jet podle učebnic, ze kterých se ty děti normálně učí, ne? abys jim nedělala zmatek, že ve škole se učí jednu věc, ale ty jim zrovna teď valíš do hlavy něco jiného ![]()
Les2311 píše:
no, když doučuješ, asi bys měla učivo jet podle učebnic, ze kterých se ty děti normálně učí, ne? abys jim nedělala zmatek, že ve škole se učí jednu věc, ale ty jim zrovna teď valíš do hlavy něco jiného
druhacci jeste anglinu nemaji, takze myslim, ze jim zmatek v hlave nenadelam ![]()
Kubik_kubikula píše:
píše tam, že učí aj = angličtinu
Aha dík, slepá jsem nevidím. Tak to bohužel neporadím.
druhacci jeste anglinu nemaji, takze myslim, ze jim zmatek v hlave nenadelam
no, mluvila jsi o „doučování“, tak jsem myslela, že myslíš opravdu doučování ![]()
MMCH moje druhačky anglinu měly. Sice nepovinnou, ale měly. starší měla učebnici jazykové školy, která je tehdy vyučovala. mladší už učí učitelka, která si je přebere ve třetí třídě povinně a ta podle učebnice nejede, od té máme k dispozici jenom tematický plán a učí se z kopírovaných materiálů, počítače a tak. a když jsem před několika málo lety pro starší holku vybírala školu, tak se v užším výběru ocitla i škola, kde měli angličtinu povinně už od první třídy. takže není pravda, že by druháčci angličtinu neměli.
ahoj, ne přímo k tématu, můj synek je ted ve druhé třídě a angličtinu má od první třídy - vloni jednu hodinu týdně, letos již dvě hodiny týdně, takže druháci angličtinu rozhodně mají, jen záleží na škole. ![]()
jestli chceš, mohu Ti napsat název učebnice, podle které náš malý jede. ![]()
Mám dceru druhačku, myslím, že měli Happy House. Paní učitelka to prý hodně doplňuje i jinými materiály a hrou. Dcera má vlastní materiály, tak přesně nevím.
Smillo, ty jsi Smilla podle Miss Smilla's Feeling for Snow? ![]()
Dekuju moc vsem. Ja jsem vazne netusila, ze aj se nekde uci uz driv, uz od prvni tridy treba. To je super. Ja normalne ucim na gymplu, tak o tech „mensich“ detech moc prehled nemam. Ale ted na MD jsem dostala nabidku a je to super, moc hezky se s druhackama pracuje.
Diky za konkretni tipy, zkusim se podivat na net.
Knihomolko, jsem Smilla podle te knizky. Nejzasadnejsi knizka meho zivota
, cetla jsem urcite alespon 20×.
Diky moc holky a mejte se krasne.