Dobra ucebnice aj pro druhacky?

549
11.10.10 16:13

dobra ucebnice aj pro druhacky?

Ahoj ,
muzete mi prosim poradit nejakou dobrou ucebnici pro druhacky? Ja jsem ted zacala doucovat druhacky aj, a vubec nevim, kterou vybrat, normalne ucim velke deti.
Diky predem za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30310
11.10.10 16:58

Ono by to chtělo znát předmět co doučuješ? Nebo je doučuješ všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.10 16:59

píše tam, že učí aj = angličtinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
11.10.10 17:07

no, když doučuješ, asi bys měla učivo jet podle učebnic, ze kterých se ty děti normálně učí, ne? abys jim nedělala zmatek, že ve škole se učí jednu věc, ale ty jim zrovna teď valíš do hlavy něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.10.10 21:04
Les2311 píše:
no, když doučuješ, asi bys měla učivo jet podle učebnic, ze kterých se ty děti normálně učí, ne? abys jim nedělala zmatek, že ve škole se učí jednu věc, ale ty jim zrovna teď valíš do hlavy něco jiného :nevim:

druhacci jeste anglinu nemaji, takze myslim, ze jim zmatek v hlave nenadelam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
11.10.10 22:13
Kubik_kubikula píše:
píše tam, že učí aj = angličtinu

Aha dík, slepá jsem nevidím. Tak to bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
12.10.10 01:47
druhacci jeste anglinu nemaji, takze myslim, ze jim zmatek v hlave nenadelam :-)

no, mluvila jsi o „doučování“, tak jsem myslela, že myslíš opravdu doučování :nevim:

MMCH moje druhačky anglinu měly. Sice nepovinnou, ale měly. starší měla učebnici jazykové školy, která je tehdy vyučovala. mladší už učí učitelka, která si je přebere ve třetí třídě povinně a ta podle učebnice nejede, od té máme k dispozici jenom tematický plán a učí se z kopírovaných materiálů, počítače a tak. a když jsem před několika málo lety pro starší holku vybírala školu, tak se v užším výběru ocitla i škola, kde měli angličtinu povinně už od první třídy. takže není pravda, že by druháčci angličtinu neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.10.10 06:12

ahoj, ne přímo k tématu, můj synek je ted ve druhé třídě a angličtinu má od první třídy - vloni jednu hodinu týdně, letos již dvě hodiny týdně, takže druháci angličtinu rozhodně mají, jen záleží na škole. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.10.10 06:12

jestli chceš, mohu Ti napsat název učebnice, podle které náš malý jede. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.10.10 15:28

Mám dceru druhačku, myslím, že měli Happy House. Paní učitelka to prý hodně doplňuje i jinými materiály a hrou. Dcera má vlastní materiály, tak přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.10.10 15:30

Smillo, ty jsi Smilla podle Miss Smilla's Feeling for Snow? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.10.10 20:38

Dekuju moc vsem. Ja jsem vazne netusila, ze aj se nekde uci uz driv, uz od prvni tridy treba. To je super. Ja normalne ucim na gymplu, tak o tech „mensich“ detech moc prehled nemam. Ale ted na MD jsem dostala nabidku a je to super, moc hezky se s druhackama pracuje.
Diky za konkretni tipy, zkusim se podivat na net.

Knihomolko, jsem Smilla podle te knizky. Nejzasadnejsi knizka meho zivota :-D , cetla jsem urcite alespon 20×.

Diky moc holky a mejte se krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati