Dobrá voda neperlivá po 11ti měsíční mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
6.9.10 18:06

Dobrá voda neperlivá pro 11ti měsíční mimi?

A ještě jeden dotaz - dávám 11ti měsíčnímu Honzíkovi na pití Dobrou vodu ochucenou neperlivou (hruška, bílý hrozen..) a nejsem si jistá, jestli dělám dobře. Ale obyč vodu už nechce, granulovaný Hipp čaj mu barvil zoubky a Dobrá voda mu chutná… Co myslíte? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
6.9.10 18:08

Ahoj,já tedy malému(11,5 měsíce)dávám jen neochucený čaj,myslím,že ochucená Dobrá voda asi není moc vhodná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.9.10 18:13

Voda nebo neoch.čaj by byly určitě lepší, ale zase bych řekla, že radši ochucenou dobrou vodu, než granulovaný sajrajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.9.10 18:14

Ještě bych ji nedávala, ani když je neperlivá.
Tedˇ mají spoustu pití od Hipp apod, kdoví, jestli tam není nějaká chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.9.10 18:19

Kdesi jsem četla, že minerální voda není pro děti vhodná-resp. ve velkém množství. Mluvila se myslím o školním věku a padalo číslo okolo 300ml max., ale přesně si to nepamatuju.
Ony ty minerály asi pro mimčo nebudou nic moc (v takovém množství).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.9.10 18:21

Ještě mě napadlo, jestli pije jenom sladké…máma mi dělávala domácí bezinkovou šťávu, popravdě řečeno pro mě to byl neskutečnej humáč, ale spoustě lidem chutná. Navíc tam nebudeš muset řešit, co za „ošklivatosti“ tam je přidáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.9.10 18:24

Díky za tip, sestra ji taky vyrábí, vím, kde bez sbírá - přímo v panenské přírodě.. Asi by to bylo lepší řešení. Zkusím znovu i obyč vodu, ale pil jí hrozně málo.. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.9.10 19:19

POdle mě raději ne. Fakt nevíš, co v tom všechno je. kdejaké aroma, náhražky cukru, které by děti neměly jíst. Pokud nepije nic jiného, než sladké, tak raději osladit sáčkový čaj podle potřeby glukopurem nebo i obyč cukrem.

• Citovat
  • Upravit
6414
6.9.10 22:13

Bezinková šťáva je pro takhle malé dítě naprosto nevhodná, může být celkem velký alergen, kromě toho obsahuje spoustu látek pro dítě nevhodných. Nedávala bych ani slazené limonády, je to nezdravé. Když nechce pít čistou vodu, ani ovocné neslazené čaje, zkusila bych hodně naředěné šťávy Hami, jsou přírodně sladké, nedoslazované cukrem nebo umělými sladidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
6.9.10 22:32
neczuz píše:
POdle mě raději ne. Fakt nevíš, co v tom všechno je. kdejaké aroma, náhražky cukru, které by děti neměly jíst. Pokud nepije nic jiného, než sladké, tak raději osladit sáčkový čaj podle potřeby glukopurem nebo i obyč cukrem.

Tak naše starší (3roky) také ulítává na ochucený dobrý vodě a na rozdíl od spousty jinýchh má thale celkem „krátký“ složení: voda, cukr, aroma, kys. citronová jako regulátor kyselosti a bohužel jako konzervant benzoát sodný, dimethyldikarbonát a navíc vitamin C…
Myslím si, že oproti jiným to docela ujde a hlavně je s cukrem a ne se sladidly. A taky vycházím z toho, že bez příchutě je to kojenecká voda, tak by neměla být příliž mineralizovaná… Takže jí k pití tý starší toleruji…

Ale souhlasím s tí, ež přírodní šťávy sjou přírodní šťávy… Ale nejlépe takové, co si člověk může udělat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.9.10 22:41

Ja bych urcite nedavala.
Mala pila v tomhle veku jen vodu a sem tam hooodne naredenou stavu od Hipp.
Zkus spise neco takoveho nez mineralku,ktera neni v takovem veku vubec vhodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí