Dobré audioknihy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
vykladzkaret
14.3.15 07:04
@j.a.n.i1
@j.a.n.i1 píše:
@Lucinatko No, pokud na to, že nevidí má papír, tak se lze zaregistrovat do knihovny pro nevidové a tam je k dispozici spousta namluvených knížek.

to je pravda, je velké množství audioknih pro nevidomé a dají se stáhnout, pokud má člověk potřebné papíry. Kdysi jsem to našla na internetu, nebylo to složité najít.
@Lucinatko Jinak na youtube je toho docela hodně, kvalita je různá, nejvíc mě otravují nahrávky, kde je z hodinového příběhu pět minut, ale většinou jde podle délky poznat, zda je to celé předem.
Je tam v plné délce: Sherlock Holmes (Dobrodružství Sherlocka Holmese (https://www.youtube.com/playlist?…), Honzíkova cesta, Alchymista, EA Poe, Harry Potter (čte to Zedníček, mně se to nelíbí), Gerald Durrell, Tolkien, hodně rozhlasových zpracování (Agatha Christie). Je tam povedený Jules Verne, mluví tam Preiss v cestě kolem světa vypravěče a jeho hlas mám moc ráda. Hodně se to tam kvůli autorským právům promazává, takže jako poslední novinky tam nejsou, ale dá se vybrat.
Ovládá se to jednodušše, a video navazuje tam, kde skončilo. Tak snad něco vyberete…

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
30.3.15 09:17

Devcata, musim vam sem dat jednu povidku, co jsem ted nasla od A. P. Cechova

https://www.youtube.com/watch?…

u toho jsem se valela smichy (:

• Citovat
  • Upravit
23
30.3.15 10:47

Zajímavé obrázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
10.2.18 12:51

Nemáte prosím někdo tip na dobrou audioknihu pro děti? Předškoláky?
Ale něco, co má i doprovodnou knihu. Máme dětskou etiketu Dědečku vyprávěj od Ladislava Špačka, kupovala jsem to jako balíček knihy+cd.
Naše děti hrozně baví si prohlížet knížku a u toho poslouchat, hledat obrázky, které odpovídají mluvenému slovu.
Samotné audioknihy je nezaujmou na tak dlouho.

Prodává se takový set ještě u jiných titulů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí