Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím vás holky co pečete já bych se ale neviděla
vše na pečení perníčku mám nachystané, jak vidno u všech receptu né mnoho surovin, ale u všech receptů je MED!!!POMOOOOC já ho nemám, hodíte mi PROSÍÍÍÍÍM odkaz na nijaké bez medu
já si ho nekoupila, a dnes jsem slíbila malé, že budeme péct…ach jooo
DĚKUJU
..A NEBO MYSLÍTE, ŽE PROSTĚ MŮŽU POUŽÍT RECEPT, ALE ten med tam nedávat
ostuda-já vím
se na to v…u! ![]()
@gabki Tyjo, tak to nevim
teď jsem se dívala a recept na perníčky bez medu jsem nenašla. U nás mají zase dost drahej nebo nemají vůbec. Ještě, že mamka letos dělala domácí med
Tak ho skoč koupit ![]()
@gabki myslím že takové perníčky nejsou
každopádně, jen vynechat med, to určitě nejde, měla bys to pak moc hustý..ta tekutá složka by tam chyběla. třeba někdo poradí, ale fakt si nejsem jistá že něco takovýho existuje..medové perníčky bez medu asi neuděláš. nemáš možnost jít koupit?
Napadá mě jedině nějaký hustý sirup - javorový, kukuřičný…jinak taky nevím ![]()
Byla jsem u susedy pro med…jsme na dedině a tady nekoupím až v pondelí ![]()
Pekla jsem dnes metelciny pernicky, testo jsem rozvalela na 5mm a vysledek je, ze upecene pernicky jsou tluste pomalu jak chleby.cim to muze byt?
Nejspíš těch 5mm je moc.. já pěkla včera, taky jsem vyválela těsto na 5mm a ze stromečků jsou mega smrky
tak jsem vyválela na 3mm a už byly pěkný ![]()
To jsem zapomněla dodat nejen, že jsou tlusté, ale taky samozřejmě obrovské, přímo monstrózní. Taky příště zkusím tenčí těsto
Chvilku ![]()
netuším, vždycky je vytáhnu, až jsou hnědé, můžeš mít světlejší, tmavší.. jak chceš. Cca pár minut, no.. ještě je vždycky před dopečením vytáhnu a potřu rozšlehaným vejcem, pak nechám tak minutku dvě zapéct a jsou krásně lesklé. Jen to vejce musí být dobře rozšleahné, at tam nezůstávají takové ty cucky, ty jsou pak na perníčkách vidět.
Ja dala do těsta celý saček sody
nevadí to??? Kdyz jsem těsto ochutnala přušlo mi trochu štiplavý
doufam že perničky budou k jidlu??