Dobří lidé ještě žijí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3267
23.1.12 17:53

Jéé, ahoj, děkuju za poděkování :mrgreen: Jsem ráda, že ty věci někomu ještě pomůžou, když já už je nepotřebuju.
Zrovna jsem na tebe dnes myslela, jak jsi na tom, už jsi přestěhovaná?
Držím palce, hlavně ať je miminko v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.1.12 18:22
vertigo píše:
Jéé, ahoj, děkuju za poděkování :mrgreen: Jsem ráda, že ty věci někomu ještě pomůžou, když já už je nepotřebuju.
Držím palce, hlavně ať je miminko v pořádku :mavam:

Ahojky :mavam: ještě nejsem,přestěhovat se musím do 14února,to už tady bude ta rodina,ten den mají předávání domu té firmě,která jim to bude rekonstruovat..na podnájmu to ještě není hotové,to jsme zvědavá,kdo to bude dodělávat,já už toho moc nemůžu,budu si muset asi sehnat nějakého levného řemeslníka..
jinak ta rodina si sem skoro každý den vozí své věci,včera reorganizovala celé horní patro(které je teda jen na ty věci,protože je neobyvatelné,není tam topení)mají toho fakt požehnaně..no mé pocity jsou dost rozporuplné..začíná se mě zmocnovat panika,jak to vše stihnu..už balím,pytluju..atd..ale víc mě trápí,že ten podnájem není hotový..
Miminko je prý o dva týdny větší,tak mám strach,abych neměla obříka..ale všichni víme,že jsou ty údaje z utz dost orientační,tak uvidíme..na velký utzv.mám jet 9.2.tak tam to bude snad přesnější..jinak mě začla bolet stydká kost,občas a dneska i kostrč :roll: ale to jsou normální těhu neduhy,jsem za toho drobečka v bříšku moc ráda a máš pravdu,nejdůležitější ted je,aby byl zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
23.1.12 21:51
kukynka píše:
vertigo píše:
Ahojky :mavam: ještě nejsem,přestěhovat se musím do 14února,to už tady bude ta rodina,ten den mají předávání domu té firmě,která jim to bude rekonstruovat..na podnájmu to ještě není hotové,to jsme zvědavá,kdo to bude dodělávat,já už toho moc nemůžu,budu si muset asi sehnat nějakého levného řemeslníka..
jinak ta rodina si sem skoro každý den vozí své věci,včera reorganizovala celé horní patro(které je teda jen na ty věci,protože je neobyvatelné,není tam topení)mají toho fakt požehnaně..no mé pocity jsou dost rozporuplné..začíná se mě zmocnovat panika,jak to vše stihnu..už balím,pytluju..atd..ale víc mě trápí,že ten podnájem není hotový..
Miminko je prý o dva týdny větší,tak mám strach,abych neměla obříka..ale všichni víme,že jsou ty údaje z utz dost orientační,tak uvidíme..na velký utzv.mám jet 9.2.tak tam to bude snad přesnější..jinak mě začla bolet stydká kost,občas a dneska i kostrč :roll: ale to jsou normální těhu neduhy,jsem za toho drobečka v bříšku moc ráda a máš pravdu,nejdůležitější ted je,aby byl zdravý…

Tak to už se budeš za chvilku stěhovat :potlesk:
To je dobře, určitě vám bude líp, budeš mít s dětma klid a nebudeš se muset nervovat s nějakým blbečkem :zed:
Posílám hodně sil, ať to všechno zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.1.12 22:04
vertigo píše:
kukynka píše:
vertigo píše:
Tak to už se budeš za chvilku stěhovat :potlesk:
To je dobře, určitě vám bude líp, budeš mít s dětma klid a nebudeš se muset nervovat s nějakým blbečkem :zed:
Posílám hodně sil, ať to všechno zvládneš :hug:
moc děkuji :srdce: :srdce: :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.1.12 22:11

Děkuji :D Jak už jsem psala, udělala jsem to moc ráda, musíme si pomáhat :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.1.12 21:38

a dále mé poděkování patří maminkám:LENKAKY,26PETRA26,WERUNKA123,MILLI,DEMI,
holky,děkuji Vám,že sledujete můj příběh a že Vám není cizí člově-já-lhostejný!!
děkuji za pomoc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová