Dobří lidé ještě žijí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
266
23.1.12 10:19

dobří lidé ještě žijí

Nedávno jsem se na e-miminu zaregistrovala a napsala svůj příběh(jako diskuzi)o deníčccíh pořád nemám páru,jak vlastně fungují..udělala jsem to hlavně proto,že už jsem byla zoufalá a potřebovala se nějak svěřit,něco sdělit..jak se říká-sdělená starost,poloviční starost,sdělené štěstí dvojnásobné štěstí..vlastně jsem ani nečekala nějaké reakce a když už tak ty negativní,jak jsem hloupá a kam až jsem se vlastní blbostí přivedla(něco pravdy na tom určitě je)..
Každopádně mě reakce maminek opravdu překvapili a hlavně potěšili..a tak bych tímto chtěla vyjádřit veřejné poděkování maminkám VERTIGO a PELIKÁNEK,které nejen že mě slovem podpořili,ale dokonce i pomohli,poslali mi zcela zdarma oblečení pro děti..jsem moc ráda,že v dnešní době ještě existujé lidé,kteří nezjištně pomohou,nabídnou se,sami od sebe,ačkoliv jim to nic nepřinese..jen ten pocit,že někomu pomohli..ale děkuji i ostatním,kteří reagovali na mou diskuzi a nebyla jim lhostejná..Dnes jsem zase o kousek dál a oči mám doufám otevřenější a je to i díky maminkám tady na e-miminu..ještě jednou,díky!! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
23.1.12 10:45

Mám doma hromadu věcí, některé i hodně pěkné, po dvou kloučkách (oba narození v květnu). Mladšímu teď budou tři, takže vše od narození do cca 2 let. Nehodily by se ti nějaké věci? Možná už máš všechno. Kdyby jsi měla přesto zájem, pošli SZ a domluvíme se!
Zrovna už týden přemýšlím, komu to dám (prodávat to nechci - nemám čas ani chuť nabízet na netu jednotlivé kousky) a nejradši bych to dávala po balících.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
23.1.12 10:47

Hezké.. :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
154
23.1.12 10:56

sem rada ze v teto krute dobe existuji lide s dobrym srdickem:)) myslim ze nejsi sama kdo je v teto dobe na tom zle :)) a lide by si meli pomahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
23.1.12 10:56

Kukynko, napsala jsi to moc hezky. Hodně síly a štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
23.1.12 10:58

Zdravím :mavam: to je moc hezké, že se našli maminky, které pomohly :hug:
Jen jsem se chtěla optat, tvou diskusi jsem zřejmě někde propásla, copak jsi měla za problém? Jestli o tom nechceš mluvit samozřejmě akceptuji, nebo klidně po SZ ;)
Přeji hodně hodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.1.12 11:03
Milli píše:
Mám doma hromadu věcí, některé i hodně pěkné, po dvou kloučkách (oba narození v květnu). Mladšímu teď budou tři, takže vše od narození do cca 2 let. Nehodily by se ti nějaké věci? Možná už máš všechno. Kdyby jsi měla přesto zájem, pošli SZ a domluvíme se!
Zrovna už týden přemýšlím, komu to dám (prodávat to nechci - nemám čas ani chuť nabízet na netu jednotlivé kousky) a nejradši bych to dávala po balících.
M.

OT
Ahoj,
pokud by se nic nehodilo Kukynce nebo dalsim, doporucuju stranku www.nevyhazujto.cz. Davam vyrazene veci tam a vzdycky to nekomu udela radost. :palec:
A Kukynko, tobe hodne sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
23.1.12 11:08

Kukynko… už jsem si zo dohledala… teda holka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.1.12 11:12

taky bych ráda pomohla, jen nevím jestli už máš všechno :nevim: .četla jsm že čekáš chlapečka. kdyžtak s ozvi přes SZ ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.1.12 11:21
minime píše:
Milli píše:
M.
OT
Ahoj,
pokud by se nic nehodilo Kukynce nebo dalsim, doporucuju stranku www.nevyhazujto.cz. Davam vyrazene veci tam a vzdycky to nekomu udela radost. :palec:
A Kukynko, tobe hodne sil :hug:

Díky moc za odkaz. To se hodí. Když jsme se stěhovali, chtěli jsme udat pračka, lednici, troubu, postel, skříň. Naštěstí jsme to nakonec mohli v bývalém pronájmu nechat pro další příchozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.1.12 11:23

Jééé, to je pěkné od tebe… :potlesk: :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.1.12 15:05
werunkaw123 píše:
Zdravím :mavam: to je moc hezké, že se našli maminky, které pomohly :hug:
Jen jsem se chtěla optat, tvou diskusi jsem zřejmě někde propásla, copak jsi měla za problém? Jestli o tom nechceš mluvit samozřejmě akceptuji, nebo klidně po SZ ;)
Přeji hodně hodně štěstíčka :hug:
moje diskuze je tady na miminu-jmenuje se dnešní ráno-můj příběh o partnerství..tam je myslím vše ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.1.12 15:07
danyk píše:
minime píše:
Milli píše:
M.
OT
Ahoj,
A Kukynko, tobe hodne sil :hug:
Díky moc za odkaz. To se hodí. Když jsme se stěhovali, chtěli jsme udat pračka, lednici, troubu, postel, skříň. Naštěstí jsme to nakonec mohli v bývalém pronájmu nechat pro další příchozí.
také děkuji za odkaz,ani jsem nevěděla,že něco takového existuje:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.1.12 15:08
kascza píše:
sem rada ze v teto krute dobe existuji lide s dobrym srdickem:)) myslim ze nejsi sama kdo je v teto dobe na tom zle :)) a lide by si meli pomahat
jj,mně to obzvlášt potěšilo,že takoví hodné lidé stále jsou,už jsem ani nevěřila..je to super a motivuje mě to k tomu,že chci sama pomáhat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.1.12 15:19
tatumi píše:
Kukynko, napsala jsi to moc hezky. Hodně síly a štěstí! :kytka:

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek