Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno jsem se na e-miminu zaregistrovala a napsala svůj příběh(jako diskuzi)o deníčccíh pořád nemám páru,jak vlastně fungují..udělala jsem to hlavně proto,že už jsem byla zoufalá a potřebovala se nějak svěřit,něco sdělit..jak se říká-sdělená starost,poloviční starost,sdělené štěstí dvojnásobné štěstí..vlastně jsem ani nečekala nějaké reakce a když už tak ty negativní,jak jsem hloupá a kam až jsem se vlastní blbostí přivedla(něco pravdy na tom určitě je)..
Každopádně mě reakce maminek opravdu překvapili a hlavně potěšili..a tak bych tímto chtěla vyjádřit veřejné poděkování maminkám VERTIGO a PELIKÁNEK,které nejen že mě slovem podpořili,ale dokonce i pomohli,poslali mi zcela zdarma oblečení pro děti..jsem moc ráda,že v dnešní době ještě existujé lidé,kteří nezjištně pomohou,nabídnou se,sami od sebe,ačkoliv jim to nic nepřinese..jen ten pocit,že někomu pomohli..ale děkuji i ostatním,kteří reagovali na mou diskuzi a nebyla jim lhostejná..Dnes jsem zase o kousek dál a oči mám doufám otevřenější a je to i díky maminkám tady na e-miminu..ještě jednou,díky!!
![]()
Mám doma hromadu věcí, některé i hodně pěkné, po dvou kloučkách (oba narození v květnu). Mladšímu teď budou tři, takže vše od narození do cca 2 let. Nehodily by se ti nějaké věci? Možná už máš všechno. Kdyby jsi měla přesto zájem, pošli SZ a domluvíme se!
Zrovna už týden přemýšlím, komu to dám (prodávat to nechci - nemám čas ani chuť nabízet na netu jednotlivé kousky) a nejradši bych to dávala po balících.
M.
sem rada ze v teto krute dobe existuji lide s dobrym srdickem:)) myslim ze nejsi sama kdo je v teto dobe na tom zle
a lide by si meli pomahat
Zdravím
to je moc hezké, že se našli maminky, které pomohly ![]()
Jen jsem se chtěla optat, tvou diskusi jsem zřejmě někde propásla, copak jsi měla za problém? Jestli o tom nechceš mluvit samozřejmě akceptuji, nebo klidně po SZ ![]()
Přeji hodně hodně štěstíčka ![]()
Milli píše:
Mám doma hromadu věcí, některé i hodně pěkné, po dvou kloučkách (oba narození v květnu). Mladšímu teď budou tři, takže vše od narození do cca 2 let. Nehodily by se ti nějaké věci? Možná už máš všechno. Kdyby jsi měla přesto zájem, pošli SZ a domluvíme se!
Zrovna už týden přemýšlím, komu to dám (prodávat to nechci - nemám čas ani chuť nabízet na netu jednotlivé kousky) a nejradši bych to dávala po balících.
M.
OT
Ahoj,
pokud by se nic nehodilo Kukynce nebo dalsim, doporucuju stranku www.nevyhazujto.cz. Davam vyrazene veci tam a vzdycky to nekomu udela radost. ![]()
A Kukynko, tobe hodne sil ![]()
taky bych ráda pomohla, jen nevím jestli už máš všechno
.četla jsm že čekáš chlapečka. kdyžtak s ozvi přes SZ
![]()
minime píše:Milli píše:OT
M.
Ahoj,
pokud by se nic nehodilo Kukynce nebo dalsim, doporucuju stranku www.nevyhazujto.cz. Davam vyrazene veci tam a vzdycky to nekomu udela radost.
A Kukynko, tobe hodne sil
Díky moc za odkaz. To se hodí. Když jsme se stěhovali, chtěli jsme udat pračka, lednici, troubu, postel, skříň. Naštěstí jsme to nakonec mohli v bývalém pronájmu nechat pro další příchozí.
werunkaw123 píše:moje diskuze je tady na miminu-jmenuje se dnešní ráno-můj příběh o partnerství..tam je myslím vše
Zdravímto je moc hezké, že se našli maminky, které pomohly
Jen jsem se chtěla optat, tvou diskusi jsem zřejmě někde propásla, copak jsi měla za problém? Jestli o tom nechceš mluvit samozřejmě akceptuji, nebo klidně po SZ
Přeji hodně hodně štěstíčka
danyk píše:také děkuji za odkaz,ani jsem nevěděla,že něco takového existuje:-)minime píše:Díky moc za odkaz. To se hodí. Když jsme se stěhovali, chtěli jsme udat pračka, lednici, troubu, postel, skříň. Naštěstí jsme to nakonec mohli v bývalém pronájmu nechat pro další příchozí.Milli píše:OT
M.
Ahoj,
pokud by se nic nehodilo Kukynce nebo dalsim, doporucuju stranku www.nevyhazujto.cz. Davam vyrazene veci tam a vzdycky to nekomu udela radost.
A Kukynko, tobe hodne sil
kascza píše:jj,mně to obzvlášt potěšilo,že takoví hodné lidé stále jsou,už jsem ani nevěřila..je to super a motivuje mě to k tomu,že chci sama pomáhat
sem rada ze v teto krute dobe existuji lide s dobrym srdickem:)) myslim ze nejsi sama kdo je v teto dobe na tom zlea lide by si meli pomahat
tatumi píše:
Kukynko, napsala jsi to moc hezky. Hodně síly a štěstí!
děkuji ![]()