Dobroty do práce - odchod na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
9.6.22 20:10
@Lenkauhr píše:
Holky a vy jste měly nějaké posezeni v praci ten poslední den nebo jste to rozdaly každému treba ke stolu? Taky něco planuju, ale nevím moc jak to pojmout, jestli si třeba ostatní pozvat do zasedacky nebo jim to jen dát.. já nejsem ráda středem pozornosti, takže představa, že udělám nějaké oficiální posezeni mě děsí (ačkoliv máme moc fajn kolektiv)

Odcházela jsem v loňském roce a zvala jsem do zasedačky, po dlouhé době jsme se mohli normálně potkat, tak i proto :mrgreen: a když už jsme se sešli, tak jsem dělala řízky, bramborový salát, zeleninový, salámovou a sýrovou mísu, brownies :lol: byl to takový společný oběd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
9.6.22 21:51

Já jsem objednala chlebíčky a doma udělala muffiny.. vše se snědlo. Bylo nás cca 20. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.6.22 22:02

Ja jsem nesla ovocnou kytku od Frutiko a babicka mi pekla kolacky ( tvaroh, jablko, povidla, mak ) :-) v praci nas bylo asi 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
9.6.22 22:09

U nás bývalo zvykem, že se kolegové na ženskou, co odchází na mateřskou, složili a pořídili jí nějaký dárek. A ona na oplátku přinese něco k snědku. Takže jsem tušila, že to tak bude, takže jsem napsala hromadný mail, že tehdy a tehdy je v kuchyňce ráda uvidím a rozloučím se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16287
10.6.22 17:58

U nás je právě horší to, že jsme tři směny, tak něco, co donesu ráno a do večera si to lidi rozeberou, takže udělané něco, co nemusí být třeba v ledničce, ale to by muselo být něco aspoň do krabice, ať to neoschne.

Ale super tip jsou ty minirizecky, nebo nějaký stripsy, tím nepohrdne jistě nikdo, tak ještě něco k tomu 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
10.6.22 18:18

@Dahlia0409 co za sladke třeba Linecké? To vydrzi a můžeš udělat dopredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie