Dobroty do práce - odchod na MD

16213
9.6.22 16:40

Dobroty do práce - odchod na MD

Milé maminky, stále přemýšlím, co vzít do práce za dobroty, brzy mě totiž čeká nástup na MD, tak bych tímto chtěla poděkovat a rozloučit se s kolegyněmi a kolegy. Ovšem netuším, co by se tak mohlo hodit, pro cca 30 lidí :D

Zákusky a chlebíčky jsou taková ta klasika, tak bych chtěla něco jiného, třeba to, co není problém udělat v pohodě doma :mrgreen:

Co jste nesly vy, nebo dostaly od kolegyně, co odcházela?

Děkuji moc za každý tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
9.6.22 16:52

Ja delala dort pavlova, k tomu jeste mini pavlovy (da se udelat dopredu a pak jen dozdobit a namazat) a bilou a horkou coko penu do kelimku. Hezky jsme tou kombinaci zuzitkovala zbyle zloutky. Chlebicky jsme objednala na to uz jsem nemela cas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18599
9.6.22 17:26

Objednala jsem dva menší dorty a chlebicky pro 16 lidi. Máme vynikající cukrarnu, takže jsem se s tím odmítala dělat. Vyslo me to tak na 1600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.6.22 17:26

Dělala jsem medovník - ne do dortové formy, ale na plech. A slaný štrůdl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41935
9.6.22 17:43

U nás mají největší úspěch „mokré“ buchty na plech. Nebo byl výborný kuřecí salát a opečené toasty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
9.6.22 17:50

Delala jsem minichlepicky asi 4 druhy, pastiku k tomu bagety ( ty jsem teda uz nepekla :D) ze sladkyho vetrniky a pohadku dort. U nas jsou pazravi no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
9.6.22 17:54

Já bych třeba zrovna volila jak slané, tak i sladké, ale balené, co si případně můžou pak vzít domů. Ale konkrétní tipy teda nemám, no 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
9.6.22 18:06

Já upekla dort a udělala slané šneky z listového těsta. Ale bylo nás tak půlka a nějak to pro mě nebyla nezapomenutelná práce snů, abych měla potřebu vyvíjet extra iniciativu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.6.22 18:16

@Dahlia0409 Já si myslím že právě ty chlebíčky a zákusky lidé ocení nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.6.22 18:37

Já vzala z cukrarny různé zákusky, a sama upekla slané strudly. A to mi málem ukousli ruce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
9.6.22 18:42
@Annabela11 píše:
@Dahlia0409 Já si myslím že právě ty chlebíčky a zákusky lidé ocení nejvíce.

u nás to taky tak bývalo. A když někdo byl kreativní a udělal něco jiného, tak zavládlo spíš zklamání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.6.22 18:48

Holky a vy jste měly nějaké posezeni v praci ten poslední den nebo jste to rozdaly každému treba ke stolu? Taky něco planuju, ale nevím moc jak to pojmout, jestli si třeba ostatní pozvat do zasedacky nebo jim to jen dát.. já nejsem ráda středem pozornosti, takže představa, že udělám nějaké oficiální posezeni mě děsí (ačkoliv máme moc fajn kolektiv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.6.22 18:51

Sice nikde neodcházím. Ale máme zítra posezení s kolegy po práci. Koupila jsem zákusky a teď jsem připravila dva plechy chlebíčků. Ty jsou u nás nejvděčnější. Takže jich mám dost. Vezmu hořčicové brambůrky. Ostatní zas něco jiného přinesou.
A můžeme mlsat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
9.6.22 19:19

@Lenkauhr Dala jsem do kuchyňky a ať si každý vezme dle chuti. Jen jsem se zašla rozloučit do kanclu, žádný velký cirkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.22 19:20

U nás kromě chlebíčků a zákusků měly velký úspěch miniřízečky (k nim pečivo a nakrájená zelenina)…
A potěšil i kolega (ne, nešel na mateřskou, ale slavil narozeniny :-) ), který objednal různé pizzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí