Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
dřív jsem na Moravě navštěvovala dobrovolnické společnosti, které se zabývaly pomocí postiženým, důchodcům… Šlo o pohlídání, uklizení v domácnosti, nakoupení. Existuje něco takového v Praze?
Potřebovali bychom pomoc pro přítelova známého, který je v invalidním důchodě, má špatnou páteř a sám si toho už moc neobstará.
Děkuji
Ahoj, zkus toto: www.asistence.org/
Nebo mne ještě napadl Hewer, ale tam vím, že se to platí z příspěvku na péči, nejsou to závratné sumy, ale platí se.
Kdyby to neklaplo, určitě vymyslím něco jiného.
Ještě, on není vozíčkář? To by připadala v úvahu Pražská liga vozíčkářů, ale z Tvého dotazu soudím, že není.
http://www.sue-ryder.cz/…istence.html
osobní asistenci nabízí Domov Sue Ryder, viz odkaz. Jinak bych zkusila zažádat před obvodního lékaře o domácí péči. Tu poskytují kvalifikované sestry, dorazí do domácnosti i několikrát denně a pomáhají klientovi se všemi denními úkony.
Ahojky dovolím si oživit diskusi zítra mě čeká první schůzka v dobrovolnickém centru ve Zlíně zajímalo mě neděláte tam někdo dobrovolnickou činnost? Na co se mě asi tak budou ptát? netuším vůbec tak díky moc za rady a tipy na co se mě mohou ptát díky