Dobrý právník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
5.5.17 22:31

Dobrý právník

Můžete někdo poradit opravdu dobrého právníka ohledně svěření dětí do péče? Bývalý partner půjde i přes mrtvoly, aby mi děti vzali, takže potřebuji opravdu dobrého právníka, který se neštítí ničeho. Zatím co jsem měla, nestáli za nic proti jeho právníkům. Moc děkuji za doporučení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
5.5.17 22:51

A jaké má právníky on? Já jen aby to třeba ostatním bylo k užitku. Jinak držím palce, i když radu pro Vás bohužel ohledne pravnika nemam. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.5.17 01:22

Právě, mě to tak taky přijde, že se do toho pouštět nikdo nechce. Jenže tady jde o ty děti, které k nněmu nechtějí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.5.17 06:43

Já mám právničku skvělou, mazanou a opravdu obětavou, mě pomohla bez ní bych byl fakt v háji, otázka pouze zní kde bydlíš? Kvůli vzdálenosti, můžeš napsat do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
6.5.17 08:09

A kolik je dětem? Pokud k nemu nechtějí, soud k tomu od určitého věku přihlíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.5.17 12:56

Jsem z Prahy. Bohužel nevím co to je sz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.5.17 13:02

Dětem je sedm a dvanáct. Nikoho to nezajímá, že děti nechtějí, starší dokonce od něho utekl ke mně, ale v klidu se jede dál podle PO, které teď máme, a na které jsem se odvolávala i z důvodu, že se o ně nestará.. Vše zamítli, že otec má právo na děti a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 10:26

Ahoj, již jsi našla dobrého právníka? Také potřebuji tak pokud někdo může doporučit budu ráda…

• Citovat
  • Upravit
10
18.5.17 20:46

Bohužel, zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 23:43

Vím o jednom právníkovi, který zde občas působí, ale vybírá si, komu pomůže podle zajímavosti případu. Vzhledem k tomu, že tu nepíšete nic konkrétního, asi se vám sám neozve.
Pokud vám jde o to najít úspěšného a dobrého právníka, nedávno jsem četla tento článek, možná by vám mohl pomoci vybrat toho úspěšného https://www.irozhlas.cz/…09150559_cib podle žebříčku, který daný spolek zveřejnil zde https://www.cestiadvokati.cz/ - advokáti proti němu samozřejmě vehementně protestují. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí