Dobry vtipek?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
21.2.07 11:07

Přijde holčička do zverimexu a říká máte tady káíška. Prodavač na:,–(í dětské žvatlání a říká máme tady hnědého káíška, šedeho káíška a bílého káíška. Holčička vytáhne z pusy lízátko a říká: „Hele strejdo! Mý krajtě na barvě nezáleží.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:08

Tenhle je drsnější

Kolik myslíš že váží správná tchýně?? 3 kila i s urnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:23

Žena je u jasnovidky a ta jí věští, že zaviní smrt mnoha miliónů lidí. Celá nesvá odchází a vidí na ulici chlapce, na něhož se řítí náklaďák. Pomyslí si: „Zachráním alespoň jednoho.“, vrhne se ke chlapci, vystrčí ho mimo dráhu auta a sama zahyne pod koly. Přiběhne policista a ptá se chlapce: „Není ti nic? Jak se jmenuješ?“ - „Adolf Hitler, pane.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:28

Doktor měl jednou milostnou aféru se svou blonďatou sestřičkou. Zanedlouho mu řekla, že je s ním těhotná. Doktor nechtěl, aby se o tom dozvěděla jeho žena a tak dal sestřičce velkou sumu peněz a požádal jí, aby odjela do Itálie a tam porodila dítě. Ale sestřička se zeptala: „Ale jek Vám mám dát vědět, že se dítě narodilo?“ Doktor jí odpověděl: „Pošlete mi jen pohlednici a na zadní stranu napište "Špagety.“ Postarám se o všechny výdaje." Nevědíc co dělat, sestřička vzala peníze a odletěla do Itále. Uběhlo šest měsíců a jednoho dne zatelefonovala doktorova žena do ordinace a povídá manželovi: „Drahý, v dnešní poště si dostal velmi zvláštní pohlednici z Itálie, které vůbec nerozumím!“ Doktor jí odpovídá: „Počkej, až příjdu domů a vysvětlím ti to.“ Když přišel doktor domů a přečetl si pohlednici, zhroutil se na podlahu se srdečním záchvatem. Záchranka ho rychle odvezla do nemocince. Jeden z lékařů se ptá manželky, zda neví, co mohlo způsobit manželův záchvat. Manželka vzala pohlednici a přečetla: „Špagety, Špagety, Špagety, Špagety - dvakrát s párkem a masovými kuličkami a dvakrát bez.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:31

Manželka: „Já si skočím na pět minut k sousedce a ty mezitím nezapomeň každou půlhodinu zamíchat kaši…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:37

Příjde právník do baru s pěknou blondýdnkou. Barman se ptá ˝Co to bude?˝ a pravník odpoví: ˝Malibu.˝ ˝A co si dáte slečno vy? ˝ ˝Ehm, tak já si dám Velký Bu˝

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:39

Prijde pan do obchodu a povida: „Hrebiky!“ „A kolik?“ „Kolik si strc někam, HREBIKY!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:40

Dveře se zavírají a tramvaj se chystá k odjezdu ze stanice. K vozu však dobíhá uřícený muž a zoufale volá: „Prosím Vás, počkejte ještě na mě, jinak nestihnu práci!“ Cestující se přimlouvají u řidiče a ten čeká na opozdilce. Pán nastoupí, zavřou se dveře, tramvaj odjíždí a pán praví: „Dobrý den, kontrola jízdenek.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:41

Muz prijde domu udiveny: „Draha, je to mozne, aby nas tamagochi otehotnel ?“ „Ukaz !?“ Chlap vytahuje z kapsy ‚tamagochiho‘, ukazuje displej a na nem napis: „Jsem tehotna !“ „Ty idiote, to neni tamagochi, to je pager !!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:43

Přišel takhle chlápek do hospody s irským vlkodavem - takový ten pes velikosti staršího telete. Uvázal psa venku a dal si pivo. Za chvilku přišel druhý chlápek, tak se rozhlédl, popošel k tomuhle a ptá se: „Hele, to je váš pes, ten venku?“ „Jo, proč?“ „No, mám pocit, že ho můj pes zabil.“ „Helejte, co máte za psa, že by dokázal zabít vlkodava?“ „No, stájovýho pinče.“ „To mi řekněte, jak může stájovej pinč zabít vlkodava.“ „No, myslím, že tomu vašemu zaskočil v krku.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:50

Sedí holčička u doktora a pláče. Přijde tam kluk a ptá se holčičky: „Proč pláčeš?“
„Protože jdu na test krve!“
„A to se bojíš?“ zeptá se kluk.
„Ano, oni mi ten prst naříznou,“ říká holčička.
Kluk začne brečet a holčička se ho ptá: „Proč brečíš?“
A on odpoví: „Já jdu na test moči!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 11:58

Sedí takhle vyhladovělí studenti na koleji a fantazírují:
„Co takhle začít chovat prase?“
„Ti hrabe, ne? A co ta špína? A ten smrad?“
„Si zvykne…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 12:00

,,Mami, když je manželem kočky kocour, kachny kačer, tak to je manželem slepice slepec?''

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
21.2.07 12:10

Teda be-rus-ko, ty jsi studnice! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.2.07 12:13

Slepice snese sedmikilové vejce.