Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kterej policajt dočůrá nejdál?
Ten, kterej si rozepne poklopec.
Syn indiána se ptá svého otce: „Proč se můj bratr jmenuje Zelený strom?" „Protože byl počat pod zeleným stromem." „A proč se moje sestra jmenuje Měsíční svit ?" „Protože byla počata za měsíčního svitu a už se přestaň ptát Prasklá gumo
Kolikrát vám mám říkat, že neexistuje menší a větší polovina? Rozčiluje se učitel. Poloviny jsou přesně stejné. Ale já vám řeknu proč to nevíte milánkové, protože větší polovina z vás nedává pozor!
Šejk posílá svého syna na studie do Ameriky. Po 14 dnech přijde dopis.„Škola je dobrá. Všichni spolužáci jezdí do školy autobusem, jen já autem!“ Šejk pošle šek na 500.000$ se vzkazem „Tak si ten autobus taky kup!“.
Přijde pro Aničku její kluk. Dveře otevře maminka a říká: ,,Musíš počkat, Anička jen dojí.'' ,,Vy máte krávu?'' vykulí oči. ,,Ne proč?'' diví se maminka. ,,Tak co dojí?'' zeptá se mladík. ,,No..přece kuře.''
be-rus-ka http://www.sirmi.ic.cz/smajl/73.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/97.gif taj jsem se pěkně pobavila. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/95.gif
Víte jak se dělí tchýně ???? Sekerou…
Mám životní pointu , ubalenou v jointu.
O sex mi nejde. U žen vždy hledám vnitřní krásu. Jakmile jsem uvnitř - KRÁSA!!!
Chlapeček holčičce na pískovišti říká: „Heč, ty nemáš pinďoura!“
Holčička na to: „Až budu velká, budu jich mít kolik budu chtít!“
50% teenagerů vidí svoji budoucnost pozitivně… Druhých 50% na drogy nemá peníze.
Když jsem byl dítě, celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje. Tak jsem kolo
ukradl a požádal Boha o odpuštění.
Co znamená 50 policejních aut před zvláštní školou ???? Konají
se třídní schůzky!
Zloděj přepadne banku. V ruce drží odjištěný granát. V tom se objeví policajt, vytáhne pistoli a zařve: „Odhoďte zbraň!“
Američtí archeologové nalezli v Nevadské poušti v hloubce 10 metrů měděný drát odpovídající stáří 15 000 let, z čehož usoudili, že již tehdy byl v Americe zaveden telefon. Jejich ruští kolegové kopali u Moskvy v hloubce 20 metrů, která odpovídá stáří 30 000 let a nenašli vůbec nic. A tak došli k závěru, že již před 30 000 lety existovalo v Rusku bezdrátové spojení.
Přijde vnučka za babičkou a ptá se: „Babííí, co je to milenec?“
Babička ztuhne a vykřikne: „Ježíšmarijá, milenec!!!“ Otevře skříň a
vypadne kostra…
Opilec se potácí po ulici a vrazí do nějaké ženské. Ta mu hned vrazí facku. „Sakra, to už jsem doma?“
Nedělej si hlavu s tím, co si o tobě myslí ostatní. Ti mají plnou hlavu toho, co si o nich myslíš ty.
Já nejsem tlustá, jen tepelně izolovaná.
PROČ BY MUŽI NEMĚLI PRACOVAT V PORADNĚ?
13:20:09: Milý Honzo,
doufám, že mi dokážeš pomoci, Jednoho dne jsem nechala
manžela koukat doma na televizi a odjela do práce.
Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet -
musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když
jsem orazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem
viděla. Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manželovi 34
a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu
chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde.
Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi
Magda
13:20:14: Milá Magdo, Že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být
způsobeno mnoha příčinami.
Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva.
Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru.
Také zkontroluj kabely včetně ukostření.
Jestli není problém tady, je potřeba provést kontrolu
palivového čerpadla jestli není poškozené a dává
správné množství paliva.
Doufám, že jsem Ti pomohl
Hezký den!
Honza
Daleký sever, po sněžné pláni jde lední medvěd se synem.
Syn: „Tati, a já jsem taky lední medvěd?“
Otec: „Ano, synku. Já, tvůj otec, jsem lední medvěd, tvoje maminka je lední medvědice, proto jsi i ty lední medvěd.“
Chvíle ticha.
Syn: „A tati, nemohl bych bejt třeba medvěd grizzly.“
Otec: „No nemohl, dyť ti to povídám. Já jsem lední medvěd, maminka je lední medvědice, tak musíš bejt i ty lední medvěd.“
Po chvíli: „A tati, co třeba panda, to by nešlo?“
Otec, už trochu nervózně: „Ne! Nešlo! Já lední medvěd, maminka lední medvědice, takže ty taky lední medvěd a basta!“
Ujdou další kus a pak povídá syn zoufale: „Tati, a seš si fakt jistej, že…“
„Ježišmajrá, co ti to, kluku, vlezlo do hlavy?!?“
„Když mě je taková strašná zima…“
Ptá se velbloudě mamimky:
„Mami, proč máme ty hrby?“
„To je ohromná věc do pouště, víš? Díky nim můžeme ujít pískem desítky kilometrů bez vody.“
„Páni! To je bezvadný! A proč máme takový široký kopyta?“
„To je taky ohromně užitečná věc do pouště, nikdy se díky nim neproboříme do písku, víš?“
„Žjů, no to je senza! A ty hustý řasy, co máme, to je taky do pouště?“
„Taky, moc užitečný, když přijde písečná bouře, chrání nám oči.“
„No teda!“
Velbloudě se zamyslí.
„A mami, není nám to všechno tady v zoologický na prd?“