Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
To mám teda kliku, že se zamilovávám až tak po pátém sexu, takže mi to ty manipulující hrůzy samo odfiltruje![]()
Proč až po několikátém?
@tzipora píše:
Proč až po několikátém?
No přeci až se ukáže, že je to to ono, trochu se vyladí to vzájemné působení a tak ![]()
Dvořit se má muž, vymáhat svatbu a dítě rovněž on.
Bodejť by tu nebylo tolik příspěvků, jak ona čeká dítě a on se k němu nezná, on se k ní chová jako ke kusu hadru atd atd
![]()
@lilithlilith doba ledová už je dávno pryč
my mladší to prostě máme jinak ![]()
@sucuba píše:
@lilithlilith doba ledová už je dávno pryčmy mladší to prostě máme jinak
A proto je tolik samozivitelek…
@Delaltctrl píše:
A proto je tolik samozivitelek…
Samoživitelek je minimum. Spíš hodně otců neplatičů.
@Russet píše:
Samoživitelek je minimum. Spíš hodně otců neplatičů.
Minimum? Jakože rychle najdou napadnika co zaplní díru?
@Delaltctrl píše:
Minimum? Jakože rychle najdou napadnika co zaplní díru?
Neuznávám název samoživitelka. To dítě většinou dva rodiče má. Sirotků je pár. Problém je v tom, že alimenty se berou něco jako sponzorský dar bejvalce a tudíž je nutné ho neplatit. Čest výjimkám, co na své děti platí.
@Russet píše:
Neuznávám název samoživitelka. To dítě většinou dva rodiče má. Sirotků je pár. Problém je v tom, že alimenty se berou něco jako sponzorský dar bejvalce a tudíž je nutné ho neplatit. Čest výjimkám, co na své děti platí.
V drtivé většině případů, a to můžu říct i za sebe, když je Bejvalka v klidu a nedělá naschvály kazdej rád na svoje děti zaplatí, ale pokud se třeba kurvila, obrala ho o majetek, nedává mu děti, jinak s ním vyjebala, tak uznávám svádí to k tomu ji v tom vykoupat ať si sežene peníze kde chce… Takze to můžeme nazvat i samonicitelky
@Delaltctrl píše:
V drtivé většině případů, a to můžu říct i za sebe, když je Bejvalka v klidu a nedělá naschvály kazdej rád na svoje děti zaplatí, ale pokud se třeba kurvila, obrala ho o majetek, nedává mu děti, jinak s ním vyjebala, tak uznávám svádí to k tomu ji v tom vykoupat ať si sežene peníze kde chce… Takze to můžeme nazvat i samonicitelky
Ale peníze jsou pro jejich děti. Ne pro kur.vilku a jebalk.u., sorry.
@Russet píše:
Víš jak to je, uminena ženská dělá všechny možný i nemožný naschvály… To nevymyslis. A pokud chlap vydelava hodně je ta částka i Nepřiměřena 1/2 toho co to dítě potrebuje.
Prostě chceš racionalitu jako reakci na hysterii… To si nezaslouží.
@Russet píše:
Přesně - navíc chlapovi ženskou nikdo nepridelil - vybral si ji sám… a neotehotnela sama jen tak bez přičinění muže… a ne každá ženská nahani chlapy… rozchod/rozvod muže být dost z důvodu chování muže…
@Lioness34 píše:
Přesně - navíc chlapovi ženskou nikdo nepridelil - vybral si ji sám… a neotehotnela sama jen tak bez přičinění muže… a ne každá ženská nahani chlapy… rozchod/rozvod muže být dost z důvodu chování muže…
No každopádně je lepší dělat děti anonymne, to nevyvracim.
Záleží na mnoha faktorech, někdo má hodně nápadníků a nemusí se snažit. Jsem vzhledově třeba nic moc (viz fotka)
, tak jsem se musela docela snažit. Mnohokrát mi to nevyšlo, ale člověk se nemá vzdávat ![]()