Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikoho neuhanet. Ať se snaží chlap … a ty so dobre rozmysli zda za to stojí .
@Anonymní píše:
Pořad se rika jak chlapi musí dobývat, ale mam pocit ze většinu chlapů zenska spis uhnala. Jak jste to měly vy, upřímně?A jak někoho uhnat, když mam problém napsat i zprávu jako první?
asi bych potřebovala návod
Já zásadně chlapy uháním …asi jsem ve skrytu duše spíš chlap protože jakmile mě náky chlap začne očividně „balit“ tak se mi tim zhnusí a už nemám zájem…
Dobývá se tak maximálně hrad, nebo se dobývají nerostné suroviny v dole. Ženskou dobývá jen zoufalec, co se nechá tahat za nos a manipulovat sebou
![]()
Mě dobýval v životě jen jeden chlap. A toho jsem si nakonec vzala. ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Dobývá se tak maximálně hrad, nebo se dobývají nerostné suroviny v dole. Ženskou dobývá jen zoufalec, co se nechá tahat za nos a manipulovat sebou![]()
to řiká chlap, dokud neni zamilovanej.
Pak změkne i ten největší tvrďák. ![]()
@teerax píše:
to řiká chlap, dokud neni zamilovanej.
Pak změkne i ten největší tvrďák.
To mám teda kliku, že se zamilovávám až tak po pátém sexu, takže mi to ty manipulující hrůzy samo odfiltruje
![]()
@Kriss Tina píše:
Nikoho neuháněj budeš pak za totální zoufalku…
Přesně.
Mám, vlastně mívala jsem (teď jsem vdaná a hodná) ty tanečky, hru na kočku a myš, významné pohledy a nenápadné doteky ráda. Fakt mě to bavilo. Většinou to bývala hra vyrovnaná, rozhodně nejsem typ holky „sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě“
Prostě dám najevo, že mám zájem a pak to nechám plynout. Úplně nesnáším ale takové ty loudily, kteří ještě ve třiceti posílají básničky a „polibky hebké jak křídla andělů“
Akorát vtipný je, že svýho chlapa jsem musela napoprvé skoro zavléct do postele, jinak by se odhodlal snad za sto let, je to Mirek Dušín ![]()
Takže nahodit a nechat plynout, neuhánět a nedělat zbytečný fóry.
Příspěvek upraven 27.12.18 v 20:36
@Anonymní píše:
Pořad se rika jak chlapi musí dobývat, ale mam pocit ze většinu chlapů zenska spis uhnala. Jak jste to měly vy, upřímně?A jak někoho uhnat, když mam problém napsat i zprávu jako první?
Ani uhánění, ani dobývání. Prostě to nějak vyplynulo.
My jsme se seznamili přes seznamku, taky nejsem moc seznamovací typ.
Já jsem ho uhnala
.. Jsou typy chlapů, kteří se nechavají svádět, a ti, kteří mají rádi nedobytne ženy… Já jsem taky spíš jak chlap
protože jakmile o mě chlap projeví zájem, tak můj zájem odpadne.
@sucuba píše:
Já jsem ho uhnala.. Jsou typy chlapů, kteří se nechavají svádět, a ti, kteří mají rádi nedobytne ženy… Já jsem taky spíš jak chlap
protože jakmile o mě chlap projeví zájem, tak můj zájem odpadne.
No, je tady tolik ženských co jsou jako chlapi, a pak se divíte všechny že je tolik chlapů, co jsou jako ženy…
Pořad se rika jak chlapi musí dobývat, ale mam pocit ze většinu chlapů zenska spis uhnala. Jak jste to měly vy, upřímně?
A jak někoho uhnat, když mam problém napsat i zprávu jako první?