Dobývat nebo uhnat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.18 19:58

Dobývat nebo uhnat?

Pořad se rika jak chlapi musí dobývat, ale mam pocit ze většinu chlapů zenska spis uhnala. Jak jste to měly vy, upřímně? :) A jak někoho uhnat, když mam problém napsat i zprávu jako první? :mrgreen: asi bych potřebovala návod :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2950
27.12.18 19:59

Nikoho neuhanet. Ať se snaží chlap … a ty so dobre rozmysli zda za to stojí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
27.12.18 20:03

Nikoho neuháněj budeš pak za totální zoufalku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.12.18 20:07
@Anonymní píše:
Pořad se rika jak chlapi musí dobývat, ale mam pocit ze většinu chlapů zenska spis uhnala. Jak jste to měly vy, upřímně? :) A jak někoho uhnat, když mam problém napsat i zprávu jako první? :mrgreen: asi bych potřebovala návod :oops:

Já zásadně chlapy uháním …asi jsem ve skrytu duše spíš chlap protože jakmile mě náky chlap začne očividně „balit“ tak se mi tim zhnusí a už nemám zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.12.18 20:08

Dobývá se tak maximálně hrad, nebo se dobývají nerostné suroviny v dole. Ženskou dobývá jen zoufalec, co se nechá tahat za nos a manipulovat sebou :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.18 20:10

Mě dobýval v životě jen jeden chlap. A toho jsem si nakonec vzala. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1757
27.12.18 20:13
@Hroznej puberťák píše:
Dobývá se tak maximálně hrad, nebo se dobývají nerostné suroviny v dole. Ženskou dobývá jen zoufalec, co se nechá tahat za nos a manipulovat sebou :jazyk: :mavam:

to řiká chlap, dokud neni zamilovanej.
Pak změkne i ten největší tvrďák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.12.18 20:17
@teerax píše:
to řiká chlap, dokud neni zamilovanej.
Pak změkne i ten největší tvrďák. :mrgreen:

To mám teda kliku, že se zamilovávám až tak po pátém sexu, takže mi to ty manipulující hrůzy samo odfiltruje :jazyk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3254
27.12.18 20:17
@Kriss Tina píše:
Nikoho neuháněj budeš pak za totální zoufalku…

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
27.12.18 20:29

Mám, vlastně mívala jsem (teď jsem vdaná a hodná) ty tanečky, hru na kočku a myš, významné pohledy a nenápadné doteky ráda. Fakt mě to bavilo. Většinou to bývala hra vyrovnaná, rozhodně nejsem typ holky „sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě“ :mrgreen: Prostě dám najevo, že mám zájem a pak to nechám plynout. Úplně nesnáším ale takové ty loudily, kteří ještě ve třiceti posílají básničky a „polibky hebké jak křídla andělů“ :roll: Akorát vtipný je, že svýho chlapa jsem musela napoprvé skoro zavléct do postele, jinak by se odhodlal snad za sto let, je to Mirek Dušín :srdce:
Takže nahodit a nechat plynout, neuhánět a nedělat zbytečný fóry.

Příspěvek upraven 27.12.18 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.12.18 20:30
@Anonymní píše:
Pořad se rika jak chlapi musí dobývat, ale mam pocit ze většinu chlapů zenska spis uhnala. Jak jste to měly vy, upřímně? :) A jak někoho uhnat, když mam problém napsat i zprávu jako první? :mrgreen: asi bych potřebovala návod :oops:

Ani uhánění, ani dobývání. Prostě to nějak vyplynulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
27.12.18 20:31

Mě uhnal chlap :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
27.12.18 20:44

My jsme se seznamili přes seznamku, taky nejsem moc seznamovací typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
27.12.18 20:50

Já jsem ho uhnala :lol:.. Jsou typy chlapů, kteří se nechavají svádět, a ti, kteří mají rádi nedobytne ženy… Já jsem taky spíš jak chlap :D protože jakmile o mě chlap projeví zájem, tak můj zájem odpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
27.12.18 20:57
@sucuba píše:
Já jsem ho uhnala :lol:.. Jsou typy chlapů, kteří se nechavají svádět, a ti, kteří mají rádi nedobytne ženy… Já jsem taky spíš jak chlap :D protože jakmile o mě chlap projeví zájem, tak můj zájem odpadne.

No, je tady tolik ženských co jsou jako chlapi, a pak se divíte všechny že je tolik chlapů, co jsou jako ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová