Dojímá vás, jak roste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
26.2.11 20:53

to malej se nepředá s pusinkama ale když ho to chytne je tak sladkej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.2.11 21:05

Malej tedy ještě nepusinkuje,ale vydrží mě hladit po vlasech,ráno trpělivě čeká,až se proberu,a jak otevřu oči tak má radost.Někdy vydrží sedět na klíně,hlavičku opřenou,tak to ho zas hladím já,a pusinkuju.Rodiče se se mnou nikdy nemazlili,a já bych ráda,aby si pamatoval celý život,že u mámy je nejlíp :cry: jo,dojímá mě to moc.Kolikrát,když spí,a já jsem vzhůru,tak se mi už stýská,byť třeba měl den blbec,protivoval,kňoural,vztekal se.Mám chuť ho jít vzbudit.Je to zvláštní,a to jsem si celý život myslela,že nejsem mateřský typ,kolegyně si myslely,že budu špatná máma,a já jsem si nedokázala sama sebe jako mámu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
26.2.11 21:19

Tak my jsme sami doma,Matese jsem si nechala u sebe posteli a už se těším na ráno…to jak mě budí je krásný šeptá maminkoooo už stávej
a tuká mi na čelo :-D
A v noci když se probere,tak se tulí,to jo…to miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.2.11 21:33

to malej když se probudí tak okolo 5 hod tav si sedne v postýlce a volá : mamíí míííí. To zanamená mamí mlíčko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
26.2.11 21:34

To je hezký…
Mates volá maminko,tady šem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.2.11 21:47
Petra Z píše:
To je hezký…
Mates volá maminko,tady šem :mrgreen:

tak to my ještě takhle nemluvíme ale to mííí se naučil krásně.Ted začal reagovat na psa když štěká tak říká haf a tak trochu zažvatlá pese haf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
26.2.11 22:04

Dojímám se téměř denně a začalo to tak v roce, kdy už přestával být miminko. Zrovna dneska, když seděl a čučel na Krtka, jsem se na něj dívala a říkala si, že to snad není možný, jak je už velkej.

Pusinkovat začal až kolem druhého roku, ale teď to stojí za to. Kam se hrabe Oldřich Nový :mrgreen: Nevím, kde to viděl :lol:

Jo a buzení je s pusinkou, jak otevřu oči zahlásí vesele Ahój. Jen když pusa nezabere, tak mi oči otevírá prstíky, což už moc příjemný není no.

Mrzí mě jen to, že si toto období až tak moc neužívám. Je strašně divokej a stojí příliš energie ho ukočírovat. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
27.2.11 07:50

Holky,jsou to ale naše zlatíčka co… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.2.11 09:37

to teda jo. Dnes nevim jestli byl úplněk ale male nemohl spát.Pořád se mlel od 2:30 asi do 4 hod.Ale pak spinkal až do 8 :mrgreen: a volal mami míí. :srdce: Je to uličník ale správnej.Na jednu stranu bych chtěla aby mě poslouchal a na druhou bych chtěla aby to byl správnej rošták. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.2.11 10:53

Me mala dojima az tak od 10 mesice. Jsem moc rada, ze uz neni miminko, ale ze uz je to takovy maly partak (ma 14m). Mela jsem hrozne poporodni depky, takze s miminkem mam spojene spise neprijemne pocity.
Ale ted je to krasa ! V noci, kdyz spi, tak se na ni chodim divat a bulim jak je krasna :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
27.2.11 11:11

Jak malá večer usne, taky se těším na ráno, až bude volat „Maminko, pochovat“ :lol: Ona to teda volá i v noci, což není úplně to nej, ale stejně vždycky jdu a pochovám :srdce: Jsem ráda, že jste taky tak naměkko jako já, holky. Mám pocit, že ona je celý můj život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.2.11 11:26

přesně tak,říkam si že to je jedinej človíček kterýho tak miluji.Je to úplně jiná láska.Včera jsme se s manželem smáli jak je šikovnej.A pak jsem řekla že se asi zbláznim až se bude ženit.A to chci ještě jednoho roubíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.2.11 11:32
Týja píše:
Když si vzpomenu, jak jsem obrečela první narozeniny :cry: :cry: Fakt hrozný, jak to letí! Nedokážu si představit, že půjde do školky, do školy, na první rande a já o tom třeba ani nebudu vědět :cry: Ani si neumím představit, že budu mít další dítě…a Kájinka půjde na druhou kolej…jsem švihlá :roll:

Tuhle obavu mám taky. Plánujeme k Ellince sourozence, ale tak nějak si neumím porovnot jak se oběma věnovat stejně, aby se Ellinka necítila odstrčená, nebo zas to miminko…
Roste jako z vody, tajně v noci :-) Přijde mi to nedávno co jsme byli v porodnici a už je tak veliká a šikovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.2.11 12:41
Daniela PB píše:
Tuhle obavu mám taky.

Taktéž. Dokonce do té míry, že jsem se rozhodla další děti nemít. Tenhle sklon upřednostňovat jedno dítě před druhým (nebo ostatníma) se objevil v rodinách obou mých rodičů i v té naší a já to mám zafixované jako něco dědičného. Prostě nevěřím, že bych se tomu mohla vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.2.11 12:49

no u nás ty vztahy mezi sourozencema jsou tak nějak divný .Taky máma upřednostnuje ale já nevidím důvod proč mít jen jedno mimčo.Když tu jednou už nebudeme tak at má sourozence :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí